Лакове за нокти - 165

• 46 442
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • Измир
Dolce, ако намериш 611 също ти го препоръчвам. Ето го на моите нокти. Снимката е стара, по време на пандемията

# 421
  • София
Минавам да оставя негативен отзив за матовия топ на Аура. Няма и 24 часа откакто съм го сложила и вече връхчетата ми са оголени. Препоръчайте някой читав матов топ, защото много харесвам такъв маникюр, но с този май няма да се разберем.

# 422
  • Варна
Минавам да оставя негативен отзив за матовия топ на Аура. Няма и 24 часа откакто съм го сложила и вече връхчетата ми са оголени. Препоръчайте някой читав матов топ, защото много харесвам такъв маникюр, но с този май няма да се разберем.
Аз ползвам матовия топ на Мавала и съм доволна много.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 07:57 от NoProblems

# 423
  • Дубай
Dolce, ако намериш 611 също ти го препоръчвам. Ето го на моите нокти. Снимката е стара, по време на пандемията

Прекрасен маникюр и честито за придобивката

# 424
  • София
Аз си слагам бързосъхнещ топ (Кико, golden rose, fabi, сеш... ) и отгоре с матовия. Повече държи, но трябва да внимаваш да покриеш навсякъде с матовия, защото понякога остават лъскави линии.

Да се допълня, че сега го видях. В Лидл са пуснали отново електрическата пила:
https://www.lidl.bg/p/grija-vseki-den/komplekt-za-manikiur-i-pedikiur/p87874

Ползвам я от известно време и съм много доволна. Оформям си както маникюра, така и педикюра. Става много бързо и с малко свикване резултатите са супер. Аз имам много твърд и сух маникюр, който расте много бързо и не става с ножица и нокторезачка - цепи се по дължината. На ръка с пилата всяка седмица ми беше много затормозяващо. Сега става за 5-10 минути.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 15:22 от Pampita

# 425
  • на последния етаж
Сега си поръчах Пастел от Трендиол, и май няма друг начин за момента.
Доставят ли до България?

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 19:05 от Лита

# 426
  • Варна
Матовият топ на ГР, по препоръка от тази тема, наистина е хубав.

# 427
Trend it up easy & speedy 270

# 428
Момичета, някоя от вас има ли електрическата пила от Лидл и доволни ли сте? Видях, че са я пуснали пак тази седмица и доста и се чудя Simple Smile

# 429
  • На изток от Ада
Момичета, някоя от вас има ли електрическата пила от Лидл и доволни ли сте? Видях, че са я пуснали пак тази седмица и доста и се чудя Simple Smile
писаха, хубава е

# 430
На мен ми е тромава в ръката и не ми е удобна за оформяне, но това може и да си е от мен - не съм имала друга такава и нямам база за сравнение. Бях си взела наскоро някаква евтина китайска която е лека и компактна като писалка, но от нея пък съвсем не останах възхитена. Там по-скоро евтината изработка де, самата ос явно е под лек наклон и като се развърти, започва да "бие" защото не е балансирано. Освен че ми идва слабичка за моите нокти, най-много чат-пат да припиля някоя кожичка набързо, което и без това правя рядко
За скъсяване на маникюра обаче и друг път съм писала че ми е незаменима лидлската машинка. С доста твърди нокти съм и това ми е най-бързият и лесен вариант да ги скъся, при рязане е мъка иначе и пак после искат много пилене. А така скъсявам с ел. пилата и оформям съвсем грубо, после вече дооправям формата и ръбовете с картонена.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 20:49 от natka

# 431
Аз съм доволна от моята ел.пила от Лидл. Ползвам я само за педикюр, че си правя гел лак и с нея го махам. Гледам, че тази има повече приставки от моята. Бих си взела, но моята си работи Blush

# 432
  • Варна
Стават ли фрези за другите ел. пили,не Лидълски ?

# 433
Новите ми придобивки(Тина е виновна Wink Hug) :

Не съм купувала лакове от повече от година и сега нямам търпение да пробвам новите попълнения.

# 434
Ей, Pampita,
Вкара ме в разход рано рано тази сутрин Stuck Out Tongue Winking Eye
Взех си Лидълската пила в бежово.

Общи условия

Активация на акаунт