💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Двама непознати" и "Ако обичаш силно" /Тема 21/

• 42 695
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Фраг няма ли да има?

# 121
Нова снимка от Ханде

Трябваше да оправям децата за лягане и изтървах баш финала. Тези 15минути реклама ми объркват всичко, без тях щеше да свърши съвсем навреме. Joy
Така без превод не мога да коментирам нищо за епизода, но имаше доста сцени с бандата измамници, а те не са ми интересни...

Тина, сигурно няма да има фраг, защото изостават със снимките, не че се правят на потайни. Grinning Когато имат материал, ще пуснат нещо. Предният път в събота беше първият фрагман.

# 122
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Simple Smile

Yellow Heart

Gift Heart

# 123
Здравейте, 🌞
#HafsanurSancaktutan чрез IG история: „Очакваме фрагмента на новия епизод като този! 😜🫠”

И една лоша новина за нас феновете:

От профила на "ASKIM - Най-новите турски сериали!" във vk.com

Поради появила се информация по групите за преследване на преводачи, конфискуване на личната им техника и обиски по домовете им от органите на реда във връзка с нарушени авторски права, КАЗВАМ СБОГОМ на това прекрасно удоволствие. След 10 години ми е време да си взема почивка след прекрасното хоби свързано с много положителни и отрицателни емоции, ужасно много труд и безсънни нощи. Както и друг път сме правили в подобни ситуации - изтриване на видеа от ютюб и т.н., така ще постъпим и този път - ВСИЧКО СЪОБРАЗНО НАСТОЯЩИТЕ ИЗИСКВАНИЯ НА ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО. Благодаря на всички, които бяха с мен през годините. Започнах това с една Галя, завърших го с друга, но най-прекрасна Галя - Sprinter. Благодаря на всички, с които заедно споделихме това хоби като участници в различни екипи по превод. За всичко останало ще пишем допълнително.

GeriSezoni "

Хубав ден на всички!

# 124
Жалко, оставяме полето на рускините. Тях регулация не ги лови.

# 125
Добро утро! Cupid

Да лоши новини за групите, но това е  ситуацията.

Прекрасни моменти от 4 та серия!
Gift Heart

Revolving Hearts

Flowers Hibiscus
Sparkling Heart

Хубав ден!

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 08:19 от didi54

# 126
Пуснаха нови снимки от епизода снощи:

Излезе рейтингът на  DiziWorld, супер сме Trophy

Ако някой е изтървал епизода, в Ютуб е вече качен Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=2XSgHUDkXwc

# 127
Здравейте! Flowers Hibiscus

Още нови снимки от епизода

# 128
  • София
Здравейте! Grinning

Тина, благодаря за инфото. Срещала съм името на преводачката Гери под много клипове. Всеотдайна работа, донесла много приятни моменти на много зрители. Да е жива и здрава, както и всички , които превеждат за нас. Flowers Bouquet Nature Sparkles

Излезе 4-ти епизод с английски субтитри Flowers Hibiscus

https://www.dailymotion.com/video/x8mu2pj

Слънце Hug само 10-тина дена! Satisfied

Лек и спокоен ден ви желая!

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 10:09 от Dilemi

# 129
Рейтингът:

Конкуренцията:
Скрит текст:
Gift Heart

Wink

# 130
Лошо за групите за превод. Толкова труд. И рускините ги лови яко, но те намират начини. Сега ИВИ купи доста от сериалите и ги блокират, трият канали. Но не съм чела да ги преследват лично.

Днес ако ми остане време ще го изгледам.

Лек ден!

# 131
Излезе и рейтингът на Адба:

Yellow Heart

Голям сладур е:

# 132
Рейтингът не е много добър
Керем с фенове

# 133
Здравейте Animal Bee

Много жалко за преводаческия екип Аskim , те превеждаха SCK и много други сериали. Разбирам и уважавам решението им.

Преводите на испански също се трият много бързо, бях ви дала тук един линк към ok , след може би 2 дни влязох да видя как бяха превели една конкретна сцена и видях, че вече е изтрит.
Другият екип пък искат вече месечна такса за преводи, но за "Ако обичаш силно" все още е безплатно, че сме в заварено положение. Joy

Клюка:

Сладурана

# 134
В рейтингa на СОМЕРА сме си добре Wink

Sparkling Heart

Керем в Туитър:

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 12:24 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт