Лакове за нокти - 165

• 45 907
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • Измир
Дъщеря ми много харесва моите малки цветчета и реши да си направи същата комбинация при нейната маникюристка. Ето резултата

# 511
Oлгарита, надявам се да не се засегнеш, но мисля, че ще се справиш по-добре от маникюристката на дъщеря ти!😉🙂 Тя с гел ли е?
Аз съм с TwentyOne 134 и 53, ваденки и топ Сиен:

Скрит текст:

Ето тук е на дневна светлина и цветът се доближава повече до реалният:

Това по ноктите не са мехурчета, а отражения и малки капки вода.  
Имам няколко забележки, но на фона на предишния израснал маникюр на около месец😅, бива.🙂
Миме, честит рожден ден със закъснение!🙂 Много здраве ти пожелавам и само хубави неща да ти се случват! Не знам дали да ти пожелавам много нови лакови придобивки...😁🤔
I.V., ето за такова "до дъно" на ноктите си мечтая аз!😃

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 22:16 от dolce miele

# 512
  • Варна
Кой беше хубавият топ на Сиен, този от 3 лв. ли?

Сега е намален в Лидл и имаше само от този вид.

# 513
  • Ст Загора
Да този топ аз взех три намалени

# 514
Да, това е лакът, не знаех, че пак е пуснат. Днес ще отида да купя още бройки.

# 515
  • Ст Загора
Не е пуснат , а е намален . Аз Мин седмица ги видях и взех. Даже суфорумка питах иска ли.

# 516
В ЛИДЛ, в който аз ходя бяха изчезнали преди няколко седмици и нямаше нито една бройка. Аз си взех общо 3 и един с цвят.

# 517
  • Ст Загора
Иди и виж.
При мен няколко пъти ходих и ги нямаше. Последно бяха по 2,09 само топове .

# 518
  • Измир
Dolce, това направо си е комплимент за мен. Още 2 мои приятелки казаха,че моите цветенца (направени с обикновен точкатор) са по-сполучливи. Да, с гел е дъщерята.
Сега продължавам с Ретро Колекцията на Пастел. Декорацията са ваденки. Не ми хареса как се получи 😮‍💨. Но зеленият лак е много хубав.

# 519
Олгарита, наистина твоят маникюр е по-сполучлив от този на маникюристката.

# 520
Олга, толкова е свеж този зелено-жълт маникюр и декорацията много му отива. Не знам, защо не ти харесва, но за мен е много приятен. Пп И да, твоите лилави цветчета са в пъти по добри от на маникюристката. За нейните "цветенца" работата отива на гадаене, особено, ако не беше казала, че имитира твоята декорация. Grinning
Пп Миме, със закъснение, но от сърце, честита да си. Жива, здрава и щастлива бъди. Hug

# 521
  • Варна
В нашия Лидл явно са останали последни бройки и са намалени, не бяха в картонените кутии както преди, а директно на рафта. Не са зареждали повторно, поне по другите им магазини не ги срещам вече.

# 522
Олга,по-добра си от маникюристката,а зелено-жълтия маникюр много ми харесва.
Долче,много ми хареса цвета на твоя маникюр,този който е на лампа предполагам.Да се сещаш за някой лак с такъв цвят ? Simple Smile .

# 523
Reninel, не се сещам в момента за такъв лак/номер, но не може да няма нещо подобно...🙂 Ако се сетя, ще пиша.
Олгарита, и зеленото е чудно, но и жълтичкото! И двата цвята много ми харесаха!🙂 И, да, комплимент си беше в предишната ми публикация!😉

# 524
Пускам една ужасна снимка и набързо намацан лак, ама исках да пробвам новия напукващ на Есенс SatisfiedSatisfiedSatisfied Хареса ми като нанасяне и съхнене Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт