Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума и какви са някои от темите, които предизвикват дискусии?
Какви са някои от основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форума?
Какви са някои от историите, споделени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума и какви са някои от темите, които предизвикват дискусии?
Форумът обсъжда теми, свързани с опит за зачеване, бременност, подкрепа и взаимна помощ между членовете. Участниците споделят своите лични истории, преживявания, съвети и подкрепа в трудни моменти. Темите включват опити за зачеване, резултати от изследвания, препоръки за лекари и клиники както и емоционална подкрепа и споделяне на лични преживявания. Дискусиите във форума включват въпроси относно целесъобразността на различни изследвания, противоречия в мненията относно подходи към лечение и подкрепа, както и емоционалните предизвикателства, свързани с борбата с безплодието и загубите по време на процеса на зачеване.
-
Какви са някои от основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форума?
-
Какви са някои от историите, споделени във форума?
-
Какви са някои от посланията на подкрепа, споделени във форума?
-
Какви могат да бъдат възможните причини за високи нива на TSH, TAT и MAT при щитовидната жлеза?
също и на Ивка, сигурна съм, че всичко ще е наред! Грабвам си малко розовичко. 

Накратко за мен: на 32 години съм, с мъжът ми правим опити от 1 и 9-10 месеца, като през това време сме правили изследвания на хормони, спермограма и следене на овулация. До този момент не ни беше открит проблем но преди 1 месец когато бях на гинекологичен преглед и докторката ми пусна изследане за хламидия, микроплазма и уреаплазма и се оказа че имам + на Уреаплазма Парвум. Изписа ни антибиотик за 10 дни и за двамата и след това Биозин Мама за мен, на контрола съм през септември месец. През това време докторката ми препъръча добавка Инфолик, която много помагала за забременяването. Надявам се да сме успели да преборим уреаплазмата, макар че четейки се убеждавам, че не става от първия курс, но все пак се опитвам да не се отчайвам и да не губя надежда ,макар че понякога е доста трудно. Пожелавам на всички много успех и дано да видим много скоро така желаните две черти!