Лакове за нокти - 165

• 45 891
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Олга,по-добра си от маникюристката,а зелено-жълтия маникюр много ми харесва.
Долче,много ми хареса цвета на твоя маникюр,този който е на лампа предполагам.Да се сещаш за някой лак с такъв цвят ? Simple Smile .

Аз се сещам за този:

118 е номерът.

# 526
Намерих време да сложа цвят на моите скъсени ноктенца и взе, че даже ми хареса 😊 Частичките на BEL 84 са прекрасни, но следващия път няма да ги слагам на всеки нокът, а само за акцент някъде.

Под различен ъгъл блестят различно:

21 cosmetics 127,
21 cosmetics 50,
BEL 84

Осмичка, на снимката изхлежда супер 😍
Пускам една ужасна снимка и набързо намацан лак, ама исках да пробвам новия напукващ на Есенс SatisfiedSatisfiedSatisfied Хареса ми като нанасяне и съхнене Hands Plus1

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 23:19 от ~ Невяна ~

# 527
  • София
Олга, и аз мисля, че твоето изпълнение на цветенцата е на нива от това на маникюристката. А жълто-зеления е много свеж Heart
Долче, и ти си вече в графата "профи"
Осмичка, супер е Blush

# 528
Miss sporty Et voila french manicure 14, Essence shine last & go 23 party time

# 529
  • София
Номер 4

# 530
  • Измир
Много благодаря момичета ❤️!
Зеления и жълтия са свежа комбинация, но декорацията трябваше да са само маргаритките според мен.
Днес купих от Мола при нас от XIMI тази красавица
Невяна, мен лично много ми харесват къси нокти. Аз и заради работата си не мога да си ги пусна дълги, но винаги се лакирам.
Осмичка, остава ли грапав лака след топа? Много е ефектен!
Миме, честита да си на патерици!

# 531

Не ми харесва, ама това е положението.
Лаковете:

Пп Явно днес не ми е ден за харесване, защото пробвах и китайчетата, които показах наскоро и те не ми харесаха. Все едно мажех блажна боя, но неравномерно. Гадост. Изтрих. Друг път ще им дам шанс. Днес не им беше ден.

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 21:39 от Джаста Праста

# 532
А на мен ми харесва Simple Smile !

# 533
Олгарита, с два слоя топ си е добре, не е грапав да ме дразни.

Джасте, чудни са ти ноктенцата, много се радвам, че ти се долакира най-после Purple Heart

Аз от месеци съм на автопилот и затова и не съм показвала нищо, мацам набързо нещо и айде.

# 534
  • на последния етаж
Много съм разочарована от формулата на OPI Snow Day in LA - на три слоя прозира:

# 535
Аз пък изпробвах споменатия сайт за поръчка на пърфект.
От 5 избрани, които в сайта бяха отбелязани налични , нямаше 2.
Дойдоха Perfect s41, Perfect s133, Perfect s137

Пробвах синия, в комбинация с OPI, май се получи зимен маникюр, но моите настроения за цветове не съвпадат със сезонните 🤣
Все си казвам, че синьото не е моето, но ще съм така няколко дни, обичам понякога да разнообразя, А и не съм в офиса, където се движа доста по-консервативно.

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 14:11 от Amandine

# 536
  • Измир
Amadine, да си ги ползваш със здраве. Големи красоти. А аз май най-много нося синьо. И на Джаста е страхотен маникюра. 🩵🩵🩵
Лита, пробвай последния слой да плъзгаш четката вертикално, с минимален натиск. Тази техника я ползват при по-светлите цветове, на които не им стигат два пласта.

# 537
  • София
Олга, точно така и аз процедирам с всички лакове, които установя, че на един пласт прозират или тук-там се свличат. Наскоро показвах Snow, на три пласта, втория и третия малко по-плътни

# 538
  • Варна
Лита, много съжалявам, че Snow Day те е разочаровал. При мен на три пласта не прозира, плътен си е. Аз слагам върху ridge filler-а на Opi или витаминната база на Перфект. Дори някои нокти, които са по-гладки можеха да останат и на два слоя.
Дано да му дадеш втори шанс и да е по-добре, защото според мен ти стои добре

# 539
  • София

I love revolution Pineapple
GR Green 111
Trend it Up Neon 030

Общи условия

Активация на акаунт