💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Двама непознати" и "Ако обичаш силно" /Тема 21/

• 42 701
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Снощи не можах да гледам онлайн. Тепърва ще изгледам епизода.

Дилеми  

# 136
Ново от Nocturne

# 137
# 138
Резюме на епизод 4. Изгледах половината от епизода. Който не иска да знае, да не чете.

Епизодът започва със сцена как в хотела разпечатват личните данни на всички жени, които се казват Лейля. Служителката е разпечатала и данните на жената от стая 466 (нашата девойка), защото са си спомнили сцената с ключа. Управителят казва, че може би точно нея търси, просто не помни вярно името й. Показват фалшивата лична карта на Лейля - Джийдем Улутан или нещо подобно е името , 1998г родена. 😆

Мерием се обажда на Лейля да идва веднага и да й разказва всичко да снощи. Тя казва, че нищо специално не се е случило, но Якуп влиза и казва, че Атеш и Лейля са се прегръщали и целували.
- Къде ни видя, братко Якуп?
- Беше невъзможно да не ти видя, светеше като луна при пълнолуние. 🤣 Той я целуна, но тя избяга. Хареса ми. Ти трябва да бягаш, за да те преследва той.

Управителят на хотела идва. Илтер буди Атеш.
- Изглежда снощи е било дълга нощ.
- Явно. Не помня нищо.

Мерием: Къде те целуна, по бенката ли? Това би било много романтично. И аз имам бенка, ама никой не я забелязва.
Ти си голяма късметлийка. 😆

Умут изпратил цветя на Лейля с текст "Благодаря за помощта."

Управителят: Обадихте се онзи ден, реших да дойда лично и да ви разкажа всичко.
- Ясно, разбирам, но първо имам нужда от кафе.

От полицията се обаждат, че Ългаз е там. Илтер прекъсва разговора на Атеш с управителя. Управителят щял да чака да говори с Атеш. Лейля иска да отиде с Атеш. Отказва й. На Онур също казва да не идва, момчето имало 18 години.

Онур: Защо си толкова настоятелна? Той те отпраща, а ти почти го хващаш за ръка?
- Не е така, просто е притеснен. Знаеш, че никой не може да ме отпрати. Какво
ще стане с Баръш, когато разберат , че е по-млад?
- Якуп купи паспорти, не са фалшиви, просто копия. 😳 Не се притеснявай, нищо няма да стане. Основният проблем е в къщата. Управителят чака като бомба, която е готова да избухне.
В затвора
Ългаз: Не ме гледай така, всичко е по негова вина.
Баръш: Не лъжи! Трябваше да се досетя, че така ще направиш.
Атеш: Млъкнете и без друго ме боли главата, ще мълчите , докато стигнем до вкъщи.

Айдос: Лейля, искам да слушам как се карат на Ългаз! 😆
Илтер към измамниците: Ще бъде добре да започнете да събирате багажа си, това няма да завърши добре.
Атеш и Лейля на вратата:
- Не можеш да живееш без мен.
- Какво?
- Винаги ме следваш.
- Но аз съм бавачка на Ългаз.
- Не си истинска бавачка, не се вживявай много.

Атеш към Ългаз и Баръш:
- Сега имаме 2 опции. Да кажем на Фюсун, Умут и адвоката или да си остане между нас.
-Защо? Страх ли те е ?
- Ще ми докара малко главоболие, но ще бъде по-зле за теб.
- Защо?
- Познавам Фюсун. Ако тя разбере, всички ще разберат. Ако всички разберат, ще започне процедурата, това означава съдебен процес. Това означава присъда. И след това тези университети в чужбина..никой няма да те приеме. Избирай.
- Да си остане между нас.
- Добър избор.

Баръш казва, че не са го уволнили, тъй като е добър шофьор , са му предложили работа като шофьор, а Ългаз трябвало да работи с него. Тя опитала да му припише вината, затова Атеш й давал  урок. Добър човек бил Атеш.

Управителят отшъл пък сега във фирмата да търси Атеш, да говори с него. 😆 (Досаден като конска муха. 😆 )
Секретарката звъни на Атеш и казва, че Атеш е търсил някаква Лейля, управителят носил информация за всички гости с име Лейля , които са били в хотела в този ден и също за жената от стая 466, с която се е карал. Казва, че е оставил плика на дивана.

Лейля чува целия разговор.
- Проучвал си ме ?
- Търсих те. Помниш ли деня, когато дойдох в твоя квартал? Помолих те да се върнеш, ти отказа. Затова беше, за какво друго?
- Разбира се. Отивам да видя Берит.

Илтер дава плика на Атеш: Искате ли нещо друго?
- Да, искам друг живот. Можеш ли да ми намериш? 😆
Лейля се прави, че припада, за да не отвори Атеш плика. Той ще води в болница. Лейля пише съобщение на Мерием, че пликът е в офиса, да го вземе, но Илтер тъкмо е заключил офиса.
Баръш предлага разнии идеи да се прави на крадец, да слага маска, да разбива прозореца на офиса, вратата.
Мерием: Ако толкова много искаш да си сложиш маска, ще ти дам една от моите с витамин Д. Може би тогава мозъкът ти ще започне да функционира. 🤣
Решават , че трябва да вземат ключа от Илтер.

Атеш и Лейля в колата:
- Изглежда е последствие от снощи.
- Какво?
- Следствие от снощи, вероятно затова ти се върти главата.
- Спомняш ли си за снощи?
- Да. Много добре се справи с танца.
- И ти също. Много добре изглеждаше.
- Какво общо имам аз?
- Ти, аз..
- Умут. Да, с Умут се забавлявахте много.
- Прекарахме си добре. (шепне)
- Каза ли нещо?
- Не, нищо. Притъмнява ми пак.
- Затвори си очите тогава.
- Да, изобщо не мислех. Прав си.

Баръш вдига Ългаз от басейна. Трябвало да мият колите.

На Лейля са й взели кръв. Атеш иска да се прибират. Лейля получава съобщение от Мерием, трябва да задържи Атеш, да не се прибира. Тя предлага на Атеш да отидат да хапнат, гладна била. (Лейля неестествено бързо ги пише тези съобщения на телефона 😆 )

Лейля иска да пробва да ходи по въже. Той й казва, че не е добра идея, нали припаднала. Дрън-дрън.
- Защо не се държиш нормално? Ако това има общо  с това, което се случи снощи , кажи ми. Поне ми кажи да знам. Имам право да знам.
- Снощи? Отидохме на танци и се върнахме. Нищо друго не се е случило, нали? Така беше снощи. ОК? Хайде, благодаря за всичко.
- ОК? Това ли е всичко?
- Да. Какво още искаш от мен? Не разбирам. Какво друго да кажа?
- Нищо.

Англичаните се обаждат, че и за есенната колекция искали да работят с тях. Умут не е доволен. Фюсун е уредила работата, след като всички са си тръгнали от партито е говорила с представителите. Показала им е своите модели за есенната колекция. Атеш и Биге искат да купят скиците от нея. Не е съгласна, иска да се върне във фирмата. Умут не е знаел за плана й. Всеки си играе своите игри. 😆

Лейля и Атеш в стаята на Берит. Разменят си по 2 думи, изобщо не разбрах защо тя се ядоса. Може би не е преведено точно.

Атеш отваря плик. Вътре има покана за цялото семейство. Днес , в 13ч , в гората. За всякакви въпроси да се свържат с адвоката. Обажда се на адвоката. Г-н Вахит бил определил такива семейни събития и Атеш трябвало да присъства. В книжката пише: "Понякога се изисква присъствие на семейния събития. Ако всички гласуват против, събитието ще бъде отменено." (Таткото им ръководи живота и от гроба 😆)
Измамниците са притеснени, че не са успели да вземат плика. Шофьорът Мерт идва и носи някакъв плик, казва, че не е важно, за хвърляне бил. Мерием го къса. (Не дадоха обаче да го отварят? Дали изобщо е същият плик? Много пликове в тази къща, много нещо.)
Атеш иска да гласуват дали им се ходи в гората. Ългаз и Айдос не искат. Малката не говори. Според Атеш и тя казала "не". 😆
Атеш: В бъдеще може и да ми станете симпатични. Вероятно в далечното бъдеще, не мога да обещая. Сега да се обадим на батко Умут. Да видим какво  каже.
Умут е зает, имал среща. Атеш е щастлив, че са на едно мнение. Умут пита дали от адвоката е уредено събитието. Веднага си освобождава програмата, щял да дойде.
Илтер си взема свободен ден. Оставя измамниците сами в къщата. Якуп е направил копие на ключовете на Илтер.

Фюсун се връща във фирмата. Направили са й нов офис, на табелката пише "помощник дизайнер" 😆
В гората са. Трябвало да играят някаква игра. Лейля предлага да вкарат малко съперничество в играта. Да се разделят на 2 групи. Атеш не иска, Лейля го предизвиква , съгласява се...

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 15:36 от mikipoli

# 139
Здравейте ,това е линка с бг субтитри за 4-ти еризод, трудно се отваря, google превод!

https://bgtvis.com/ya-cok-seversen-%d0%b0%d0%ba%d0%be-%d0%be%d0% … b7%d0%be%d0%b4-4/
Приятно гледане!

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 17:26 от didi54

# 140
  • София
Мики, благодаря за труда и старанието! Hug
Гледаното придобива резон и смисъл, когато се разберат думичките! Grinning

Малко спомени Grinning

Скрит текст:
На 28.07.2021 е излъчен 46 епизод на Почукай На Вратата Ми Sen Çal Kapımı
Хаштаг е #evlenbenimle  Омъжи се за мен.

Не съм се ровила в архивите, но според мен това е хаштагът за 47 епизод, поради, предлопагам, отложеното излъчването на 46 епизод с една седмица заради опустошителните пожари в Турция.

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 17:58 от Dilemi

# 141
  • София
Току що изгледах финала на "Почукай на вратата ми"... това ми е първият турски сериал, който ме заплени от първи епизод - мярнах го по телевизията и онлайн за късо време го изгледах целия...

Не бих могла да си представя двамата главни герои да ги гледам в други филми, такава химия има помежду им, сериалът няма равен, наистина е уникален...

# 142
Ново:
"Hafsa & Kerem ще бъдат интервюирани от Yasemin Şefik за шоуто Mevzu Aşk."

Yellow Heart

Gift Heart

И Ханде:
https://twitter.com/i/status/1684921947258224641

Мики, Hug

# 143
Диди, много ти благодаря!
Здравейте ,това е линка с бг субтитри за 4-ти еризод, трудно се отваря, google превод!

https://bgtvis.com/ya-cok-seversen-%d0%b0%d0%ba%d0%be-%d0%be%d0% … b7%d0%be%d0%b4-4/
Приятно гледане!

Мики, за труда ти Flowers Bouquet
Дилеми,  ще има ли преговор на двата епизода, които минаха, а ти беше в почивка,  извинявай,  че нахалставам, но ми доставя истинско удоволствие да те чета ⚘

# 144
Инфо:
"#YaÇokSeversen вече е поставен в топ 3 на руската платформа IVI !

Репетираме ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Yellow Heart

# 145
Сутринта мернах, че някой даде линк към епизода с английски субтитри. Понеже рускините изобщо не реагират да го превеждат ще го гледам на английски, обаче сега се връщах, четох, гледах и не намирам. Може ли някой да помогне?

Аз на Дилеми винаги ще съм й благодарна, защото така и нямах нерви да гледам втори сезон, но с нейните преговори ги "изгледах" и ми бяха в пъти по-интересни Heart

Готино клипче са качили как снимат сцената в гората или парка, не знам къде са, с праскачките и полуцелувката.
Не знам как се качват от Телеграм. Принципно всички линкове ги дава спам.

