Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 429

• 41 725
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив

Добро утро в неделя - успешна да е.
Дано ни донесе нещо ново, я новини, я снимки...

# 151

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и спокоен ден неделя!
Дали днес ще имаме нещо ново? Не, че не излизат нови неща оттук-оттам. Още 10-на дена и екипът най-вероятно ще се събере. Да се надяваме, че Демет ще продължи да е активна в социалните мрежи и ще пуска снимки с този или онзи от екипа и най-вече с този когото искаме...

Сега да пим чай с комисар Йомер. Онзи ден случайно открих в Ютуб качен сериала с български дублаж, даваха по някаква ТВ /лично аз така и не разбрах по коя точно, че да го изгледам/. Ако на някого му е интересно.

https://www.youtube.com/watch?v=pDZV22K0ySo&list=PL-VZl0GMI3 … l=SerialeTurcesti

Последна редакция: нд, 06 авг 2023, 10:12 от Марта_49

# 152
Привет!

Ани, Валчева Hands Hand напълно съм съгласна с вас за двете дами, играещи Баде и Вера .Баде ми е много симпатична , сладурана, без да е с красота тип манекенска има чар. Така ,че на комисаря му е спукана работата Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз се надявам Демет да продължи да ни радва, щото от към нашия човек хич не се и надявам Head Band Simple Smile

Скрит текст:
Аз сега гледам само Опасно изкушение и Бланка по БТВ - Първия е толкова безмислен, че чак разтоварващ - да гледаш как  някакви тъпи кифли въртят номера на мъже-пуяци и взаимно се прецакват Joy Виж по втория се запалих, много ми харесва, нормално за италиански сериал , ама просто бях забравила колко хубави са , и артистите и историите Heart Eyes

Последна редакция: нд, 06 авг 2023, 10:27 от araselia

# 153
  • Пловдив

Дали ще имаме още снимки от ваканцията на Енгин...
Няма да е зле и някое видио да се появи от гмуркането.

Скрит текст:

# 154

Момичета Two Hearts
Най-после дъжд и прохлада!

# 155
  • Пловдив

И при нас преваля, поразхлади се засега...
Предлагам да изгледате видеото - разходка в Кадикьой, кварталът в Истанбул, където живее Енгин. Беше казал в едно интервю: Разхождаш се в Кадекьой и изведнъж изкачам пред вас - шегичка естествено. Но видеото е на руски, предполагам ще е разбираемо за гледане.

https://www.youtube.com/watch?v=dGInJiJnfVA

# 156

Тук беше сниман филма "Една любов, два живота" .

# 157
  • Варна
Привет, момичета!
До нас дъжда не стигна Smile то обикновено е така ..
Благодаря за споделеното Yellow Heart
Енгин в Мода или другаде из Кадъкьой е ?  Не можах да стигна до прословутия
булеврад Багдат последния път, но минахме през Мода, хубав квартал,
доколкото разбирам тя е част от Кадъкьой  !

Вчера изгледах 7 епизод на АФ, все едно ми беше за първи път, същия съспенс.
Страхотно им се получава сериала, и сценария и играта Yellow Heart
Няма слаби звена за сега, дано така продължи и втори сезон !

Мъжкия договор между Керимша и Тахир

Много хубави сцени имаше на двамата и на тримата в серията, изповедта на Фара - страхотна Two Hearts
Ами цялата серия  е  изпипана, как ги правят за толкова малко време, направо да не повярваш !
Скрит текст:
Араселия, нещо го изтървах Опасното изкушение, но и мен ме кефи, много хубаво определение си му дала- абсолютно безмислен, но пък доста забавен, хумора ми допада и врътките са доста изпипани, има си някакви качества. А сериите когато участваха Ердал Йозячълар и Несрин Джевадзаде, беше направо наслада за мен, добрите актьори винаги вдигат нивото ! 

# 158
Опасно изкушение е топ! Напомня ми на отчаяни съпруги, страхотен е, много ме забавлява и отпуска, много ме разсмива и ме радва този сериал, обожавам интригите им и номерата им, чувството им за хумор е страхотно! 😂Мразя любовни и битови драми, и натоварващи сериали.

