Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 429

• 41 732
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Днес било ден на котките

# 181
  • Варна
Затъжих се по вида на Енгин интелектуалеца Satisfied

Ама няма как, сега сме на мутренска вълна, ще го гледаме брадясъл. Мутра, но Тахир е от тези, които търсят
промяна. Ще видим докъде ще стигне в намеренията да се изчисти от предишния си начин на живот ...

# 182
Затъжих се по вида на Енгин интелектуалеца Satisfied

Ама няма как, сега сме на мутренска вълна, ще го гледаме брадясъл. Мутра, но Тахир е от тези, които търсят
промяна. Ще видим докъде ще стигне в намеренията да се изчисти от предишния си начин на живот ...

Накрая да докара една тридневна брада , косата разрошена негелосана и главно бретона да не е зализан Grinning ,тениска и дънки , синджирчето може да остане обаче под тениската - това от към външен вид. За другото ще видим. Човек не може да избяга от съдбата си, каквато люлка те е залюляла , така си е до края май, ама да видим сценаристите какво са измислили.

# 183
  • Пловдив

Още една нова снимка от Каш с Енгин и Ахмет Тансу.
За качество няма да говорим... То се вижда.

# 184
  • Варна

Накрая да докара една тридневна брада , косата разрошена негелосана и главно бретона да не е зализан Grinning ,тениска и дънки , синджирчето може да остане обаче под тениската - това от към външен вид. За другото ще видим. Човек не може да избяга от съдбата си, каквато люлка те е залюляла , така си е до края май, ама да видим сценаристите какво са измислили.
Защо не, винаги има изключения, това му е хубавото Yellow Heart

Още една нова снимка от Каш с Енгин и Ахмет Тансу.
За качество няма да говорим... То се вижда.

Няма значение, в случая количеството е по важно от качеството, нека има Smile

# 185
Здравейте  момичета.

Не съм от  привържениците, че количеството е преди качеството, но в случая...

Повече снимки с по-малко качеството ме устройват. Joy
Дали брадата на Тахир няма де е много голяма за втори сезон?
Приятна, малко ветровита,но прохладна вечер ви  желая.  

# 186

Хей,момичета!
Как сте,поддържате темата ,следя ви не съм престанала да мисля за нашето момче!
А бихте ли сбъркали това око!
Аз никога!И новия брой на на списанието е излезнал,май де!Така си го намислил аз,дано да е така!
Желая ви вълнуващ остатък от деня!

# 187
  • Пловдив

Да, излезе бр.51 на списанието. Чакаме новата история от Енгин.

На корицата пише: Пиша само защото вътре в мен има глас, който не иска да мълчи.
Силвия Плат

Още една нова снимка днес. Не можем да се оплачем...

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 19:13 от mariana51

# 188
Е-ха, дано да има още снимки.

# 189
  • Варна

Още една нова снимка днес. Не можем да се оплачем...
Е, като няма, няма , като има ни затрупа ... не се оплаквам Smile
Браво, много готина снимка, тук фотографа  става Smile някаква рецепция, сигурно ще разузнаят
къде е това ...
И чакаме нов разказ, супер !

а това в стил Дарт Вейдър Smile

# 190
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/CvsEaw-svk7/

От преди час, в инстаграм профила на хотел Flyinn Hotel Kaş - написано на турски, английски и руски:
Като семейство на FlyInn, бяхме щастливи да приемем г-н Енгин в нашия хотел 🤗 Благодарим ви, че избрахте нас.

Да не би да се прибира Енгин вече в Истанбул - само предполагам.

# 191
Няколко снимки и  е тренд отново

Любопитна съм и за разказа People EyesPeople EyesPeople Eyes
Скрит текст:
прочетох Физика на тъгата и Времеубежище , много ме докоснаха тези книги, 1- во автора е почти набор, имаме толкова общи спомени, върна ме почти 40 години назад, 2-ро е от моя край -Ямбол , който скачен съд със Сливен Simple Smile и Трето - философията му много ми допада. Слушах го да говори няколко пъти - много интелигентен, деликатен, красив в дъховен смисъл човек. Фен съм му, следвам го и в Туитър

# 192
  • Варна
Не е имало нужда от разузнаване, чудесно, даже е направил реклама на този хотел и
да, Мариянка най-вероятно си тръгва, иначе мисля няма да обяви къде се намира Smile

Колко хора са в очакване на подобни новинки, как няма да е в тренд Yellow Heart

Араселиа Two Hearts
Скрит текст:
Странно, но и аз в момента съм с Времеубежище и съм на 30 стр., чака ме и Физика на тъгата, бях ги подарила и двете преди да го наградят, сега си ги поисках да ги прочета Smile Ама, честно да ти кажа, нещо не ми върви Rage
Но мисля, че е поради факта, че прочетох преди две седмици Милан Кундера - Непосилната лекота на битието, невероятна, поне за мен книга! Той почина наскоро и нещо ме заинтригува, чувала съм и преди  за него и реших да я прочета. Имам усещане за дежавю ...

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 21:48 от Аnista

# 193
Аниста
Скрит текст:
Аз  Времеубежище дълго я четох, купих си ги за Коледа двете, Физика на тъгата по-бързо я прочетох. Странни са, но просто аз лично намирам за себе си някакви сходни спомени, накара ме да се замисля за доста неща в живота си

# 194
Не мога да скрия текст  от телефона. Извинявайте.  
В момента чета Времеубежище на Господинов.  Приятно изненадана съм от това четиво. Винаги съм смятала,че от миналото, ще  се „роди" едно прекрасно и светло бъдеще! Но четейки написаното ме кара да се замисля над много неща и от различен ъгъл.  Blush

С радост ще прочета разказа на Енгин и  Физика на тъгата.
Хотела си прави хубава реклама Joy
Лека нощ.

Общи условия

Активация на акаунт