Лакове за нокти - 165

• 45 888
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
# 541
ДМ имат 15% отстъпка за регистрирани потребители през приложението им. От 14 до 20.09
В тази връзка, споменали ли са кога ще има още цветове от холо есенс? Не съм ги видяла още на живо тези 2, и се чудя да ги поръчам ли Simple Smile

# 542
  • София

Най-любимият ми nude лак Wibo Lovely full cover nude 4. Покрива добре и от първия слой, но на втория е перфектен.

# 543
  • Измир
379 на Пастел. Един от най-хваленете лакове от Ретро колекцията в турските форуми. Другият е червен със златен шимър, който ще е следващия за лакиране.
На два пласта, много добра покривност.

# 544
Страхотен е този пастел Heart Eyes

# 545
  • Варна
Рошличка, хареса ли ти ананасът на revolution? И аз си мислех тази седмица да слагам него в подобна комбинация, само че ще пробвам едни неонови пудри от Али.
Смятам да мина през Лили и да погледна за холограмните Есънс.

# 546
  • Дубай
Олга, страхотен пастел... Много харесвам такива нюд цветове, стоят много нежно и естествено.

# 547
  • Варна
Ето ги Essence

Нищо не взех, имам подобни. Иначе са силно холограмни.
Ако заредят 05 ще му хвърля едно око

# 548
Аз имах точно пет минути да си съчетая ноктите с чорапите, та cosmic crystal и impala като на Джаста. Голям кич, ама на сянка се ядва Joy

# 549
  • София
Рошличка, хареса ли ти ананасът на revolution? И аз си мислех тази седмица да слагам него в подобна комбинация, само че ще пробвам едни неонови пудри от Али.
Смятам да мина през Лили и да погледна за холограмните Есънс.

Даа, хареса ми. Наистина няма нужда от подложка и не стои жълт като другия неон на Революшън, който имам. Има какво още да се желае от четката, но да не прекалявам. 😆

# 550
  • на дъното
Здравейте 🙂
Къде мога да намеря в гр.Бургас лаковете Пастел?
Благодаря предварително

# 551
В парфюмерита срещу Св.Софив и по-малко на ул.Кирил и Методий парфюмерията преди библиотеката

# 552
  • Ст Загора
От мен

# 553
  • Варна
Всичко е на балончета Rage Това е от топа на Катрис,аман от него.Май,ще сложа мат отгоре,макар че не зная на този цвят, как ще стои .

С мат

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 16:08 от gali-presi

# 554
nasito8988, бихте ли споделили от кой филиал на ДМ са купени и беше ли заредена цялата серия лакове Trend it up I love effect?

Общи условия

Активация на акаунт