Афра Сарачоулу&Мерт Рамазан Демир в Рибарче/Yali capkini, както и в живота. Проекти и Колеги/Тема 21

• 45 823
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Гери, няма защо да се ядосваш. То драмата свърши временно, добре, че не си чела. Баш тийнове пишеха, защото без да искам съм последвала една, дето им е фенка. Какви глупости пишеше...
Та да почва сериала вече, да се спрат малко, че наистина е ужасно.
И аз си искам СейФер заедно...

# 106
После защо АфРам си мълчат и не си висят публично на вратовете в инстаграм е заради такива куку -лайн.Тоя Акиф обектива да му се напука на 40 части дано...;д
СейФер с деца на полянката и с обиколка към егейско море с караванка и китара в колата друг финал - не...

# 107
  • Дъблин
Аз искам първото дете на СейФер да е момиче! Много ама много искам... с такива големи очи и дълги мигли........ ММММ красота!!!
И Ферит милият как ще я прегръща и пази....... оХХХХХХ много искам да го видя това..... Ама май няма да стане...

И КАТО ГОВОРИМ ЗА МЕРТТТТ

# 108
Аз искам първото дете на СейФер да е момиче! Много ама много искам... с такива големи очи и дълги мигли........ ММММ красота!!!
И Ферит милият как ще я прегръща и пази....... оХХХХХХ много искам да го видя това..... Ама май няма да стане...

И КАТО ГОВОРИМ ЗА МЕРТТТТ

Момче ще е според мен и Фуат ще се казва.Това е
винаги присъстващо в турски сериал като умре брат или сестра...Първо да се отървем от всички змии после ще мислим и за поколение ама мисля,че то стана вече това поколение дано само бащата на детето да е в състояние да се грижи за него.

# 109
  • Дъблин
Мислиш ли, че е станала работата ???? Оххххх дано дано! Много се надявам.... Ферит един коршум няма да го събори.... само тези змии и харпиии ме притесняват

# 110
  • София
И аз мисля, че Ферит може да го обездвижат, но едва ли ще е за повече от две-три серии.
Аз пък искам дядото да им прости най-после.
За бебето, след намека с възглавниците мислех, че е станало, но нов сезон, не се знае какво им е  щукнало на сценариста и продуцента през лятото.

# 111
  • Дъблин
Аз им давам 1 епизод и да става на крака и да тича към Сейро.
Шегата на страна, но си мислех нещо от много отдавна....
Добре, Ферит е прострелян.... НО какво ще стане със Сейро ? Тя къде ще е ? Ще я затворят в конака? Лудият баща ще се върне в Антеп ? Сейро заминава за Истанбул ?
Това на мен ми бяга от логиката за простреляният Ферит и Сейран....

# 112
Аз като се замисля до сега познах всичко без 36.5 ако и това което Зори видя стане направо ще се окаже,че има родствена с Гюню

Афра с Мерт Видинли и Неслишах

# 113
  • София
Аз като се замисля до сега познах всичко без 36.5 ако и това което Зори видя стане направо ще се окаже,че има родствена с Гюню

Какво имаш предвид?
Аз да си призная за първи път гледам сериал, в който нито веднъж не съм познала какво ще стане Joy
Сигурно защото и това е първата турска драма, която гледам Simple Smile

# 114

Какво имаш предвид?
Аз да си призная за първи път гледам сериал, в който нито веднъж не съм познала какво ще стане Joy
Сигурно защото и това е първата турска драма, която гледам Simple Smile

Цял сезон пея,че ще има развод не ми повярваха.После стрелбата...Само за други неща да не излезна права,че алах опази е положението.За мен е като детска игра единственото което ме шашна е смърта на Фуат в дизито ама то пък актьора напусна.

# 115
  • Дъблин
АААААА ХАИР!!! Нищо повече лошо!!!! НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ!!!

# 116
  • Яко в Матрицата...
Диди, слагам ги хемен Simple Smile

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 117
Добро утро! Първи август е бавно ,но сигурно се приближаваме към втория сезон.
Малко архива да отворя като няма ново ,но тези жестове мен печелят повече от всякакви кексове.

Ренко, Simple Smile

# 118
  • Дубай
Морнинг, дружки!

Честит нов месец, лека-полека наближава сезон 2 и ще видим, какво са ни подготвили и колко ще ни пилят още нервите, ама да не ми пипат Тарък...
Благодаря на Гери и Мистерия за положения труд да запазят сериите с превод, благодаря и на Еве и компания за превода. Всичко си работи при мен!

Имайте хубав ден!

# 119
  • София
Спойлери сезон 2

Скрит текст:
В туитър се е провел този разговор

Аз и с преводача не го разбирам, но според феновете в туитър, актрисата, която играе Зерин се издавала, че ще участва във втори сезон.

Аз не мога да си представя какво могат повече да измислят за този образ. При всички случаи ще е нещо лошо.

Общи условия

Активация на акаунт