Миси я обявявам официално за Юсеин Болт на темата. Секунди след като качат нещо итнерсно тя ни го е споделила. Hug

# 146
  • София
Тина, няма пропуснати "спомени", но само отбелязвам датите, /45 - 14.07 и 46 - 28.07/а не "подробни" спомени с текст, картинки и гифчета. Имам ги, подготвила съм ги, но не съм сигурна дали е редно да отклонявам така вниманието от Ya Cok Seversen на Керем. Rolling Eyes

Бл@гуна, Smiley
Ya Cok Seversen/ WHAT IF YOU LOVE TOO MUCH - Episode 4 (English Subtitles)
https://www.dailymotion.com/video/x8mu2pj

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 18:18 от Dilemi

# 147
Ново:

"Ново видео зад кулисите от заснемането на четвърти епизод на Ya Çok Seversen"
https://www.youtube.com/watch?v=xK6AMaNn6Y0

От днес:

Берит и Илтер Simple Smile

# 148
Миси, точно това клипче имах предвид. Берит и Илтер са като Крачун и Малчо. Много ми е на сърце това детенце. Дано по-скоро да проговори.
Отказвам се да гледам с английските субтитри. Първо, че за 6 минути изгледах 8 пъти реклама на Капи. Отделно, че такива свободни съчининия на повечето реплики, то чак забавно, де.
Ще изчакам, дано някой се навие да го преведе, обаче като чета коментарите...
Според рускините този сериал е огромна крачка назад и за Керем, и за Хафса. Изброяват роли на Керем, май 6, в които е бил ГГ, също и Хафса с 5
Много се смях обаче на определението на сценария. Все едно са рязали от различни сериали и са сглобявали на парче. Толкова бързо се развивало действието, че все едно втори сезон гледаме в момента-случайно се срещнали, в асансьор се возили, колие загубили-намерили, потанцували, в басейна падали, паническа атака спрели, на поход отишли, спортно мероприятие отхвърлили и така без особен план. Давай да снимаме това, а! и това е интересно, дай и от него. Все едно гледаме комбинация от клипове и фрагменти. Смятат, че Керем има горе-долу приятни сцени, но ги играе с някакво отегчение и или недоиграва, или ги преиграва.
Даже и Хафса, която е толкова мила и със сладко излъчване вече се изчерпва. За бандата на измамниците не прочетох нито една добра дума. Всички смятат обаче, че наистина договорът яко го обременява и за това участва, мениджъркта му сигурно яко я сърби д-то, защото и нея не я споменават с добро Joy
Общо взето оставам с впечатлението, че се напъваме да го харесаме, защото ГГ са ни симпатични.
С много от тези неща и аз съм съгласна честно казано.
Но и след серала с Бурджу с ръка на сърце казвам, че този е единственият друг, който гледам и ще догледам, колкото и епизода да направят.

# 149
Втора и последна част на резюмето за епизод 4. Кратка съм този път. То и няма какво толкова да се превежда. Лично ми мнение ще напиша после в друг пост, че този стана дълъг и без друго.

В гората Лейля и Умут се разделят, за да свършат работата по-бързо, а Атеш и децата се разделят, защото едвам се понасят. 😆
- Защо си сама, не трябваше ли да си с Умут?
- А ти защо си сам? Не трябваше ли да си брат си и сестра си. Екип Арджалъ.
- Наистина ти харесва.
- Не, още не си достигнал този момент. Но ми харесва как не можеш да избягаш от отговорността.
- Така ли? Не се забърквай с мен, защото ще загубиш.
- Така ли? Може би не си имал достоен опонент преди.
- Дори не вярвам, че се сравняваш с мен.
- Но ти си ми съперник , ще те победя и ще се наслаждавам , когато спечеля.

Скарват се за знаменцето. Атеш си спомня.
- Целунах ли те ?
- Не помнеше ли?
- Не, помня само как си тръгнахме от партито. Затова ли се държиш така?
Умут им прекъсва разговора.

Екипът на Атеш печели.
Лейля: Денят беше пълен с изненади.
Атеш: Да, много изненади се случиха.
( В този момент идва Берит и целува Атеш по бузата. 🥰 )
Лейля: Кажи нещо. Мисля, че разбрахме погрешно нещата от самото начало. Баща ти не е искал да създаде семейство за децата, а за теб.

Атеш звъни на Биге да намерила интернат в чужбина, където да прати децата.
Атеш: Искам стария си живот обратно. Не мога да прекарам живота си с тях. Не искам да са тук, когато отворят училищата. Искам да ги изпратя в някакъв интернат в чужбина. Искам да намериш хубаво училище за тях. Доверявам ти се. Никой не трябва да знае.

Лейля чува разговора им.
- Атеш, това истина ли е ? Ще изпратиш децата в пансион? Шегуваш се нали? Точно сега всичко беше наред, беше щастлив. Спечели, прегърна ги.
- Лейля, излез вече от този свят на мечти. Няма щастие, само болка. Спри да мислиш по този начин и се върни в реалността.
- Не можеш да направиш това, те са деца. Ще ги отделиш от дома им. Нямаш ли съвест? Не може да си толкова лош човек.
- Не съм обещавал нищо на никого. Аз съм си такъв.
- Да, такъв си, защото си Атеш Арджалъ. Ще умреш сам, Атеш.
- Чудесно! Предпочитам да умра сам пред всичко това. Знаеш, че съм такъв тип човек. Не искам да се свързвам с никого. Нито с тях, нито с никого, нито с теб.
- Какво искаш да кажеш?
- Лейля, няма нищо между нас. Целунахме се. Това е. Не преувеличавай. Просто се случи. Ясно ли е? Това е всичко.

Лейля : Знам как ще се справя с теб. Здравей , братко Якуп. От утре Атеш Арджалъ ще се влюби в мен. Започваме операцията отново.
Якуп и Онур влизат в мазето на къщата. Като склад за дрехи е, моделите на майката на Атеш са там. Якуп ги снима, за да провери дали били ценни. Видя етикета - Жулиде Арджалъ. Накара Баръш да провери на компютъра дали дрехите били ценни. Ценни са. Онур го убеждава да не ги краде.

В колата Айдос е щастлив , че са спечелили , в емоциите си казва на Ългаз да звънне на баща им, за да му разкажат. 😪 Разплаква се.

Фюсун вижда Мерием в басейна. Мерием почва да бръщолеви, че била под голям стрес, децата, затвора... Фюсун я принуждава да й разкаже всичко, иначе ще я издаде, че е ползвала басейна.

Лейля: Почти повярвах в една приказка. Накара ме да се изправя пред истината. Сега и двамата ще си платим затова. В тази история не избра да бъдеш герой, а жертва.

- Ако Атеш попита за семейството ти?
- Майка ми е много консервативна, искаше да ме принуди да се омъжа. Трябваше да избягам. Както можеш да видиш, имам нужда от защита. Всички мъже искат това.
- Добре, какъв тип жени харесва?
- Винаги е бил с популярни, красиви и секси жени. Ако го попитат дали е харесвал някоя от тях, не е.
- Добре, съперник имаме ли?
- Биге. Дизайнерката във фирмата. Имат силна връзка. Мисля, че тя е влюбена в него.
- Биге=опасност. Не забравяй. Да започваме.
- Добре. Не исках да правя това, но той го пожела.

Има проблем с доставчика на платове. Нямат такъв плат какъвто търсят. (Умут им създава пречки умишлено) Биге мисли, че Фюсун е замесена. Биге предлага с Атеш да търсят плата в Италия.

Лейля тренира актьорско майсторство (напълно излишна сцена...)
Мерием: Ако нещо се обърка, играй го жертва. Мъже. Обожават го.

Илтер е приготвил чанта с багаж за Атеш. В Италия ще ходи. Иска Баръш да занесе чантата, но се появява Лейля и иска да излезе малко, имала работа. Илтер отказва. Тогава Лейля предлага да му помогнела, тя да занесе чантата на Атеш. Да отидела бързо и да се върнела. (Знаем кога се върна, по тъмно беше 😆)

При измамения младоженец има някаква чанта с вещи на Лейля, намират там визитна картичка за някакъв черен пазар. Сигурно златото им е продадено там. Карат шофьора да ги откара.

