Лакове за нокти - 165

• 46 861
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Не се чете добре, но мисля, че е номер 087.

# 271
-

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 07:47 от •mimoza•

# 272

Wibo 3 е като номер
Миии не.. определено не са моите такива цветове. Ще го видя утре на дневна светлина, но не се възприемам. Ама и то как да стане като повече от 2г съм все в нюд Grinning

# 273
  • На изток от Ада
Аз пък нюд не харесвам. Даже и не купувах. Но сега имам. Не... , нюд, черно, Бяло, светли  цветове.
Няма ли шумър , неони, ярки цветове, брокати ,холограм.
Иначе имам всякакви цветове

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 22:42 от nasito8988

# 274
Блъд, хубаво ти стои този цвят. Просто си отвикнала. 🤗

И аз не давам много пари за лакове. Свидят ми. 😂
Купувам само, ако са на промоция. Това Kiko например го взех на намаленията за 1€. Както и още няколко други цвята. Не, че имах нужда от тях. Но цената ме задължи. 🤣

# 275
От мен скитълс. На снимката изглежда все едно палецът и средният са еднакъв цвят,но не са.

И участниците:

# 276

Wibo 3 е като номер
Миии не.. определено не са моите такива цветове. Ще го видя утре на дневна светлина, но не се възприемам. Ама и то как да стане като повече от 2г съм все в нюд Grinning
Същото си помислих  - не е твой. Или поне не точно този нюанс.

# 277
  • Измир
Блъд, на Кико от коя серия е лака? И ако може снимка на топа.

# 278
Аз пък смятам, че на Блъдчето всичко и отива. Heart Eyes

# 279
И на мен ми харесва как й стои това wibo 😍 аз обичам такива цветове

Edit: доказателството - прясно прясно отпреди 5 мин 😅

Реших да дам още един шанс на essence, знам че вероятността да се държи различно от grape a coffee не е голям, ама да опитам 🌸

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 10:14 от ~ Невяна ~

# 280
  • на последния етаж
Ми не давам много пари за лакове. Стисната съм Joy "Най-скъпите" са ми Опи и Чайна, и пак съм ги взимала на разни промоции. Харесвам широки четки, но с годините стаж се оправям и с по-тънки. Трайността не ми е много фактор, защото обичам да се лакирам и го правя два пъти в седмицата. Нямам възможност за по-често Joy
Та от мен Snow day in LA

Juls, не мога да преценя от снимката Snow day in LA чисто бял ли е или холограмен?

# 281
Power Pro е серията. А това е топ лака

Иначе неоновия определено не е мой тип. Ще го изтърпя ден-два и ще го трия. Може да го пробвам на краката евентуално.
Блъд, на Кико от коя серия е лака? И ако може снимка на топа.

# 282
  • При децата ми

Wibo 3 е като номер

Да кажа и аз Simple Smile Напротив! Много по-добре от нюд!

# 283
  • София
Блъд, много ми харесва лакът на Уибо.

На два слоя

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 15:48 от Dicewithoutnumbers

# 284
Благодаря ви, момичета! Но ми е доста крещящ, а и на живо изглежда мноого по-крещящ от на снимката Grinning Добре, че съм хоум офис, че иначе ще привличам погледи Grinning

Общи условия

Активация на акаунт