Лакове за нокти - 165

• 45 909
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Аз този Катрис го ползвам за декорация като тази:

Зеленото е Aura 132 vintage green

# 496
Trend it up easy and speedy 340

# 497
Mimeto74 честит рожден ден на патерички 😊🌷🌷🌷 здраве и любов пожелавам, красив маникюр и поводи за радост всеки ден 😊

Днес официално ми се счупиха 3 нокътя и сега съм ето така, имате ли идеи за цвят, който би стоял добре на толкова къси нокти? Или да карам на заздравител, докато пораснат?

# 498
  • Ст Загора
Невяна нюд, розово. Слагай да не ти пука

# 499
Невяна, TwentyOne 53 или някакъв подобен полупрозрачен нюд с или без шимър.🙂 Много фин брокат също мисля, че би стоял интересно на къси нокти.

# 500
21 - номер 48
GR city color 05

Невяна, слагай каквото ти е на сърце. Аз смятам, че и тъмен лак отива на къси нокти.
Миме, здрава и щастлива бъди! 🌸

# 501
Много много харесвам тъмен лак на къси нокти, без значение цвета. Даже ги предпочитам точно на къси нокти.
Бордо, сиво, нюд от тъмната гама, червено общо взето всичко, което се отличава и не се слива с кожата.
В Pinterest има доста идеи.

# 502
  • Дубай
Невяна, разбирам те напълно, и аз съм от днес така даже на другата ръка показалец и безимен до дъно...

Честит рожден ден, Мими. Само положителни емоции и красиви нокти, на които да се радваш.

# 503
  • София
Много много харесвам тъмен лак на къси нокти, без значение цвета. Даже ги предпочитам точно на къси нокти.
Бордо, сиво, нюд от тъмната гама, червено общо взето всичко, което се отличава и не се слива с кожата.
В Pinterest има доста идеи.
Точно! Short & sassy - подкрепям.

# 504
  • Варна
Пробвах пилата на Лидъл.Крака ,ръце- голямо "чоплене" падна.Не е особено мощна и няма достатъчно накрайници за нокти според мен.Липсва пламъче, което да е по прецизно.
Както и да е.Доволна съм де,свърши работа (предимно за краката,на ръцете почти нямам)
Лакът е от новата серия желета на Катрис (поне в Лили е нова) CatrIce 030 Sweet Jellousy

# 505
  • Ст Загора
Гали, тя пилата от Лидл пък е с 10 приставки. От К е с 7. Полата от Лидл е по - добра на вид. На К е по -евтина на вид . Имаше 5лв разлика

Последна редакция: пн, 11 сеп 2023, 19:40 от nasito8988

# 506
  • Варна
Ясно ..е,както знаем - винаги може и по-зле Smile
Не казвам, че е зле пилата, просто очаквах да е малко по-мощна и да става по-бързо.Или по-точно,искаше ми се Sweat Smile
Всъщност бива/върши работа.

# 507
  • Ст Загора
За жалост не знам как е на К. Тя беше на ток

# 508
Днес официално ми се счупиха 3 нокътя и сега съм ето така, имате ли идеи за цвят, който би стоял добре на толкова къси нокти? Или да карам на заздравител, докато пораснат?

Ако те дразнят наистина, опитай с нещо телесно или просто по-неутрално.
Ако не, а просто да не си свикнала с къси, поне аз бих си слагала каквото ми е кеф. Има определени цветове които не харесвам за дълги нокти, но за къси поне за моя вкус няма такива. Единствено ме дразнят по-наситени ако съм счупила накой нокът (почти никога ама все пак) и принудително е изрязан до степен да не може да се изпили в правилна форма - тогава телесни докато успея да оформя. Ако са оформени добре, дори и черно стои хубаво, няма причина да се ограничаваш само защото са къси.

# 509
Миме,  честита да си  ... здрава , щастлива и обичана Simple Smile

https://instagram.com/nailart4funs?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Общи условия

Активация на акаунт