Но, сценаристите имат думата, какво са сътворили предстои да разберем. Ние предполагаме към момента.
Кога ще видим тийзър - в очакване сме, кога ще обявят дата за излъчване на 15 епизод - в очакване сме.
В момента в имението на Али Галип се снима сериалът "Душата ти не чува" - преместиха го в неделя с надежда за не знам колко епизода още.
Та, Фокс са подготвили много сериали за този сезон, събрали са почти всички известни актьори в нови проекти. Вече имат официално обявени дати за излъчването им в понеделник, вторник и четвъртък. Вероятно сериалите с нисък рейтинг ще отпадат. Нашата сряда си остава за нас, но няма дата от кога... Чакаме промо клипа им за сезона.

https://www.oncevatan.com.tr/hangi-dizilerin-baslamasini-heyecanla-bekliyorsunuz
Статия от днес, написана от GİZEM YILDIZ
КОЙ СЕРИАЛ СЕ ВЪЛНУВАТЕ ДА ЗАПОЧНЕ?
Кой сериал очакваме...
Казвам се Фара
Казвам се Фара, най-вълнуващият сериал, който чакам през новия сезон. Това беше най-доброто от предишния сезон. Историята, сюжетът, актьорската игра, екипът, всичко беше едно цяло. Али Галип Акънджъ, (Мустафа Авкъран) Главен инспектор Орхан (Али Сюрмели) няма да участват в новия сезон. Бехнан (Фейяз Думан) дебютира като злодея в нашето семейство. Екшънът от този сезон е разкрит. Ще гледаме как Керимша и Фара бягат от Бехнам. Сигурна съм, че ще се насладим на безпощадната битка на Тахир и Бехнам.
Любовта на Фара и Тахир ще бъде на голямо изпитание. Гледахме Фара като майка в първия сезон. Сега ще гледаме как една силна жена се бори както за детето, така и за любовта си. Не искам да подмина без да спомена актьорската игра на Демет Йоздемир, Енгин Акюрек и Фърат Танъш. С Демет Йоздемир се запознахме в летен сериал. „Къщата, в която си роден, е твоята съдба”, след „Между мен и света и след това „Казвам се Фара”, нейният талант се превърна в безспорна актриса. Енгин Акюрек, „Ако бях облак”, още съм там, както ме впечатли „лудия Мустафа“. Фърат Танъш не е за тази роля, все едно ролята е за него. Перфектна за него. „Казвам се Фара”, една от най-успешните творби както с историята, така и с актьорския състав...

Да и е честита наградата