Ален мак цъфти в полето - ЧХГ е до небето. ~бебеправене 418~

• 29 712
  • 857
  •   1
Отговори
# 585
Fayona, тихичко честито и до финал! 🍀💖💖💖 Стискам палци всичко да се развие до край и да изненадаш ТМ!

При мен няма нищо ново, имам около 10 дни до Ц, но сигурно ще ми дойде - днес ми избиха 2 големи пъпки и корема ми се подува както се случва винаги преди Ц… Ако ми дойде ще трябва да спрем с опитите, защото септември месец ми предстои една лека операция на коляното и заради упойката мисля, че е по-добре да пропуснем. Много се моля да не ми дойде и да отложа операцията 🍀🙏🙏
Не искам да ми дойде на 10🫣...та и аз имам няколко дни🫣в  същото положение съм с пъпки и подут корем.....
Но не губя надежда 🍀

# 586
  • Замък сред облаците
На мен нормалната О ми е на 16-18 ден, но последно с кухото яйце го сметнах оплождането на 21 ден 4 дни след акта. Ясно ми е че е приблизително и плюс минус-ден е възможен, но изхождах от нивата на ЧХГ, че на първи ден закъснение с трите бременности винаги ми е било около 100-150, а имплантацията ми е 9-10 ден (успешната Б я хванах с тест следобед на 10 ден и на 11 беше 40 ЧХГ).
Та, така калкулирах назад кога е било оплождането и първоначално имах доста съмнения ще го бъде ли преди да разберем, че е КЯ.

# 587
Какъв търпелив сперматозид, АА. Респект Simple Smile
То главно респект на теб де, че толкова си наблюдателна.

# 588
  • Замък сред облаците
#detailfreak 🤪

# 589
  • София
АА , ти какъв Инозотол приемаш и по колко взимаш?
И при мен с кухото стана нещо странно,не можах да схвана какво се случи ... там по-скоро беше ранна овулацията обаче.

# 590
tuti , тихичко честито! Утре очакваме високо ЧХГ, стискам палци Heart

Много се радвам, че темата се раздвижи с положителни тестове. Така е доста обнадеждаващо Hug

# 591
Tuti, честито и до финал!

# 592
  • Замък сред облаците
АА , ти какъв Инозотол приемаш и по колко взимаш?
И при мен с кухото стана нещо странно,не можах да схвана какво се случи ... там по-скоро беше ранна овулацията обаче.

Още не съм купила, но преди 3г бях чела че хвалят един от Зоя и мисля него да потърся, ако още се предлага.

Скрит текст:
Ето този беше, обаче сега виждам че е с обикновена ФК, а аз не я усвоявам. Ще търся по аптеките нещо значи.
https://www.zoya.bg/%D0%9C%D0%B8%D0%BE-%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B7% … _82_D0_BE_D0_BB-s

# 593
Bubble дозата по принцип (за яйчниковата функция и по специално за пкя) е 2х2000 мг. Аз пия на Now , но по един път дневно и мисля че въпреки това ми действа супер.
Пропуснах да честитя на tuti Още като четох за стомашните неразположения в планината и си викам това ще да излезе някоя бременност. Успех 🍀

# 594
Абе tuti, какво направи ти, браво, ей такива тестове да се виждат постоянно тук. Честито и много късмет до финал. Много морски дарове нещо. Grinning Току виж до месец вземем че се изнесем една камара мацки.

ММ има дата за операция вече, така че имаме само този и още един цикъл преди да трявба да спрем контакти за няколко месеца. Аз съм 7-ми ден от цикъл и стартираме маратона, пък дано сте ми на късмет всички тук. Днес осъзнах, че това е месеца в който забременях миналата година. Simple Smile

# 595
Тути, честито и до здрав финал! ☺️🍀
S.G.C., стискам палци и ти да се похвалиш с морски дар ❤️
Денят на настъпване на овулацията(ранна/късна) няма никакво отношение към качеството на яйцеклетките. Има жени с цикъл 26 дни и 40дни, имат си здрави бебчета. Качеството вече зависи от други фактори, иначе при пункция се казва, че яйцеклетката е презряла, защото не са я пунктирали навреме.

# 596
  • Замък сред облаците
Мисля, че с Бъбъл по-скоро обсъждаме качеството на Я при необичайна промяна на цикъла, в следствие на аборт и без очакваната нормализация след 2-3 цикъла.
Ясно ни е че има жени с 40-50 дневен цикъл където късната О е съвсем ОК.

# 597
Момичета... При очакван цикъл около 11, 12 август, кога да започна с тестовете.... Днес се изкуших и направих един, разбира се отрицателен ама пусто нетърпение...... 😔

# 598
  • Замък сред облаците
На 10ти примерно

# 599
Здравейте! Радвам се да се присъединя към темата. След зелена светлина от докторите, започнаха и нашите опити. О тъкмо мина, успяхме да се отчетем.

По темата за цикъла - при мен се скъси трайно с 3-4 дни след като родих, нямам идея защо. О най-често ми е на 11-12ти ден.

Общи условия

Активация на акаунт