Лакове за нокти - 165

• 45 881
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Наси, на какви цени са?

# 556
  • Ст Загора
Наси, на какви цени са?
за тренд ИТ ъп ли ? 4.99 лв

# 557
Наси, на какви цени са?

А заредена ли е цялата серия?

# 558
Essence 15 pink happy thoughts

# 559

Аура 105 Pink lemonade

# 560
  • Ст Загора
Наси, на какви цени са?

А заредена ли е цялата серия?
Да в Ямбол. 6 цвята

# 561
  • Варна
Revolution Pineapple и пудра върху белия Bel.

Определено трудно се получава като на клипчетата.

Полепва съвсем тънък слой и стои бледо, трябваше да повтарям и накрая стана мазало. Опитът ми на краката беше по- успешен. Следващият път по-добре.

# 562
  • София
В нашия ДМ също са заредили блескулките на Trend it up. Аз си грабнах този:

Прилича ми малко на Opi Turn Bright after Sunset, макар и по-топъл като завършек. Останалите на мен ми седяха просто като брокатени лакове и ги подминах.

# 563
OPI Purpletual Emotion и OPI Lavendurable
Има забележки по изпълнението, но сто пъти ме прекъснаха...

Прилича ми малко на Opi Turn Bright after Sunset, макар и по-топъл като завършек.
Да, доста си приличат.

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 05:55 от •mimoza•

# 564
# 565
Фифи, колко нежно, имаш много хубави нокти!🥰
Тина, интересно се е получило. Иначе за повече полепване можеш да използваш от лепилото за фолио (това без печене, което е).🙂 По клипчетата слагат обикновено върху гел лак или гел база, а те са си със собствен лепкав слой. С лепилото за фолио ще постигнеш същото.😉

# 566
  • Ст Загора
Лаковете на Тренд ит ъп са пясъци .

# 567
# 568
Не се стърпях и взех двете холограми на Essence че минавах край магазина по задачи. Със смесени чувства съм май и за двата лака.  Пробвах ги само да мацна един слой върху стария лак преди да го изтрия де. Покривни изглеждат, просто сребристото очаквах по-холограмно да е. Ще си го измажа с кеф пак, аз си нося сребристи и по принцип, а и не съм видяла с топ отгоре как ще изглежда. Лилавото е много хубава холограма, но пък нюансът е такъв чемалко трудно го възприемам на моите ръце. "Бие" ми се някакси с цвета на кожата и не знам колко ще го слагам изобщо...
Ей затова мразя това гадно осветление в дрогериите, много пъти ме е подвеждало за цвят на нещо. Бързах доста и не ги занесох да ги видя до прозорците как ще са.

# 569
  • Ст Загора
Натка в дм се връща спокойно.

Последна редакция: нд, 17 сеп 2023, 16:31 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт