Лакове за нокти - 165

• 46 783
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Цял живот съм се борила с тънки и белещи се нокти. Някои от вас може би си ме спомнят, че лак е издържал ден-два и се бели целия нокът..

И сега вече ноктите ми са в коренно различно състояние! Не е заздравител, или други мазила, а.... бебе! 😀🤰
Това е огромният + през бременността при мен. Ноктите ми са дълги, здрави и не се чупят. Лак държи 5 дни, но го махам на 3-4 ден, защото ми омръзва.
Предните маникюри не съм ги снимала, че все забравям, но сега се записвам с един френски. ♡

Надявам се често да се включвам при вас! 💐💛

# 646
Еха, Честита радост, Анастасия.
Живо и здраво да ти е бебчето. Виж, как помага на мама да е красива, още от утробата. Heart
Пп И вече му знаеш реда, искаш хубави нокти, правиш бебе. Wink Joy

# 647
  • София
Анастасия, честито! Пожелавам ти лека бременност и здраво и спокойно бебче на финала, за да имаш време да се включваш тук.

Аз също през бременността имах много хубави и твърди нокти. За 9 месеца веднъж не се е счупил или сцепил нокът. Даже им се дразнех, че растат бързо и трябва често да подкъсявам. 🥹😆 Наскоро си помислих, че може да е от фолиевата киселина, коятоприемах тогава и сега започнах отново, но уви - явно не е било от нея. 😆

# 648
Рошличка, благодаря за полезната информация!
Анастасия, добре завърнала се! Честита бременност! Лека и безпроблемна да бъде! Чудесен маникюр! 😍 С лентички ли го направи?

# 649
Благодаря ви много! 🙏🙏❤️❤️

Да, маникюрът е с лентички. И всички лакове са по един слой. Тези на Флормар много ми харесват. Имат много красиви цветове. Любимото ми червено е от тях (048). На есенс изобщо не ги харесвам, заради четните и лошата трайност, но този си го взех точно за топер на френски.

# 650
А кога отлепваш лепенките? Докато още е мокър белият лак? Или чакаш да изсъхне?

# 651
Рошличка, честит рожден ден! Жива и здрава бъди и много сбъднати желания! 🥳
Като намериш перфектния нюд, който търсиш, да се похвалиш 🙂
Анастасия, лека и безпроблемна бременност! Наслади ѝ се максимално 😁🍀

# 652

Перфект 149.
Рошличка честит рожден ден, бъди здрава и много щастлива. Анастасия лека бременност, много нежен маникюр 🥰

# 653
Рошличка, честит рожден ден!🙂
Анастасия, лека бременност!

# 654
  • На изток от Ада
Рошли , честит рожден ден

# 655
Рошличка, честит рожден ден! Жива и здрава бъди, много усмихната и много щастлива!
Анастасия, лека и безпроблемна бременност!

# 656
А кога отлепваш лепенките? Докато още е мокър белият лак? Или чакаш да изсъхне?
Веднага. Докато е още мокър. От Jumbo ги купувам.

Благодаря на всички! 💐🤰

# 657
Анастасия, честито! Пожелавам ти лека бременност и леко раждане!
Маникюрът ти е много хубав! Purple Heart

# 658
  • Варна
Nailsinc Its 12PM somewhere (на 4 слоя) и Pastel 381

И, момичета, честито за хубавите поводи!

# 659
Номер 06 denim

Общи условия

Активация на акаунт