Лакове за нокти - 165

• 45 869
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Рошличка, Анастасия, честити да сте!
От мен Golden rose Ice chic 303

# 661
Супер цвят.Купих си два лака на Опи -единият е същият цвят и с качество на лак от 1.50 лв.Голямо разочарование се оказа.Друг път ще се замисля за 23 лв.лак.

# 662
  • Den Haag
От мен Hema 293 и Catrice 04

# 663
Рошличка честит рожден ден! 🌸🌸🌸
Анастасия - пожелавам прекрасна бременност и вълшебно майчинство 😊🌷

Аз минах на заздравител (калциев на перфект, 2 слоя) плюс малко БЕЛ 84 за акцент и quick dry топ на GR:

# 664
Честита да е рожденничката, а на Анастасия лека бременност!
Barry M Blue Jade

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 13:27 от •mimoza•

# 665
Момичета Честито и от мен с малко закъснение

# 666
mimoza изглежда страхотно! Как постигна ефекта? 😍 аз не нося тъмни цветове, ама очите ми останаха с твоя маникюр ❤

Честита да е рожденничката, а на Анастасия лека бременност!
Barry M Blue Jade

# 667
~ Невяна ~, благодаря!
Общо взето си крада идейки от Pinterest. За съжаление вчера закъснях с лакирането и снимките и светлината ми убягна. Цвета е тъмно сиво - синкав, но малко по- светъл, отколкото е излязъл.
Върху 2 слоя от основния цвят е направено омбре с бяло, а най отгоре стемпинг / печат/ пак с основния цвят. Нищо сложно. Би се получило с всеки цвят и всяко омбре - хоризонтално, вертикално, под наклон...изобщо всичко за което се сетиш. Мисля, че Аура имат много подобен цвят и по памет беше 118 Evening blue.
 Ако нямаш печат може да използваш точкатор или молив за направата на точки.
Ето го и вдъхновението, но на мен лично на всички нокти би ми дошло в повече.

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 14:59 от •mimoza•

# 668
Мимоза, да питам пак за предния ти маникюр?

Мимоза,
Това опи lavender е невероятно! Наистина ли така добре седи и прилича на гел, или от снимката така изглежда? С какъв топ си върху него?

# 669
Мимоза, да питам пак за предния ти маникюр?

Мимоза,
Това опи lavender е невероятно! Наистина ли така добре седи и прилича на гел, или от снимката така изглежда? С какъв топ си върху него?
Извинявай, някак съм пропуснала питането ти Blush
Стои така, както изглежда на снимката. И да, самостоятелно също е много лъскав. Почти никога / да не кажа никога / не нанасям лак на повече от два слоя.
Топ лака е  Seche Vite Dry Fast Top Nail Coat /Сеш Вит/, използвам само него. Доста е писано за него из темите, можеш да потърсиш. Допринася допълнително за стъкления ефект, но е капризен за ползване. Избрала съм него заради това, че суши лака в дълбочина. Мнението ми е субективно, но откакто го срещнах / преди 1г./ за мен друг топ лак не съществува или по-скоро бих се отказала от лакирането, ако трябва да го заменя. Активна домакиня съм вкъщи и нямам време нито нерви да се занимавам часове в чакане лака ми да съхне. От друга страна също не ми е приятно да се събуждам с допълнителните екстри маникюр на чаршафи или коси. Този топ покри тези мои изисквания, а като бонус се лакирам веднъж седмично за разнообразие, а не по необходимост от смяна на лака. Т.е допринася и за издръжливостта.
Виждам, че в момента пак е намален, въпреки, че сме го купували и на по-добри цени.
https://makeup.bg/product/26883/

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 15:52 от •mimoza•

# 670
Мда, вече едноцифрена цена за него си е мираж, а преди падаше и под 10 на намаления. Но си струва всяка стотинка, бих си го купила и на пълната цена, ако не съм успяла да взема намален. Хем за лакове иначе ми се свиди да дам съществена сума и всичките са ми масовки от дрогериите и левчетата.

# 671
Имам го, ако още става за ползване Grinning Нямам навик да слагам топ и така преди 5-6 дни хвърлих половин ИнстаДрай на Сали Хенсън. Неспасяем беше, дори с разредител.

Повече ме впечатли стъкления ефект на ОПИ-то и ще го търся.

Благодаря  Hug

# 672
Catrice 123 Tropic like it’s hot
Декорация: Catrice 123, essie 828, orly 20665, twenty one 81, dougles 39, flormar pl442

# 673
Това рисувано ли е? Ти ми скри шапката! Поздравления!

# 674
Да, Анастасия, рисувано е. Благодаря ти! Purple Heart

Общи условия

Активация на акаунт