Лакове за нокти - 165

• 46 788
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Влязох в ДМ за друго , но не пропуснах да погледна лаковете... ето резултата:

Ето го и на дневна светлина:

Ехааа,казвай ама много бързо кои са номерата,ще се купуват.
Черното 040
Розовото 060
Бляскавите частици s-he 220

# 601
  • Варна
Диана, такива Флормари съм виждала в Елитис и дм, но пак зависи къде и дали са останали още. Иначе Голдън роуз имат подобно черно, потърси и него в дм. Само че за него писаха, че е гъсто и се нанася кофти, ако намериш сигурно ще трябва да го разреждаш.

# 602
Рядко се оплаквам от сваляне на лак, но розовият пясък ми отне мнооого време!

Днес съм така:

Twenty One 03
Perfect s41

# 603

Trend it up 740
Gabrini carnaval c06

# 604
Диана, такива Флормари съм виждала в Елитис и дм, но пак зависи къде и дали са останали още. Иначе Голдън роуз имат подобно черно, потърси и него в дм. Само че за него писаха, че е гъсто и се нанася кофти, ако намериш сигурно ще трябва да го разреждаш.
Потвърждавам за черното на ГР, отвратително е за нанасяне. Засъхва бързо и се "влачи" много грозно. Не че наистина изсъхва до сух лак, но при нанасянето точно така се държи. Харесвам го, но рядко имам нерви да се разправям с него.

# 605
  • Den Haag
tina_vn благодаря ти Flowers Hibiscus

От мен нови цветове, мисля че за есента пасват чудесно Simple Smile

# 606
  • София
Essence 02 Holo Molly. 100 снимки щракнах и нямат хващане холо частиците. Видими са само на ярка слънчева светлина.

# 607
tina_vn благодаря ти Flowers Hibiscus

От мен нови цветове, мисля че за есента пасват чудесно Simple Smile

Откъде ги купувате?

# 608
  • Варна
И аз щях да питам от къде ги купувате тези Hema. Нали били хубави и те, да не изтърва  Grinning
Рошличка, ние си ги знаем холиграмите, така че си представяме как е наживо. Много е хубав!
И аз май ще сложа холограм тези дни, че през седмицата времето ми е ограничено, а съхнат бързо.

# 609
  • Den Haag
Лаковете на “Hema” ги купувам от магазините им в Нидерландия, мисля че и в Белгия имат магазини за другаде не знам Simple Smile

# 610
В Германия също имат магазини, освен козметика, предлагат неща за дома, декорации, канцеларски материали, детски дрехи и играчки и т.н. Хубави неща за дома съм си купувала от там Sweat Smile

# 611
Влязох в Лили за друго и ей на-нови придобивки Grinning

Аура 151 ,21-86. И двата на един пласт е пробата.

Допълвам-сега видях,че Аурата излиза с нещо розовеникаво на снимките/мисля е от слънцето-залязва в червено Simple Smile / .Ами няма такова Simple Smile като втората снимка е .И имаше един мноооого тъмно зелен почти до черно пак така тип брокатен и лимитиран цвят.Ще мисля за него и той много интересен цвят. Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 19:11 от reninel

# 612
  • София
reninel, да не би да е този? На капачката му от другата страна има същия надпис Limited Color!

Мнооого го харесвам. Взех го в началото на лятото и нямам търпение да стане есенно-зимно време, за да си го нося пак.

Тук е на безименния и кутрето:

# 613
Да мисля ,че е той Simple SmileВ шишето е почти черен на вид. Много хубав!

# 614
  • На изток от Ада
Те са няколко цвята лимитирана серия на Аура, тъмно зелен, кралско синьо, сребрист,златист и розово брокатен.

Общи условия

Активация на акаунт