💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Двама непознати" и "Ако обичаш силно" /Тема 21/

• 42 721
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, 🌞

Май са пуснали в продажба Барби - Ханде.. 🙄

Хубав ден на всички!

# 226
Добре започваме седмицата Simple Smile
Керем е първи, а Ханде - втора Trophy
Скрит текст:
"Според резултатите на Starmeter на Imdb, тази седмица #KeremBursin е на върха 💥в класацията на турските играчи." 2. #HandeErçel
3. #DemetÖzdemir
4. #AyçaAyşinTuran
5. #TubaBüyüküstün
6. #ÇağatayUlusoy
7. #KıvançTatlıtuğ
8. #SerenaySarıkaya
9. #EnginAkyürek
10. #BurcuÖzberk

Gift Heart

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 12:31 от mi_si

# 227
Преди малко са обновили класацията, Керем и Ханде се изместват с едно място назад.

Дано поне днес имаме фраг 😉

# 228
Nature Star2 Атеш и Берит Nature Star2

Явно в пети епизод ще имаме празненство или някакво важно събитие в имението, Якуп е с униформа Sunglasses

Hafsanur Sancaktutan чрез gorgeouspilatesstudio IG Stories
https://twitter.com/i/status/1685965946941284352

Gift Heart

# 229
Остори на Ханде в ИГ току що

# 230
Една от другите ми любимки - Афра, е лайкнала публикацията на Гамзе в Инстаграм 😉

Арт фенско творчество

# 231
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

"Има думи, които никога не се изричат, тайни, които никога не се казват, хора, които никога не се забравят, истории, които никога нямат край. Всичко си остава същото…"/от мрежата/

Чакаме ...Wink

Скрит текст:
В Twitter прочетох, че сериите на Ya Cok Seversen в YouTube са недостъпни в Турция и Близкия Изток.

# 232
Сестри Ерчел

Лайк от Керем за Хафса
Малка, малка, но хич не й отива. Satisfied Пускаш се така, когато търсиш внимание. Animal Hear No Evil

Не съм голям хейтър нали? Satisfied На вас харесва ли ви?

Едит: Ще имаме фрагман.

https://twitter.com/yacokseversentv/status/1686006999408873477

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 16:39 от midnight__sun

# 233
Сестри Ерчел

Лайк от Керем за Хафса
Малка, малка, но хич не й отива. Satisfied Пускаш се така, когато търсиш внимание. Animal Hear No Evil

Не съм голям хейтър нали? Satisfied На вас харесва ли ви?

Едит: Ще имаме фрагман.

https://twitter.com/yacokseversentv/status/1686006999408873477

На мен пък не ми харесва и Ханде как се е пуснала с тази рокля, и тя май търси внимание! Yum

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 17:19 от didi54

# 234
  • София
Дочакахме! Grinning
 https://twitter.com/i/status/1686006999408873477

Слънце, мода 2023! Stuck Out Tongue Winking Eye
 "Горнището на банския се превръща в ежедневен топ"
https://www.elle.bg/a/gornishcheto-na-banskiya-se-prevrshcha-v-e … neven-top-page-15

Скрит текст:
Това лято един от водещите трендове е „всичко на показ“. Но все пак трябва да се стремим към баланс. Достатъчно смели ли сте да носите горнището на банския си като ежедневно облекло? Ако го стилизирате с блейзър, крайният резултат няма да е чак толкова провокативен, колкото си мислите. Всъщност идеите за стилизиране са повече, отколкото предполагате. Най-ефектните стайлинг решения на модните диктаторки може да откриете в галерията ни.

Границата между плажния и ежедневния гардероб става все по-тънка с покачването на температурите. Дори и още да не сте планирали лятната си почивка нищо не може да ви спре да облечете банския си костюм по-рано. Може би в любимия ви ресторант или на разходка с приятелки в парка?

# 235
Така си мислех и че ще ми напише някой. Дежавю от друг път. Но пък нали е на море Ханде, на яхта, на плажни партита. Как да се облече? Satisfied

Дилеми, не питам каква е модата, а дали персонално на вас ви харесва, без значение дали е облечена така Хафса или някой друг.

# 236
  • София
Слънце, отговарям! Satisfied
Както сама си писала, и за мен е важно мястото и събитието, къде си облечен така. Не съм привърженик на твърде разголено и предизвикателно облекло в обикновеното ежедневие. Тази снимка на Хафса лично мен не ме дразни, млада е, слаба е, хубавелка е, актриса е, следва модата. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 237
Супер, ще има фраг днес.

Тина, не знам дали следеше темата на Рибарчето, но след един от поредните безумни епизоди, сестрата на Ханде беше публикувала стори, в което се ядосваше от развитието, ама супер емоционално. То и ние бяхме изстерясали, та от там я помня.