Лейля носи чантата в офиса.
- Може ли да поговорим?
Биге: Имаме много работа.
- Разбирам , но 5 минути няма да са проблем, защото г-н Атеш е много умен и опитен, нали? Само две минутки.
- Две минути? Може. Слушам те. Защо ти донесе чантата?
- Исках да те видя. Исках да поговорим за онази нощ. Прав си, преувеличих много, съжалявам. Може ли да затворим темата и да продължим?
- Добре.
- Добре. Това ли е? Тръгваш ли си ?
- Пожела две минути. Имаме проблем, който трябва да бъде решен.
- Разбирам, но имаш обедна почивка. Може да пием кафе. Да отпразнуваме, че се сдобрихме.
- Нямам почивка за обяд. Ако това е всичко, тръгвам си. (Нашата пак се прави, че й е лошо и ще припада. Честно това стана нелепо вече. 🙄)

Лейля чува, че Биге ще пътува с Атеш по работа. Разбира за проблема с плата, можела да го намери, знаела един пазар. Атеш й казва, че има 3 часа. Ако не го намери , пътуват за Италия.
Намират плат. Лейля се пазари за цената. Атеш и той се включва, договарят ниска цена за голямо количество.

- И ти си можел да се пазариш.
- Това комплимент ли е.
- Да, но аз открих плата. Сега г-жа Биге ще си остане вкъщи.
- Не , аз ще го открия.
- Какво?
- Държиш се странно, ще открия причината.
- Например?
- Не знам, странна си, не те разбирам.

Младоженецът ги вижда и снима колата.

Лейля и Атеш в колата. Тя пуска някаква песен.
Атеш: Сигурен съм, че замисляш нещо.
- Не планирам нищо. Свиквам с твоята музика. Чудесен стил. Казах ти , че те притиснах, поисках извинение. Помисли за това като за маслинова клонка.
- Казах ти , че няма нищо, няма нужда от маслинова клонка.
- Не може така. Трябва да кажеш, че сме се сдобрили.
- Добре, сдобрихме се. Става ли?
- По принуда беше, но добре. Мисля, че с времето ще чуя по-искрен отговор.
- Ти флиртуваш ли с мен?
- Глупости! Защо ще правя това?
-  Щом казваш.
Фюсун звъни на Атеш и му казва, че очевидно нещата с Биге не вървят. Време било кралицата да се върне на мястото си. А той й казва, че трябва да е щастлива, че изобщо е отново във фирмата. Лелята се ядосва и звъни на някаква приятелка клюкарка да й разкаже, че Ългаз е била в затвора.

На Ългаз не й се миеха колите повече, затова повреди маркуча. Илтер им се кара, че работата не е свършена. Атеш и Лейля се прибират, когато Ългаз и Баръш се карат.

Атеш: Имам голямо желание да си отида възможно най-скоро! Уморен съм от тези деца, от тази идиотска къща. Искам да се върна към живота си.
- Добре, Атеш. Успокой се малко. Те са просто деца. Карат се, викат, правят грешки. Не им обръщай внимание. Да направим така , ще поема всичките ти задължения и така ще се чувстваш по-свободен. Също така не можеш да отидеш никъде. Трябва да останеш тук още 2 месеца.
- Какво се случва? Всичко е възможно, но това не. Никога не би ме оставила да се преструвам, че децата не съществуват, все едно са товар. Какво се случва? Не разбирам коя си. Откакто се появи в тази къща виждам всеки път различна Лейля. Коя си ти? Толкова сте много! Бавачката Лейля, Лейля, която създава връзка с децата, бегълката Лейля. Не знам от кого бягаш. Лейля, чието семейство е неизвестно къде, после секси Лейля. Какво се случва? Коя Лейля си? Ще отговориш ли? Коя си ти?

Младоженецът се появява. 😆
- Съпругът ти дойде! Скъпа, тук съм! Тук съм!

Общи условия

Активация на акаунт