А сценарият на Фара е един от най-добрите, които съм виждала, наистина няма дупка и обожавам как е като пъзел, постепенно ни разкриват частите, но не са кърпени, а перфектно наредени и предварително измислени. Историята с агнетата ми е любима, много обичам такива неща за задкулисни игри, при които има очаквай неочакваното. Вера е моята любимка, харесвам много и Фара, аз съм споделяла в другата тема, че не съм гледала тази актриса, но още в началото с раздърпаните дрехи се видя красотата й, косата й е уникална. Харесвам и самата героиня Фара, колко е силна, но има чувство за хумор и не се предава и няма излишен драматизъм, въпреки ужасните ситуации. Баш комисарят също ми е любимец заедно с Баде!
Освен комедията любимият ми жанр е криминалният.

Последна редакция: нд, 06 авг 2023, 19:09 от T.Valcheva

# 159
  • Варна
Мразя любовни и битови драми, и натоварващи сериали.

А сценарият на Фара е един от най-добрите, които съм виждала, наистина няма дупка и обожавам как е като пъзел, постепенно ни разкриват частите, но не са кърпени, а перфектно наредени и предварително измислени. Историята с агнетата ми е любима, много обичам такива неща за задкулисни игри, при които има очаквай неочакваното. Вера е моята любимка, харесвам много и Фара, аз съм споделяла в другата тема, че не съм гледала тази актриса, но още в началото с раздърпаните дрехи се видя красотата й, косата й е уникална. Харесвам и самата героиня Фара, колко е силна, но има чувство за хумор и не се предава и няма излишен драматизъм, въпреки ужасните ситуации. Баш комисарят също ми е любимец заедно с Баде!
Освен комедията любимият ми жанр е криминалният.
Нищо не казваш за Тахир Smile Какво си гледала с Енгин или Демет ?
Той сериала ни си има доста драма, ама е поносима !

# 160
хахаха всъщност с Енгин съм гледала почти всичко, макар че моят тип мъже не са черни и брадати, но той има много хубава усмивка и топло излъчване, а и го харесвам като актьор. Последно, което гледах беше сериала Бягство и макар да имаше наивни моменти доста ми допада и темата, и се надявам на втори сезон.
Гледала съм Черни пари и любов, където беше страхотен той с много красива партньорка, отново с уникална коса. А и там беше баш комсар Joy аз харесвам добрите повече, затова тук по-лесно простих първоначалната неадекватност и грубиянщина на баш Комисаря, отколкото поведението на Тахир. Да, в последствие доста неща направи за Фара и Керимшах, но в началото изпитвах истински страх по време на преследването й, което за мен е право в десятката, защото би било неадекватно да се влюбят от пръв поглед. Харесвам Тахир, да, но малко ме дразни как са му зализали бретончето.
Странно, че не харесвам и дългокоси мъже, но в сериала за Фатмагюл, (макар и изключително тежък, аз го гледах , защото знам, че е по действителен случай и ме интересува какво се случва с жените там, и техните права и съдби), та Енгин беше супер сладък в онзи сериал с дългата си коса.
Гледала съм и брак с чужденец, защото беше забавен сериал, пробвах да гледам преди време един сериал с него за някакъв Облак, но ми дойде в повече историята с някакви вериги и се отказах. Гледала съм с него нещо за Поверявам ти децата, но въобще не ми хареса филма. Гледала съм и един сериал с него и Фахрие, но имаше гаден финал, а аз не си падам по такива изобщо, затова и тук много зле приех, че убиха баш Комисарят, дори обмислях да не гледам втори сезон, но сега се чува, че ще е жив, ще видим.

Има драма сериала, но е друг вид, като го гледах първия път седях до 3 часа през нощта, защото всеки епизод завършваше с уаааау ''какво се случва, не мога да повярвам, трябва да видя натам!''. Отдавна не бях гледала сериал/филм, който така да ме погълне и да ми харесва всичко в него, а не само историята покрай главните, тук всеки герой има своето място и своята история, в която той е главен герой, а не просто да седи във филма, за да помага или пречи на любовта на главните.

# 161

Всички заспаха...

