Лакове за нокти - 165

• 45 865
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Flormar full color fc02 Love dust, Essence cracking magic nail. За първи път ползвам напукващ лак и не мога да преценя дали ми харесва ...

Скрит текст:

# 676
Да, Анастасия, рисувано е. Благодаря ти! Purple Heart

Уникално е 😍

# 677
elle.n, не ти се е получил, оттам и колебанието дали ти харесва.
Ползвала съм кракле на дърво и се получава чудесно. Различни са според търсения ефект. Нямам идея в лаковете за нокти какви ползват, но са аналогични. Трябва да има ясни фуги. Има техника на нанасяне. Също мисля, че трябва да се остави без топ лак.
Следващия път мини само веднъж с неколкократни къси последващи движения по дължина на нокътя и не завтаряй. Снимките са мои и са само за илюстрация. Относно техниката потърси в нета "работа с кракле" и ще ти излязат доста клипове. Няма начин да не се получи. Опитай!

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 08:27 от •mimoza•

# 678
  • Ст Загора
Има различни кракле, едни са ситни други са едри като Есънс... Не Еlle.n e проблема,а лака.

# 679
elle.n, не ти се е получил, оттам и колебанието дали ти харесва.
Следващия път мини само веднъж и не завтаряй.
Само веднъж съм минала ...

# 680
Момичета, някоя от вас правила ли е рекламация към сайта Makeup?
Днес ми дойдоха разни лакове оттам. Бях си поръчала и два с тънка четка за рисуване, като четката на единия изглежда така..

ММ казва да им пиша един имейл, но аз честно казано не виждам смисъл. Ще ги прежаля тези 5лв. То не е и за парите, а затова че толкова трудно намирам лакове за рисуване, да не кажа че изобщо не намирам...

# 681
  • Ст Загора
Пиши им , вероятно е от лака. Не съм правила рекламация

# 682
  • Варна
На мен не ми допада ефекта на напукващите лакове. Преди 100 години си бях взела един бял на Пърфект, ами не е моето.

# 683
И след красивото творение на Janice, да се покажа и аз с моето нескопосано изпълнение 😁
Лаковете са: 21 cosmetics 40 и s-he 421.

Скрит текст:
Скрит текст:

# 684
Същата съм и аз с тия напукващи се лакове, взех си веднъж да пробвам преди години, но не можах да се възприема с него. Но пък човек трябва да пробва от всичко, особено щом става дума за лакове Grinning

# 685
Напукващ лак на цял нокът и аз не харесвам. Но на част от нокът - да.
Нещо такова:

Правила съм си подобно, но на 1-2 нокътя, не на всички едновременно.

# 686
21 cosmetics 52 + GR ice chic 105

# 687
Орхидейке, чудесен е! Purple Heart

# 688
Здравейте!
Днес върнах поръчка - заздравител за нокти  на Micro cell (счупен лакочистител).
Знаете ли от къде другаде мога да си закупя техните продукти?
Исках да пробвам заздравителят им, че ноктите ми дори и ужасно къси се цепят и чупят. Исках да пробвам и силиконовият им гел.

# 689
Хубав цвят, но лоша четка. Четката е тънка и права отпред и изобщо не ми е удобна за оформяне на овала към кожичките.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 12:08 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт