Лакове за нокти - 165

• 46 258
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Аз минавам само да ви похваля лаковете на Кико. Доволна съм, в момента лака ми е на 7дни и определено можеше и още да издържи, но фраснах един пръст във вратата и една люспа се отчупи Grinning Все едно се отчупи гел лак, доста твърдо. Четките ми харесаха, нанасянето също. Топ лака с гел ефект не се е напукал за 7те си дни, което често се случва при останалите топове. А ръцете ми измиха доста посуда тези дни Simple Smile
Скрит текст:

# 256
Споделям обратна връзка - разредих го essence, започнах с 3 капки и накрая станаха 18 😅 Подобри се една идея откъм нанасяне, но пак е тегав. Отделно искам да си запечатвам връхчетата, което с този лак си личи, вместо както е с другите - да се самозаглади и “слее”.  Като мина с топ накрая се пооправя, но нищо общо като резултат в сравнение с другите марки, които имам. Има ли и други от вас с проблеми с essence? Тези от вас, които имат от тази марка - доволни ли сте? Кой знае може просто да съм изтеглила късата клечка, но ме е страх да купя още един, за да проверя 😅

Моя мъж реши да ми обърне внимание и даже тества да си намаже някой нокът с този на essence 😁 За първи път пипа четка, демек натиска с нея, държи я плоска и с нищожни количества лак. Не препоръчвам Essence на хора, които тепърва почват да се лакират. От любопитство му дадох един на GR green last & care, да видя с неговите “умения” как ще се справи - е, много много по-добър резултат се получи и на втория слой беше даже прилично.

# 257
Ахх, скоро отивам в Кипър и поне там ще успея да се докопам до мола да си накупя лакове на Kiko milano след положителните отзиви. 😄

# 258
Essence имат и страхотни лакове, но като при всяка марка зависи от цвета и финиша. Имаха един русалчест зиньо-зелен, който много харесвах, Долче сигурно ще се сети. А от сребристия им брокатест съм изхабила поне 5 шишенца, имаше и един страхотен златен бежавеещ брокат с точки едри и дребни шимърчета. От масовите марки не мисля, че има някоя, за която със 100% да може да се каже, че стават или не стават. Аз сега открих едни нови тук April, 2 са супер, един беше доста прозрачен и разливащ се.

# 259
Аз искам да пробвам похваления в темата топ на Кико Милано, но никъде не откривам техни лакове.
В момента имам 3 топ лака от Cien и ще карам с тях, много съм доволна от трайността.

# 260
  • Варна
China glaze Flip flop fantasy

# 261
  • На изток от Ада
Аз искам да пробвам похваления в темата топ на Кико Милано, но никъде не откривам техни лакове.
В момента имам 3 топ лака от Cien и ще карам с тях, много съм доволна от трайността.
Кико има само в два мола в София

# 262
От Варна съм и затова търсех онлайн, но не намирам. Както и да е, може би в един момент марката ще е по-достъпна.

# 263
Някои цветове на Есенс са наистина страхотни, имала съм немалко попадения и аз. Четките им ми идват малко големи (особено за кутретата на ръцете и за малките нокти на краката), но им свикнах. Единственият им лак, който по принцип си беше с много странна консистенция от началото, е Tropic like it's hot...Тук и други момичета ги "похвалиха".😁
Тина, 🧡🧡🧡

# 264
  • Варна
Долче, тропика нали е на Катрис? Купих го и аз на намалението, мацнах един слой и изобщо не се възприех с него на моя тен на кожата, изтрих го. А много ми хареса по снимките в темата.
Джанис, топ лака на Кико - от Англия с превозвач, и пак ще дойде по-евтино от тук.

# 265
  • София
Аз много харесвам Пърфект откъм нанасяне и трайност. Имам един зелен, купуван миналата година и даже не го бях пробвала, сега съм влюбена в него.

Невена, на ДМ има една серия мини лакове, easy and speedy https://www.dm-drogeriemarkt.bg/search?query=easy%20and%20speedy … earchType=product . Нанасят се супер, съхнат бързо, за трайност не мога да говоря, моите нокти не задържат лакове 😄.

# 266
Долче, тропика нали е на Катрис?
Тина, може и да съм объркала имената (странно😆, но мерси, че ме поправи)...🤔😊 Имах предвид онзи оранжевият с шимър, който вече не е част от колекцията на Есенс- Tangerine ahead.😅

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 18:45 от dolce miele

# 267
  • На изток от Ада
Долче, тропика нали е на Катрис?
Тина, може и да съм объркала имената (странно😆, но мерси, че ме поправи)...🤔😊 Онзи оранжевият с шимър, който вече не е част от колекцията на Есенс- Tangerine ahead.😅
Тина май говори за лак на катрис. 123 май . Оранжев без шимър

# 268
Разбрахме се с Тина.😉

# 269
  • София
Ми не давам много пари за лакове. Стисната съм Joy "Най-скъпите" са ми Опи и Чайна, и пак съм ги взимала на разни промоции. Харесвам широки четки, но с годините стаж се оправям и с по-тънки. Трайността не ми е много фактор, защото обичам да се лакирам и го правя два пъти в седмицата. Нямам възможност за по-често Joy
Та от мен Snow day in LA

Общи условия

Активация на акаунт