Афра Сарачоулу&Мерт Рамазан Демир в Рибарче/Yali capkini, както и в живота. Проекти и Колеги/Тема 21

• 45 367
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Момочета,моля за помощ.
Снощи линка който пуснахте работеше добре.Гледах любими моменти от доста серии.Но за съжаление днес,която и серия да пробвам да отворя,се появява ето този надпис-anable to play this video at this tim.the number of allowed playbacks has been exceeded.pleas try again later./или в превод с гугъл преводача-не мога да възпроизведа този видеоклип в момента. броят на разрешените възпроизвеждания е надвишен. моля, опитайте отново по-късно./
Моля,да ми обясните,каква може да е причината и отстраним ли е проблема.
Предварително благодаря.

# 91
  • София
Вероятно от гугъл са сложили лимит на гледанията онлайн, така да кажем. Просто трябва да се изчака. Идеята им е чрез Drive да се споделят файлове, а чрез Youtube - видеа. В случая ютуб не е опция. Препоръчвам ви, ако имате място на компютъра, да си ги свалите.

Снимка от дома на Мерт през февруари миналата година с брат му

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 17:30 от MysteryG

# 92
Благодаря за бързото разяснение.
Аз съм си ги съхранила.Просто исках да разбера да неби аз нещо да греша.

# 93
# 94
# 95
Такава къща оставя ли се бе Мердо? Много е ашък това дете айде пак сини очи чакам от Ренка...

Хайде 10 броя Ферит от мен.

# 96
Да не са се разделили Афра и Мерт?
Това по повод коментара на Диди, как се оставя такава къща и че четох из Т, че са се разделили, ама реших, че пак нещо просто драматизират.

# 97
  • Дъблин
Това пък от къде дойде за раздялата ?
Те си дойдоха от почивка, ще се разделят. Хайде де....

# 98
  • София
Онази вечер в туитър имаше някакви драми за пълни глупости, даже аз се нервирах и спрях да им чета тага. Разни от типа защо не си харесвали публикациите и някакви черни сърца от един стилист.... то не е за коментиране. Не са се разделили.
Иначе аз съм чела, че от няколко месеца живеят заедно, наели си общ апартамент. Дали е вярно е друг въпрос.

# 99
Ох, вечните драми в туитър, когато няма лайкове. Може би ей заради това не се лайкват. Защото веднага стават сензации.
То и да не бяха гаджета, какво странно има да лайкнеш колега или приятел. Аз поне се лайквам и с колега и с приятел, та не е big deal за мен.

# 100
  • Дъблин
Тези фенове са напаст божия! Кво има да си харесват снимките, като те се гледат по 24 часа.... Бога ми не го разбирам. И на мен са ми интерсни... ама хайде да не стига до крайности. Това са живи хора.... не е задължително да са залепени един за друг. Божкееееееееее......
Това идва от тези побъркани тинейджърки..... трянва да сложат ограночение на сериалите за такива изпаеркали деца.... Ужас!
Накрая и Афра и мерт ще се откажат от този сериал и има да гледат една кукавица......

Аз не съм влизала през последните 2 дни в туитър и незнам какво става... и май правя добре!

# 101
Понякога се чудя кое е по зле...Анти феновете или тези които се пишат за фенове? И двата случая са за перковелника.Лоша работа!

# 102
  • Дъблин
Луди! Някой май губи разликата между реала и сериала......
Нещо много подлалих..... Ама се ядосах.
Да гледат там севриала и да оставят хората на мира.....пуууууу.

# 103
Луди! Някой май губи разликата между реала и сериала......
Нещо много подлалих..... Ама се ядосах.
Да гледат там севриала и да оставят хората на мира.....пуууууу.

Отдавна спрях да обръщам внимание на глупости и да се раздели някой не е болка за умиралка в случая са нормални хора може да не се движат 24/7 заедно мисля имат си техен живот преди този на другия така,че темата с раздялата я затварям до края на дизито.

# 104
  • Дъблин
Ами правилно, BlackRose!  Само щастие пожелавам на всеки който е влюбен и е взаимно.

Но за СейФер вече ще се караме и ще се бия ако трябва. Там няма 6/5. Искам си ги двамата! Пък ако трябва и петиция ще пиша  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт