Лакове за нокти - 165

• 46 195
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • София
GR WOW 79+малко блясък Grinning

# 121
  • Варна
W7 Fluorescent pink 2

По-червеникъв е в действителност. Всъщност доста напомня на pool party.

# 122
  • На изток от Ада
Тина на колко слоя е ? И от къде го взе?

# 123
От мен , една плодова салата Simple Smile
Trend it up - Royal nude 030

https://instagram.com/nailart4funs?utm_source=qr&igshid=NGExMmI2YTkyZg%3D%3D

# 124
  • Дубай
Страхотен маникюр, ваденки ли са това?
Да се запиша и аз при вас, не е нищо особено, но обичам жълто и зелено.

# 125

Аз харесвам този,но синият с ацетон. От ДМ

# 126
  • На изток от Ада
Аз не намерих в дм с ацетон.

# 127
  • Варна
Наси, на 3 слоя е W7. Изсъхва полуматов. Поръчах го от английски сайт, но не помня от кой точно.

# 128
Sally Hansen 308 Mum's the word

Ацетон Gülşah ползвам
Доволна ли сте от марката?

# 129
  • Стара Загора
За жалост наистина няма от любимия син лакочистител на Ебелин. Следя от месец да се появи в сайта и тази вечер бях в магазин, за да се възползвам от остъпката за РД, но и касиерката потвърди за липсата му.

В момента съм с оранжевия на Лили, защото бях свършила всички запаси и пратих мъжа преди седмица да ми вземе някакъв. Зеления не го понасям заради маслата и категорично отказах да купи него. Тa не е лош и мирише на цитруси, така че ако не заредят скоро в ДМ от моя фаворит, ще си купя голяма бутилка от този на Velnea.

https://shop.lillydrogerie.bg/velnea-lakochistitel-s-aceton-150ml-530723

# 130
  • На изток от Ада
Да Ивче взех и аз този лакочистител. Че топа на Лидл трудно се чисти. Аз имах един стар лакочистител без ацетон от дм ,дали заради него дето е стар ,дали си е такъв топа ...

# 131
  • Варна
Зеленият на Лили пак ли е мазничък като преди години? Не смея да си го взема откакто го развалиха, но ако са върнали старата формула, пак ще се върна към него.
И аз в момента съм с жълтия, но бих пробвала и този с помпата.

# 132
  • Дубай
Аз ползвам на Форте, с и без ацетон  и съм доволна даже, когато нямам спирт обезмаслявам с него, а иначе виждам, че и заздравителите сте коментирали,от години съм с активния(лилавата опаковка) на перфект.
Слагала съм го и като база.

Последна редакция: чт, 10 авг 2023, 22:45 от I.V

# 133
Зеленият на Лили пак ли е мазничък като преди години? Не смея да си го взема откакто го развалиха, но ако са върнали старата формула, пак ще се върна към него.
И аз в момента съм с жълтия, но бих пробвала и този с помпата.

Мазничък е, да. Аз съм много доволна от него. Сваля ми и глитери без никакви проблеми.

# 134
  • Измир
Ivelina, ползвам Sally Hansen от доста години. Доволна съм, но не мога да кажа, че е по-добра от ОПИ, Кико, даже турската Пастел. Както са писали момичета преди мен и аз съм на мнение, че издръжливостта на лака много зависи от състоянието на ноктите.
I.V. пиши името на лаковете, за да добием представа как изглеждат на нокти и евентуално да ги закупим и тях 😆

Общи условия

Активация на акаунт