Лакове за нокти - 165

• 45 874
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
От Лили ги взех, че покрай него имах път.

# 571
Имах дълги нокти, но понеже от 3 седмици съм със счупено кутре на лявата ръка реших да изравня всички нокти.
Този цвят ми е абсолютен любимец, доста от лятото изкарах с него. Направих бързо маникюр и педикюр като изглежда това ще е последната седмица с отворени обувки. От другата минавам на есенна вълна:

Перфект 549

Последна редакция: нд, 17 сеп 2023, 22:04 от Janice_

# 572
Рошличка, много е красив, покрива ли на един пласт, може ли номера?

# 573
  • Ст Загора
на 1 слой

# 574
  • Варна
Джанис, ГР Продиджи ли е лакът?
Пишете марка и номер, че иначе е просто снимка на маникюр.
Долче, мерси, другия път ще пробвам и с лепило, но за да е наситен цвета трябва да е доста плътна пудрата, а не знаех и дали няма да се отмие с топа.

# 575
Имах дълги нокти, но понеже от 3 седмици съм със счупено кутре на лявата ръка реших да изравня всички нокти.
Този цвят ми е абсолютен любимец, доста от лятото изкарах с него. Направих бързо маникюр и педикюр като изглежда това ще е последната седмица с отворени обувки. От другата минавам на есенна вълна:

Кой е лакът?Уникален е, обожавам лилав цвят във всичките му нюанси.

# 576
  • София
От мен Casablanca

# 577
Номер 18.
Вбеси ме калпавата четка, после тънката ваденка едва я наместих - то е видно, че е накриво. 😒
Накрая леко размазах лака на средния пръст.
Обаче ще изкарам няколко дни с него. Нямам нерви да се прелакирам сега.

# 578
Грийни,много хубав цвят и не се вижда кривото Simple Smile

# 579
  • София
Рошличка, много е красив, покрива ли на един пласт, може ли номера?

Не съм го пробвала още, но всички лакове на марката, които имам са супер покривни и на един пласт. Аз обаче винаги слагам два. Някак по-плътно и хубаво ми стои лак на 2 слоя.

Едит: Номерчето е 040.

Последна редакция: нд, 17 сеп 2023, 21:30 от Рошличка

# 580
Момичета, лакът е Перфект 549.
Редактирах и снимката с маникюра, за да се вижда номерът.

# 581
Мимоза,
Това опи lavender е невероятно! Наистина ли така добре седи и прилича на гел, или от снимката така изглежда? С какъв топ си върху него?

Тина или Джаста,
Занимава ли ви се да ми вземете 1-2 лака от вашия китайски и да ми ги пуснете с куриер и наложен платеж?

# 582
# 583
  • Den Haag
И от мен нощна сесия Simple Smile. Лака е на Hema, досега все съм ги подминавала, но миналата седмица бяха на промоция и взех импулсивно да пробвам. Изненада ме с хубава широка четка, добра подривност дори на 1 слой. Сега остава да даде и добра трайност Simple Smile)

# 584
  • Варна

Тина или Джаста,
Занимава ли ви се да ми вземете 1-2 лака от вашия китайски и да ми ги пуснете с куриер и наложен платеж?
Аз мога да ти взема почивните дни и да ги пратя, няма проблем. Ако решиш пиши ми лс.

Общи условия

Активация на акаунт