Слънчице, от къде са снимките на Хафса? Като гледам и другите от тази серия май са от Париж, а тя там снима нещо. Та моето мнение е, че не ми харесва, ако така е излязла да се разхожда или да пие кафе, но ако е за премиера, за снимки, за парти е ок.
Мен лично ме изумяват с какви екипи са масово турските актриси и то не на премиери или награди. Масово са с мега къси поли, цепки, бюстиета, сутиени със сака, потресаващи са ми, но мода.
Ханде точно и тя не е пример особен, защото с такива сранни екипи и нея съм я виждала. Красиви са, телата им са изваяни, млади са, актриси са, могат да носят, каквото им е кеф. Ние пък може да дращим по форумите и да се възмущаваме. Joy
Афра понеже и аз много я харесвам и в темата за нея яко се споделят снимки от лятната й ваканция и тя понякога забравя да си облече я полата, я блузата Grinning

# 238
  • София
Привет прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Влизам набързо в темата (знаете, това не е моето време да съм тук!), защото вчера просто не успях да стигна до вас, а не мога да пропусна възможността да ви поздравя за вчерашния празник 30 юли, Международния ден на приятелството! За мен това е  важно, защото  както написах преди година на 30 юли 2022 година искам не само да ви напомня и да ви поздравя за този толкова значим в живота на всеки човек празник, но също така да ви благодаря, че сте мои виртуални приятели вече цели три години! Защото нашето виртуално приятелство заличава разстоянията, които ни делят така и ценностните ни системи, колкото и да са различни! Това приятелство дава възможност на всяка от нас вече три години да сподели нещата, вълнуващи ни както покрай любимия сериал „Почукай на вратата ми“, за главните и второстепенни герои в него, за миналите им и бъдещи проекти, новини от личния им живот! Нашето виртуално приятелство прескача културните бариери и в темата пишат всички момичета, вълнуващи се от тематиката, независимо от това къде се намират по света! И не по-малко важно, всички ние тук в тази тема сме обединени от нашата привързаност към красивата, романтична и омагьосваща приказка, разказана превъзходно от Айше Кутлу и нейния екип и направила ни съпричастни със случващото се около това вълшебство през един изключително труден, напрегнат и неспокоен период от време за всички нас, период на световна пандемия, когато всички ние бяхме объркани, тревожни и притеснени от случващото се, осигурявайки ни учещането за съпричастност, равенство, подобност! Благодаря искрено на всяка една от вас, която се чувства по накакъв начин мой виртуален приятел, за прекрасните чувства и емоции, за възторга и екстаза преживян при прякото излъчване на сериала, за несекващия ентусиазъм на повечето от вас за поддържането на темата, за незабравимите мигове на усмивки и неприкрито удоволствие, с които чета постовете ви, за милите думи и пожелания, за всичко което споделяме заедно! Heart

И типично в мой стил ви оставям едно красиво стихотворение, посветено на вчерашния Международен ден на приятелството!

Приятели

Щом ме стегне внезапно калпакът,
и се скрия в десета гора,
Слава Богу, че имам приятели –
заради мен да обърнат света.

Ако гръм разруши тишината ми,
и се спъна във свойта тревога,
да направят каквото не мога.

Ако хукнат безпътни краката ми,
и се губя в безсънна умора,
да проправят пътека в простора.

Щом случайно замръкна в уплаха,
и трепери земята от страх,
Слава Богу, че имам приятели,
и си носят зората със тях.

А когато сияйна душата ми
пак прелива във тихо обичане,
да разчупя от хляба за всичките.

Слава Богу, че имам приятели,
и във тях всеки миг се откривам!
Всъщност, пиша това в небесата си,
да помоля да бъдат щастливи..!
Автор: Мира Дойчинова (Irini)

Нашите любимци от времето, когато бяха партньори, приятели и любими, които ни държат все още в темата:

Специални искрени благодарности за Dilemi, която прави голяма част от нас щастливи с изключително добре подготвените ѝ преговори на епизоди от сериала! За теб:

Благодарност и за прекрасната ни домакиня Поли за новата стилна, елегантна и с много вълнуваща шапка, от интригуващ момент в сериала тема! За теб:

Слънце, моето мнение по въпроса за облеклого на младата Хавса Санджактутан е, че го намирам за прекалено дръзко и провокативно, дори бих казала леко арогантно, както това от снимките с днешна дата, така и на една снимка от гр. Париж! И не, не съм противник на модната за това лято тенденция, но винаги съм се опитвала да поддържам баланс във вижданията си за това кое е модерно и естетично и кое минава отвъд определението за това! Sunglasses

И дори с ден закъснение, не забравяйте да се срещнете лично или просто да позвъните на вашите приятели! Защото на този празник всички ние имаме повод да им благодарим, че са винаги до нас!  People Two Women Holding HandsPeople Two Men Holding Hands

# 239
  • София
Аз съм отворена към новото в модата. Но все пак да не се отива в другата крайност. Бюстието на Хафса не ми харесва, защото много я пристяга и така й сплесква бюста. Тя и без това е слабичка и много нежна. На нея много повече ще й отива някакво горнище, което да й дава обем.
Ханде от край време си обича по-провокативните горнища. Спомням си онази "скандална" блузка от Бодрум, когато отнесе много критики. Тогава Керем я защити, като каза, че всеки има правото и свободата да се облича, както се харесва. Тя може да си позволи да носи по-разголени блузи, защото има достатъчно какво да покаже. Единствено не й харесах роклята, с която беше на сватбата на Еда Едже. Не защото не е хубава, а защото не е подходяща за това събитие и не се връзваше с тоалета на кавалера й. Но нали си е нашето гардже, ще си я харесваме всякак. 

Гамзе и Джанер също са на почивка в Миконос. Те трябваше да заминат заедно с Ханде, но нали Мави получи алергия и затова заминаха по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт