Всякакви въпроси относно съдомиялните - тема №27

• 39 293
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Аз имам съдомиялна Електролукс на 25 години! Работи си. Беше запушен скоро вътрешния филтър и извикахме техник. Той каза, че ако спре да работи да си купим Беко. Били много добри. Така и ще направя, ама не се дава пущината, а ми се иска да я сменя вече.

# 691
Би била груба грешка да послушате този "техник"- Беко-то повече от 3-4 години без проблеми няма да изкара.
Първите Беко, наистина бяха много прилични. Сега не са.

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 13:01 от petiaivanov

# 692
Ама не мога да ги разбера тези техници, ‘дето препоръчват Беко наляво и надясно из темите за ел уреди. Комисионни ли им плащат, или толкова разбират въпросните техници…
Ако Беко е било някакво относително качество преди двадесетина години, то вече не е.

Допълвам поста си: Ако извикам техник и той ми препоръча Беко (без значение уредът), то този техник повече вкъщи няма да стъпи.

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 13:12 от Djordja

# 693
Благодаря Ви за мненията. Каква малка свободностояща, съдомиялна куб ще ми препоръчате? До към 700-800лв.

# 694
По-назад в темата съм писала за моята.

# 695
Благодаря Ви за мненията. Каква малка свободностояща, съдомиялна куб ще ми препоръчате? До към 700-800лв.

Бош.

# 696
  • Варна

Аз съм с аег кубче, но само от година и половина. Честно казано я избрах по външен вид. Колебаех се между нея и една Бош. На Бош копчетата бяха в долната част и аз логично заключих, че ще трябва да се навеждам/прикляквам и че вероятно електрониката е долу, което при един теч ще й разгони фамилията. Доволна съм си от миялната, но за година и половина - толкова.

# 697
Здравейте! Дали на пазара се намира модел съдомиална, независимо за вграждане или свободностояща, която да е с по-плитка дълбочина? Повечето гледам са по 55см?

# 698
Здравейте! Дали на пазара се намира модел съдомиална, независимо за вграждане или свободностояща, която да е с по-плитка дълбочина? Повечето гледам са по 55см?
Аз не знам други освен кубчетата. Все пак 60 е стандартната дълбочина на плотовете. Няма ли как да се сложи нормална?

# 699
# 700
Здравейте! Някой може ли да сподели мнение за тази съдомиялна
https://www.technopolis.bg/bg/Svobodnostoyashti-sadomiyalni/Sado … S4EMI28E/p/683718

# 701
Благодаря! А кубчетата, компактните съдомиални откъм качества на измиването, мощност, разход добре ли са или си имат и други недостатъци освен размера?

# 702
Аз имам и голяма, и малка. Не намирам разлика и двете мият отлично.

# 703
  • София
Здравейте! Някой може ли да сподели мнение за тази съдомиялна
https://www.technopolis.bg/bg/Svobodnostoyashti-sadomiyalni/Sado … S4EMI28E/p/683718

Според мен, машината е отлична. Много е писано назад в темата за надеждността и предимствата на Бош при съдомиялните, включително: добрите програми, високите температури, опцията за съкращаване на времето, системата „аква-стоп“ и др. Този модел е и с екстериор от истински инокс, дъно от инокс (за разлика от други модели) и има опция за автоматично отваряне на вратата. Също така има „тиха“ програма, както и възможност за запаметяване на най-често използваната програма.

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 09:57 от Vilemina

# 704
Аз имам и голяма, и малка. Не намирам разлика и двете мият отлично.
А тези кубчета дали събират голяма тенджера на мултикукът, примерно? Ще отида по-късно направо в магазина да ги видя.

Общи условия

Активация на акаунт