Добро утро в неделя - успешна да е.
Дано ни донесе нещо ново, я новини, я снимки...

напълно съм съгласна с вас за двете дами, играещи Баде и Вера .Баде ми е много симпатична , сладурана, без да е с красота тип манекенска има чар. Така ,че на комисаря му е спукана работата 

Виж по втория се запалих, много ми харесва, нормално за италиански сериал , ама просто бях забравила колко хубави са , и артистите и историите 

то обикновено е така ..

Какво си гледала с Енгин или Демет ?
аз харесвам добрите повече, затова тук по-лесно простих първоначалната неадекватност и грубиянщина на баш Комисаря, отколкото поведението на Тахир. Да, в последствие доста неща направи за Фара и Керимшах, но в началото изпитвах истински страх по време на преследването й, което за мен е право в десятката, защото би било неадекватно да се влюбят от пръв поглед. Харесвам Тахир, да, но малко ме дразни как са му зализали бретончето.
аз харесвам добрите повече, затова тук по-лесно простих първоначалната неадекватност и грубиянщина на баш Комисаря, отколкото поведението на Тахир. Да, в последствие доста неща направи за Фара и Керимшах, но в началото изпитвах истински страх по време на преследването й, което за мен е право в десятката, защото би било неадекватно да се влюбят от пръв поглед. Харесвам Тахир, да, но малко ме дразни как са му зализали бретончето.

Препоръчани теми