Мнение за Д-р Петко Илиев, Надежда

• 5 910
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте. Има ли някоя пациентка с пресни впечатления?

TheDarling, видях в съседна тема, че при вас нещата се развиват много успешно Relaxed С него ли продължихте?

# 16
Нала, сега съм при него. Този месец направихме инвитро и днес бях на кръвен тест, много позитивен 😊💛
Правихме първо една инсеминация, но неуспешна, предвид спермограмата, бях на 85% сигурна, че няма да е успешна.. След това говорихме с Илиев и решихме директно с Икси да действаме, доволна съм от отношението. Той ми направи пункцията, трансфера, всичко. Нито след пункция имах оплакване, нито след трансфер. Всичко мина гладко при мен. 

Така че аз съм с две ръце за преглед при д-р Илиев. Петък ше правя второ изследване и ще ходя при него след това вероятно. Дайте му шанс, смятам, че вече се е научил. Горе четох коментари за несигурност и колебливост, но при мен не е имало такива моменти 😊

# 17
Нала, сега съм при него. Този месец направихме инвитро и днес бях на кръвен тест, много позитивен 😊💛
Правихме първо една инсеминация, но неуспешна, предвид спермограмата, бях на 85% сигурна, че няма да е успешна.. След това говорихме с Илиев и решихме директно с Икси да действаме, доволна съм от отношението. Той ми направи пункцията, трансфера, всичко. Нито след пункция имах оплакване, нито след трансфер. Всичко мина гладко при мен. 

Така че аз съм с две ръце за преглед при д-р Илиев. Петък ше правя второ изследване и ще ходя при него след това вероятно. Дайте му шанс, смятам, че вече се е научил. Горе четох коментари за несигурност и колебливост, но при мен не е имало такива моменти 😊

Благодаря за много отговора. Ще действаме с него, дано и при нас нещата се развият също толкова добре. Simple Smile
Успех на вас!

# 18

Здравейте,с каква СГ сте били или по точно диагноза.И моето инси го направи той,и не тая никакви надежди в предвид коментарите Sad

# 19
При нас беше мъжки фактор и аз не таях много надежда за инсеминацията, тъй като бяхме под границата на морфологията. Но ИКСИ-то след това стана от раз. Вече съм 8 г.с.

# 20
Честито и лека бременност от сърце пожелавам.Heart
Пропуснах да кажа че освен всичко друго в деня на инсето и следващия с мъжа ми контакти не сме имали,а знам че е задължително,та и за тов амесеца го пиша като загубен.Живи и здрави август пак.

# 21
Благодарим Ви, Д-р Илиев! Вие свършихте работата си страхотно. Вече сме родители на две малки ангелчета.
 Сем. Коняреви

# 22
Благодарим Ви, Д-р Илиев! Вие свършихте работата си страхотно. Вече сме родители на две малки ангелчета.
 Сем. Коняреви

Д-р Илиев ли следеше бременността ви?

# 23
Д-р Илиев не проследява бременност до края, той е репродуктивен специалист, след успешно забременяване, той следи до 10-12 седмица и след това сменяме лекаря с АГ, който следи и изражда.

# 24
В сайта на болницата пише, че проследява бременности. Или не е актуална информацията?

# 25
Мисля, че бъркате докторите.
Темата е за д-р Петко Илиев, който е репродуктивен специалист.

# 26
Не бъркам докторите. https://nadezhdahospital.com/doctor/d-r-petko-iliev/
Пише - "Репродуктивна медицина ", "Родилно отделение", "Проследяване на бременност".

Тук също го има в списъка. https://nadezhdahospital.com/sektori/proslediavane-na-bremennost/ekip/

# 27
В сайта на болницата пише, че проследява бременности. Или не е актуална информацията?

Така пише, но там е грешна информацията. Аз също ги питах преди месец същото, защото исках да остана при него ако е възможно, но казаха, че не са си ъпдейтнали правилно. Явно още не е оправено.

Общи условия

Активация на акаунт