💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Двама непознати" и "Ако обичаш силно" /Тема 21/

• 42 692
  • 741
  •   1
Отговори
# 105

Епизодът си струва само заради тези двамата

Gift Heart

# 106
Няколко неща правя едновременно и явно изтървам точно важните моменти. Лейла ще сменя иминджа, ще става фатална жена

# 107
Madrigal - Seni Dert Etmeler

Лейля ще става прелъстителка. Satisfied

Няколко неща правя едновременно и явно изтървам точно важните моменти. Лейла ще сменя иминджа, ще става фатална жена
И аз съм така, не успяват да ми хванат изцяло вниманието.

# 108
Нали Атеш й каза, че тяхната целувка не означава нищо за него и сега тя ще го съблазнява явно. Хем да му е за урок, хем и по свирката на Якуп да играе.

Лейля ще носи на Атеш някаква чанта. Нейната работа не е ли да се грижи за децата... филм да става. Grinning

# 109

Sparkling Heart

пуснаха и реклами, това е добре за рейтинга Sunglasses
#YaÇokSeversen
249K Tweets

# 110
  • София
След като Атеш си спомни за целувката в басейна и след като спонтанно прегърна децата и малката го целуна се уплаши, че ще се привърже към децата и ще хлътне по Лейла...и реши да прати децата да учат в чужбина...Лейля го чу и той й обясни, че целувката не значи нищо, просто нещо е, и че иска предишния си живато - без Лейля и без децата...

# 111
В Туитър мрънкат, че епизодът не е много интересен,  нямало никаква интрига и динамика .

От обяд туитват, а накрая продукцията се излага

# 112
След като Атеш си спомни за целувката в басейна и след като спонтанно прегърна децата и малката го целуна се уплаши, че ще се привърже към децата и ще хлътне по Лейла...и реши да прати децата да учат в чужбина...Лейля го чу и той й обясни, че целувката не значи нищо, просто нещо е, и че иска предишния си живато - без Лейля и без децата...

Благодаря, Гугутка. Тъкмо видях и аз такава информация , че Атеш е казал, че ще прати децата в интернат, явно както него са пратили навремето...

Лейля: Ти нямаш съвест. Не може да си толкова лош човек.
Атеш: На никого не съм обещавал, на никого не съм обещавал. Това съм аз
...
Атеш: Не искам да създавам връзка или нещо подобно. Нито с тях, нито с някой друг, нито с вас

# 113

Yellow Heart

#YaÇokSeversen
258K Tweets

# 114
Откога Лейля разбира и от бизнес? Нали бавачка беше. Бизнесът ли ще спасява сега? Satisfied

# 115
Сега ще се срещнат с мъжа й 😎

Жалко разминаха се, ама снима колата 😉

# 116
Тина, твоят човек снима номера на колата. Сагата с булката беглец продължава. Satisfied

# 117
Да видим дали ще имаме фраг?

Wink

#YaÇokSeversen
264K Tweets

# 118
Повече очаквах от срещата, ама карай другият път 😎
Тина, твоят човек снима номера на колата. Сагата с булката беглец продължава. Satisfied

# 119
Момичета, благодаря за компанията. Flowers Hibiscus Скромно, но от сърце. Satisfied Утре колежките, които са така позитивно настроени към сериала да се изкажат моля. Flowers Hibiscus

Слабичък ми идва епизодът на мен. Май като всички останали. Не искам да съм много критична, но ми липсва динамика. И сценарият ми се губи...

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 23:39 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт