Ален мак цъфти в полето - ЧХГ е до небето. ~бебеправене 418~

• 30 052
  • 857
  •   1
Отговори
# 285
И аз имам един ден до М ☺

# 286
Дано скопо да има много плюсчета в темата Blush
Аз след извънматочната пускам хламидията и плазмите и бяха отрицателни, но по спомен бях пуснала ДНК. Сега ми казват да пусна Хламидия IgM и IgG. Може ли да излезе различен резултат и да ги пускам ли пак? Как мислите вие?

# 287
Golden, кръвни за хламидия ли те карат да пускаш? Ако да - аз пусках наскоро, че бяха в пакет с други изследвания. Репродуктивния лекар ми обясни после, че изследването на хламидия с кръв няма много смисъл, защото имало "двойници по структура" и не се знае теста какво точно ще хване. Казаха ми, че хламидия се изследва само със секрет.

# 288
Аз пусках секрет вече, не разбрах защо трябва пак .. не ми е проблем, ама вече пускам толкова изследвания и дадох толкова пари, че не ми се иска такива да ги повтарям, ако няма нужда. За това ви питах каква е разликата между DNA и IgG,IgM за Хламидия. Д-ра каза, че и това било от секрет. Тъй като не ги пазя тези изследвания явно не ми повярва, че са отрицателни ли или не беше сигурен какво съм пускала и иска да ги повторя. А аз на 100000% помня че беше DNA на Хламидия, Уреаплазма,Мико плазма и Кандида - пакет от лабораторията беше на промоция и за това реших да пусна и кандидата.

# 289
Дриймър, това с болезнените гърди, доколкото съм чела отзиви на бременни, е най-често срещания ранен симптом. Не искам да ти давам напразни надежди, но вярвам, че е на хубаво! След 2 дни би трябвало кръвен да отчете. Стискам ти палци!

Аз също се включвам в списъка на НЕчакащите Ц. По календар ми го дава след 5 дни. Реално не знам кога ще е.. правих тестове за О от 12ти до 18ти ден и нищо. Даже първия ден беше най-наситен, след това почти нямаше черта. Така че не се надявам много този месец. Единственото по-странно беше, че на 10ти ден някъде имах розово зацапване няколко пъти през деня, което не знам от какво може да е.
Днес сутринта едвам си изядох закуската, а тя е всеки ден една и съща, а после ми се догади много. Помислих, че е летен вирус, но засега няма други наченки на такъв. Вероятно е от предстоящия Ц.

Хайде поне 3 положителни тестове да има от толкова много НЕчакащи! 😊

# 290
  • Замък сред облаците
Дрймърчето е на терапия след трансфера. Всички симптоми са от лекарствата, организмът сам не произвежда нищо още дори при успешен трансфер, че да повлияе.
Така че търпение, Дриймърче и си чакай датата за теста ❤

# 291
Момичета, онзи ден си взех добавката FH Pro  с цел да подобря нещо от Я , докато дойде време за стимулацията. Пих ги няколко дни, обаче не се чувствам добре от тях и ако някоя от вас ги иска, може да ми пише на ЛС. Доколкото разбрах са много добри при подготовка за инвитро, инсеминация, както и за естествено забременяне. И така приключваме с добавките и за мен, и за мм. Ще си пия витамините и Q10 и каквото такова, явно има някакви съставките, които не ги понасям.
Пуснах си кръвни и се оказа, че глюкозата ми се качила на горна граница. Не ям сладко ( с редки изкл), обаче ям хляб, защото имам проблем с червата и единствено от хляба не ме боли, не мога да ям зеленчуци, плодове, както и имам лактозна непоносимост (млечните са ми в ограничени количества). Реално се оказва, че аз освен месо друго не мога да ям, а месото най-много веднъж на ден да го ям, повече не мога. И като откажа и хляба...и освен да фотосинтезирам. Дали, ако го заменя с диетичен бих могла да я вкарам кръвната захар в норми? Освен това Акутирокса , който пия за ТСХ е много много сладък (има някакъв глицерол) и се чудя дали и той не ми действа негативно, а няма с какво да го заменя. Въобще сбъркано е положението от всякъде. Ако имате опит с ИР и вкарването й в норма без ползването на салати и хляб, моля за съвети.

# 292
Salsera, аз ще се включа само по темата с непоносимостта към хляба, която най-вероятно е непоносимост към глутен, и към млечните. ММ дълги години като по-млад си хапваше доста хляб и постоянно беше с разбутан стомах, болки и проблеми, особено и след пиене на прясно мляко. След като заживяхме заедно си взехме хлебопекарна и започнахме да си правим домашен хляб обаче само от 100% лимец, без никакви примеси от други брашна. Да, вярно, че хлябът е сбит, тежък и като тухличка, лимеца е с най-малкото, почти нищожно количество глутен и след няколко години основно на такъв хляб ММ драстично се подобри и вече много рядко му се случва да има стомашни проблеми. При млечните пък от 2 години сме основно на козе кисело мляко и прясно почти не пием. Та ако искаш може да пробваш така и да видиш дали няма да има подобрение. 

За ИР има доста момичета, които могат да се включат. Аз все още не мога напълно да разбера каква е точно разликата между ИР и диабет и все си мисля, че режимът е еднакъв и при двете състояния. Ако няма как да се контролира диетата, може би лекарства са добър вариант.

# 293
Момичета мисля да се следя при Чучумишев, какво ви е мнението за рискова бременност.

# 294
  • София
Салсера, аз се надявам да не ми трябва още една опаковка, но ако дотогава все още са при теб и ми потрябват ще ти пиша Simple Smile
Аз съм със СРДЧ и по едно време се хранех основно с хляб месо и картофи - за месец и половина бях свалила 5 кила Grinning

# 295
И на мен само от хляб не ми дразнеше. Хляб, яйца, пилешко и картофи ми беше и моето цели 6 месеца, авокадо, сьомга и друга неовкусена риба, банани и обикновени биксвити, докато не отмина кризата. Не искам да си спомням. Всички казват, че с бременността се обостря пак. Дано не стане така.

# 296
  • София
Момичета мисля да се следя при Чучумишев, какво ви е мнението за рискова бременност.
Минзухарче,много рискова съм аз,Чучумишев ми е един от вариантите за следене.Това мисля че е достатъчен отговор.
Ходила съм веднъж ,когато бях бременна със сина ми при него,бях в осмия месец ,беше още в Малинов и съм с много добри впечатления ,а не на последно място и апаратурата му е топ.Това също е важно.

# 297
Минзухарче, при мен, дай Боже, ще е изключително рискова бременност. Бих се доверила на Чучумишев на 100%.

# 298
Салсера, колит ли някакъв? Повтори изследването без да пиеш аутирокса. Хляб може да вземеш пълнозърнест - мен Вита добре ми понасяше като бях с ГД, ма и друг да е, важно е да не са грамадни количества. Може да търсиш и други продукти дето не дразнят, споменато авокадо и още, защото разнообразното хранене е важно.

Дримче, малко остана Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 299
Отдавна не съм влизала в любимата ми тема за бебеправене, но с това малко шило до мен е трудно! 😃😃 Все пак ви пожелавам такива подобни много скоро!

Минзухарче, честито! Много се зарадвах! Лека бременност и до финал! Не е драма да си биеш инжекции до края, аз бях така, даже 14 дни след раждането. Резултатът си струва.

Шанталче, заслужаваш щастие и скоро ще го получиш, сигурна съм.

Дриймче, моят тест беше кръвен и на 8 ден показа високо чхг. Направи си утре, ако искаш. Стискам ти палци!

Общи условия

Активация на акаунт