Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 429

• 41 767
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив

Добро утро в ден петък.
В очакване на още снимки и новини.
Поздрав с един нов видеоклип:

https://www.youtube.com/watch?v=xxmiTVAdtpI

Допълвам: Демет в сторито си ни подсказва, че ще лети за Венеция, да получи наградата си:

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 08:09 от mariana51

# 481
Привет!
Честит нов месец-нека имаме много вълнуваща и трогателна история на Фара с висок рейтинг!
Да се насладим на топлото време все още,и спорен и лек да ни е деня!
Дано и днес новините не ни подминават,а от мен дневната доза предизвикателство!

# 482

Здравейте, момичета🥰

Успешен и щастлив септември на всички!☀️

Най-накрая имахме дълго очакваното раздвижване и нови снимки вчера. Прекрасни са Енгин и Демет заедно. Всичко отново започва и ще се наслаждаваме на играта им и на една интересна и вълнуваща история.

# 483
Здравейте момичета.
Прекрасен ден с много усмивки и положителни емоции.

Да честитя на Демет новата награда.
И си имаме много хубави снимки от вчера. Да има още много.
Пожелавам успех на Енгин, Демет и целия екип. Да ни покажат още по - хубав и динамичен втори сезон на "Казвам се Фара."

Успешен ден на всички.

# 484
  • Пловдив

И от мен:

Демет вече е във Венеция.

# 485

Здравейте момичета Two Hearts
Последните няколко дена поизтървах случващото се в темата. Бях плътно ангажирана на село /условно казано/и помагах за приготвяне на зимнина. Уморителна си е селската работа и това си е, защото все има какво да правиш. Отделно дето разчитах само на телефона, пък от него не мога да пиша толкова свободно. С преговорните любими моменти също имам да  наваксвам.

Есента осезаемо вече е на прага ни, първо с дъждеца, който вчера преваля и направо хладния вятър днес, с падащите рано-рано жълти и направо изсъхнали листа, както и със заминалите си вече лястовички и щъркели.
Нощес гледах и снимах т.н. синя луна - добре, че небето се проясни та се виждаше. Ама  "синьо" не видях, надничащият зад Луната Сатурн също. Дали пък не е трябвало сряда срещу четвъртък да се гледа? Нищо - следващата ще е чак 2037 година - тогава със сигурност ще я  видя по-добре.

Незабравим момент от 10 серия.
Тахир.

# 486
  • Пловдив

Eнгин за леко раздвижване...

# 487

Санджар от мен!

# 488
Здравейте.

Бях на  семейна почивка на морето. Затова отсъствах  доста време.

Радвам се на всичко ново и споделено. Благодаря ви момичета.

Ще разделя моите любими моменти  от 6 до 10 епизод в две или три публикации.
Сцената в ресторанта, Тахир даде всичко която може за Фара и Керимшах.

Любими комични моменти.

Тази сцена е най-силната в епизода.   Кой ще се омъжи за мен?  Аз.. . Joy
За седми епизод.. Свадата между братята.

Пътуването в колата като истинско  семейство.

Искрена загриженост и симпатия.

Тъмната и невинна история на девойката Фара.  Станала смела и силна жена и майка,твърде рано,  опознавайки жестокостта.
Майчиното чувство  което се е появила преди първата среща на дете и майка му.

# 489
  • Пловдив

Да пожелаем успех на нашата партньорка.
И видео от Венеция: https://twitter.com/chickychilli/status/1697652886157541880
Още едно:  https://twitter.com/Demetozaskim/status/1697666824416924109

Това ще е роклята с която Демет утре ще е облечена за да получи наградата - така пише.

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 21:25 от mariana51

# 490

Да пожелаем успех на нашата партньорка.
И видео от Венеция: https://twitter.com/chickychilli/status/1697652886157541880
Още едно:  https://twitter.com/TvDunyasii/status/1697659227089625490

Много развълнувана е Демет!
Късмет! Hands Pray

# 491

Честита да е наградата на Демет!
Определено си е развълнувана. Утре със сигурност ще я видим - млада, красива, талантлива и оценена.

# 492
  • Пловдив

Добро утро в събота от капитан Салих.
Да е успешна, прохладна и пълна с новини.

# 493

Добро утро момичета Two Hearts
Е-е, подхванахме септември...
Чакахме го с нетърпение цяло лято, заради продължението на "Фара".  Сега пък чакаме някоя и друга новина и снимки /първите три са ни крайно недостатъчни/. От всички сериали "излизат"  изненади с цел интригуване интереса на зрителите, нашите пак са в някаква сянка. Не искам да ми разкриват някоя световна конспирация, ама могат да наблегнат малко повече на рекламата.
Направи ми впечатление и все се канех да го напиша по-рано, но дали появата на "Гюнюл и Бекир" заедно не подсказва нещо повече? Може случайно да са се срещнали, а може и заедно да "четат" и обсъждат СЦ за новия сезон. Бекир в последните серии стана много интересен образ. Каан страшно пък олекна след прегрешението си с рижавата. Излиза, че Вера е била права за него - всичко му омръзва за един месец. А може да има и нещо друго в целия им брак.
Надявам се на по-скорошно разрешаване на случая на Керим, че това дете се измъчи в този костюм. Дали като нови герои няма да се появи иранското семейство? И пак казвам, че за мен интригата ще е много по-голяма, ако всъщност Бехрам не се окаже такъв злодей, какъвто го описва Фара. Да видим кого ще предпочете Керимша - баща си или Тахир?

Да пием по кафе и да си подреждаме съботата.

# 494
  • София

Надявам се на по-скорошно разрешаване на случая на Керим, че това дете се измъчи в този костюм. Дали като нови герои няма да се появи иранското семейство? И пак казвам, че за мен интригата ще е много по-голяма, ако всъщност Бехрам не се окаже такъв злодей, какъвто го описва Фара. Да видим кого ще предпочете Керимша - баща си или Тахир?

]  Съгласна съм,че Бехрам може и да не е толкова голям злодей,но за мен изглежда мекотело.Не се е противопоставил на баща си,не е защитил Фара,но както каза  адвоката е побеснял,разбирайки,че не само той ,но и Фара го е изтрила от живота си и е създала семейство с Тахир.Не може да си бабаит само срешу по слабите от теб.А Керемшах може да поиска баща си ,но не би се отказал от Тахир.Една майка е готова на всичко за детето си,тя става лъвица която ще разкъсва,но за любимия ще положи не по малко сили,особено такъв който я е закрилял като Тахир.Ще е и лъвица и змия,която се прокрадва неусетно ,но ще води война и за син и за съпруг.Това очаквам,но ще видим какво са ни подготвили сценаристите.До сега филма бе динамичен и интригуваш,дано и новия сезон е такъв.Приятни поцивни дни.

Общи условия

Активация на акаунт