Лакове за нокти - 165

• 46 224
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Момичета, препоръчайте добра база. След почти 2 месеца без лак, таблетки Парусан, стъклена пила, кокосово масло почти всяка вечер и Mavala от около 3 седмици, почти се преборих с цепенето и разслояването на ноктите. Все още са до дъно и ги пазя. Преди ползвах за основа Evelin 8 в 1 но не ми допада . Не знам дали заради него не си прецакаха ноктите. Имам под ръка и Perfect Miracle Base, но не знам дали да рискувам с нея. Наскоро някоя от вас беше споделила хубава база, но се губя в постовете и темите вече.

# 151
  • На изток от Ада
от вчера  и неоните.

# 152

Sally Hansen 290 Crushed
https://instagram.com/nailart4funs?utm_source=qr&igshid=NGExMmI2YTkyZg%3D%3D
Момичета , това нова серия от Tredit up ли е ?
Аз онзи ден , хванах в ДМ цяла серия на Catrice намалена на 50 % ... но ще снимам после лаковете , защото вече съм навън Simple Smile
Мимоза много ми хареса маникюра !!!!

# 153
Рошличка, аз наскоро взех тази от ДМ и при мен има подобрение

# 154
# 155
  • На изток от Ада
Мама на Миро, ако питаш за Неон серията нова е да. Малко скъпа за Тренд ит ъп

Последна редакция: нд, 13 авг 2023, 18:03 от nasito8988

# 156
Точно за нея питам Насито
Колко струва лака ?

# 157
  • На изток от Ада

Точно за нея питам Насито
Колко струва лака ?
6 лв

# 158
  • Швейцария
Момичета, ползвали ли сте този лак на Essie? Слагам него и отгоре top coat. Уж трябва да държи до 2 седмици, а при мен още на другия ден е олющен. Доста е скъп и не знам защо така се получава. Ноктите преди това ги почиствам и обезмаслявам с лакочистител. Разочарована съм много.

Последна редакция: пн, 14 авг 2023, 05:23 от JennyBG

# 159
Момичета, ползвали ли сте този лак на Essie? Слагам него и отгоре top coat. Уж трябва да държи до 2 седмици, а при мен още на другия ден е олющен. Доста е скъп и не знам защо така се получава. Ноктите преди това ги почиствам и обезмаслявам с лакочистител. Разочарована съм много.

Абсолютно съм Недоволна от марката.При мен се получи същото -на 3 ден максимум беше олющен.Не си заслужава парите изобщо. ЗА Сега най- издръжлив се оказа Opi

# 160
Имам 5 цвята от гел серията на Essie и не съм забелязала да издържат по- малко от другите - поне седмица.

# 161
Имам два от серията на Essie Gel Couture закупени за около 11 лева всеки и категорично смятам, че са пари на вятъра. С нищо не им отстъпват 21 от Лили, които на намаление са левче. Сравнението то правя, защото топът и основата ми са едни и същи при всяко лакиране.

# 162
  • Luxemburg
Момичета, споделете откъде мога да си купя OPI  лакове на добра цена. Преди си ги взимах от Стар Нейлз (приятелка ми ги взимаше, че е регистрирана там), но нямат почти никакви, а ми се иска да си избера цветове. В магазините или няма цветове или на безумни цени. Има някои вцетове, които са страхотни за лятото (миксове между 2-3 цвята и много ми харесват) и точно такива искам да си намеря. Онлайн най-ме устройва, но може и на място. Преди на Тодор Каблежков имаше една фирма и оттам си ги взимах (имаха много цветове), но не мисля, че вече съществуват.

# 163
  • На изток от Ада
розовото от неоните на trend it up

Последна редакция: пн, 14 авг 2023, 16:45 от nasito8988

# 164
Bell hypoallergenic 05 и 27

Рошличка, аз бях препоръчала тази база

Но също съм доволна и от тази, а разлика в цената има.

Общи условия

Активация на акаунт