Ален мак цъфти в полето - ЧХГ е до небето. ~бебеправене 418~

• 29 708
  • 857
  •   1
Отговори
# 600
Тути честит "отрицателен тест" ☺️ до пухкав финал
S.G.C очакваме хубавите новини 🤗
Всички останали който чакат Ц, надявам се да не ви дойде...
Аз моя го чакам до 2 3 дни
А относно повличането на крак, знаех си че бях права. Минзухар издърпа доста стабилна компания в отчетните, надявам се да не свършат тестовете до края на темата. Всички тук заслужаваме следващата да е отчета, а не за трактори Grinning

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 07:15 от geri93

# 601
  • София
Bubble дозата по принцип (за яйчниковата функция и по специално за пкя) е 2х2000 мг. Аз пия на Now , но по един път дневно и мисля че въпреки това ми действа супер.
И аз на NOW взех,този на прах където е,заедно с L Arginine .
Обаче нали трябва да се приема на гладно с разстояние от кафето,така и не докарвам втори прием ,и аз съм си на половин от посочената от теб доза.
S.G.C ,успех!!!

# 602
АА, не съм разбрала 😁, но дори при изместен цикъл пак може да има качествени и некачествени яйцеклетки. Както се казва "Божа работа". Иначе интересна теория.

# 603
Имам позната която забременя с близнаци естествено, казаха и без инвитро нямаш шанс, AMH , FSH бяха да не кажа как. Но са живи и здрави в момента.. така, че каквото и да е нищо не се спира след като ти е писано, но моята твърда глава не го побира 😁😁

# 604
Колко е хубаво да си орисница на тема😊😊. Рано е да се местя в отчетната. Това са ми резултатите от вчера.

# 605

Прогестерона май е нисък, ще повторя в понеделник и ще си запиша час 🤗

# 606
  • Замък сред облаците
Ако съм засякла някоя от нашите бременелки в Кандиларов Младост преди 10мин да пуска прогестерон и коагулация да си признае веднага 😁

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 11:39 от АА

# 607
АА не съм аз 😂аз ходя в бодимед само.

# 608
  • Замък сред облаците
Минзухар, фолиевата трябва да разредиш приема, примерно веднъж на 3 дни пий за 2-3 седмици, защото е много висока. Носи рискове също като ниските нива.
Желязо и Д си пиеш, ще ги наваксаш.
ПКК няма да коментирам, там мисля че има общо с имунологията донякъде и не разбирам.

Тути, добре е прогестеронът, равнява се на около 60нмол.

# 609
Пия 2х1 метилирана форма освен да намаля по 1 на ден. 🤔

# 610
  • Замък сред облаците
Оле, що такива конски дози?!?

1 хапче през ден за 2 седмици. Аз така процедирах като я вдигнех над 45, а пиех по 1 и съм с мутация за Б групата.

Нещо вдъхновяващо за дългата борба за дете. Вадете носните кърпички: https://www.instagram.com/reel/CvjSuGnIId6/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

# 611
АА, вчера имах една бременна дама в 20г.с. и малко нисък хемоглобин. Желязото ѝ беше супер, заедно с феритина. Не е изследвала В12 и фолиева, но за всеки случай един от известните АГ в Бургас ѝ беше предписал фолиева киселина 2×2тб  ... Аз съответно коригирах дозата, дадох метилирана форма и метилкобаламин на нашата марка.
Тути, супер са ти резултатите ☺️❤️

# 612
  • Замък сред облаците
Ами това е ролята на фармацевтите 😊

# 613
Знам, че има такива теми, просто ми е интересно и вашето мнение, момичета... Репродуктивен специалист в България или в Турция бихте потърсили ако недай си боже се наложи... На кръстопът сме и се колебаем още...

# 614
Зависи за какво е и дали имате финансовата възможност да платите в Турция. В България, може да минете по фонда евентуално. Ако е за МФ може би Турция, според мен трябва да знаете какъв е проблема и тогава да се прецени. Там обръщат повече внимание на едни неща в България на други.. или поне с такова впечатление съм аз.

Общи условия

Активация на акаунт