# 162
  • Варна
хахаха всъщност с Енгин съм гледала почти всичко, макар че моят тип мъже не са черни и брадати, но той има много хубава усмивка и топло излъчване, а и го харесвам като актьор. Последно, което гледах беше сериала Бягство и макар да имаше наивни моменти доста ми допада и темата, и се надявам на втори сезон.
Гледала съм Черни пари и любов, където беше страхотен той с много красива партньорка, отново с уникална коса. А и там беше баш комсар Joy аз харесвам добрите повече, затова тук по-лесно простих първоначалната неадекватност и грубиянщина на баш Комисаря, отколкото поведението на Тахир. Да, в последствие доста неща направи за Фара и Керимшах, но в началото изпитвах истински страх по време на преследването й, което за мен е право в десятката, защото би било неадекватно да се влюбят от пръв поглед. Харесвам Тахир, да, но малко ме дразни как са му зализали бретончето.
Странно, че не харесвам и дългокоси мъже, но в сериала за Фатмагюл, (макар и изключително тежък, аз го гледах , защото знам, че е по действителен случай и ме интересува какво се случва с жените там, и техните права и съдби), та Енгин беше супер сладък в онзи сериал с дългата си коса.
Гледала съм и брак с чужденец, защото беше забавен сериал, пробвах да гледам преди време един сериал с него за някакъв Облак, но ми дойде в повече историята с някакви вериги и се отказах. Гледала съм с него нещо за Поверявам ти децата, но въобще не ми хареса филма. Гледала съм и един сериал с него и Фахрие, но имаше гаден финал, а аз не си падам по такива изобщо, затова и тук много зле приех, че убиха баш Комисарят, дори обмислях да не гледам втори сезон, но сега се чува, че ще е жив, ще видим.

Има драма сериала, но е друг вид, като го гледах първия път седях до 3 часа през нощта, защото всеки епизод завършваше с уаааау ''какво се случва, не мога да повярвам, трябва да видя натам!''. Отдавна не бях гледала сериал/филм, който така да ме погълне и да ми харесва всичко в него, а не само историята покрай главните, тук всеки герой има своето място и своята история, в която той е главен герой, а не просто да седи във филма, за да помага или пречи на любовта на главните.

Е, браво, ти си изгледала доста от сериалите на Енгин !  Ние тук сме се събрали  негови фенове, които
оценяват повече качествата му като актьор, отколкото само външния му вид. Той не е стандартния красавец, но е  актьор с голямо А. И когато иска да се въплати в друга кожа не му пука дали е зализан или го обличат с плетени пуловерчета както беше баш комисаря Йомер Smile 
Е, разбира се, хубав е, ама това си е бонус към таланта му, който беше забелязан и оценен на международни конкурси - Емми и Сеул.
Той си подбира много старателно сценариите и за филми и за сериали, не са повърхостни и даже понякога доста тежички, не са за забавление Yellow Heart
Но този, който си цитирала- Облака е с най- страхотния сценарий,  който може да има, показана е една тяхна действителност,  има послания, без пълнеж е и за повечето гледали го е направо шедьовър. А Енгин прави най- страхотната си роля, но разбира се важна е нагласата с която всеки сяда да гледа и какво го вълнува Smile
То , това е добрия актьор, да може да играе сложни образи ...
Гледай, ако имаш желание "Една любов, два живота" може да ти допадне, историята е много интересна.

# 163
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/CvnEUs8IfXT/?img_index=1

Ахмет Тансу пусна три снимки в инстаграм профила си.
Енгин е лайкнал поста и е написал: Добре заснети
Ахмет отговаря: Куме, благодарение на теб имаме снимки.

А в туитър искат от Ахмет още снимки с Енгин.

# 164
  • Варна

https://www.instagram.com/p/CvnEUs8IfXT/?img_index=1

Ахмет Тансу пусна три снимки в инстаграм профила си.
Енгин е лайкнал поста и е написал: Добре заснети
Ахмет отговаря: Куме, благодарение на теб имаме снимки.

А в туитър искат от Ахмет още снимки с Енгин.

Мерси, Мариянка, дано да му мрънкат на Ахмет, та нашия да се смили за някоя снимка Smile
Леле,  докъде сме я докарали Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт