Пътуване в чужбина под 18г.

• 426
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте! Дъщеря ми и приятелките ѝ искат да пътуват в чужбина сами. Имат 16г. и могат да пътуват със самолет. Въпросът ми е дали могат да отседнат някъде, ако нямат придружител над 18г. Хотелите мисля, че не пускат, но дали има как да отседнат в квартира/апартамент под наем?

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 01:05 от star vision

# 1
Те може много неща да искат. Мислиш ли, че е разумно да пуснете 16-годишни момичета сами, без възрастен придружит3л?

# 2
Здравейте! Дъщеря ми и приятелките ѝ искат да пътуват в чужбина сами. Имат 16г. и могат да пътуват със самолет сами. Въпросът ми е дали могат да отседнат някъде, ако нямат придружител над 18г. Хотелите мисля, че не пускат, но дали има как да отседнат в квартира/апартамент под наем? Става въпрос за няколко дневна екскурзия.

В ЕС и в ОАЕ няма да ги настанят без пълнолетен придружител.

# 3
  • ☀️София / London🌂
Това сериозен въпрос ли е ?
Не мога да повярвам , че има толкова широко скроени да не казвам безотговорни родители !

# 4
Да пуснете 16-годишно дете само в чужбина? С приятелки?! В днешния свят?!
Постът да не би да е писан от въпросната дъщеря, не от майката…иначе ми е нереално.

# 5
Въпросът ми беше чисто информативен, засега нямам намерение да я пускам в чужбина сама. Все пак благодаря за отговорите. 🌸

Общи условия

Активация на акаунт