Афра Сарачоулу&Мерт Рамазан Демир в Рибарче/Yali capkini, както и в живота. Проекти и Колеги/Тема 21

• 45 816
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Мерт само в такова качество могат да го хванат 🤣🤣📸🤳

# 661
  • София
Мерт само в такова качество могат да го хванат 🤣🤣📸🤳

JoyJoyJoyJoyJoy

Е, имаше и една снимка, на която уж бил той с Ерсин(x BlackRose x я е качила), но не можем да сме сигурно, че там са с гръб JoyJoyJoy

Хахаха, голям проблем с листото е станал, Уразбулбени пак е на разпит...

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 20:06 от MysteryG

# 662
Мистери, какво листо?

От Дефакто

Снимка от май, но публикувана сега. Уж нова се води

# 663
И още една стара снимка се е появила, когато ходиха в зимното курортче:

# 664
  • София
Листото, което пречи да се види стои ли някой до Мерт в колата. Мислят, че Уразбулбени го е сложила нарочно....
Не знам какво й е станало, но тя е пуснала тези стари снимки след това. Сега влизам в туитър да видя...

# 665
Феро/Мерт с болнични дрехи:

# 666
Явно са пришпорили снимките, уж трябвало да снимат в болницата до вторник, но днес са приключили, другата седмица ще снимат на летището пристигат мама и внук. Явно ще ги видим още в първи епизод.
Уж другата седмица щял да излезе тийзър. Освен това били затегнали още охраната и никак не можело да се снима. Не останах аз с такива впечатления. Едни разправят, че Ферит бил тежко ранен и в реанимацията, други, че отивал на снимки в стая, в която му слагали системи, бил по халат.
Не разбирам обаче каква работа имат Есме, Казъм и дъртата леля в болницата? При Ферит, когото не понасят или при дъртия, който ги изхвърли като боклук от имението? Ако действието се развива в Антеп, лелята да е там ок, но другите?

# 667
  • София
Те излизат разни клипове и снимки, но с тях и без тях, нищо не се разбира. Така е по-интересно Simple Smile Миналият сезон гледахме един куп сцени предварително, заснети от фенове, та на мен ми се струва, че има ефект от затегнатите мерки.
Лелята помогна на Сейран в последната серия и би трябвало да е в болницата при нея и Ферит. Като разбере за Халис Ага и него ще иска да види. Но за другата част от семейството е много любопитно какви са ги сътворили...

Излезли нови снимки от последната серия
https://twitter.com/teamafram/status/1695888017960157398?t=0YHn2 … 6EQULbLS8Mbw&s=19

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 23:09 от MysteryG

# 668
# 669
Накрая на епизода много ще плачем..
Хммм
Още от хастането..

# 670
# 671
  • Дъблин
OOO тоз Мерт и неговият Flowers Peach ... така да ми липсваше Simple Smile

Няма да плачете! Вижте какво Ферит пише на Сейран...
 "Отивам в реанимация, Сейран. Ще ти пиша като съм свободен".
Ето човека си е наред, ходи си по ношничка нагоре надолу Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 23:52 от gery2852

# 672
# 673
Цялата изцапана и без якенце ах ах...Сигурно всичко е в кървища

# 674
  • Дъблин
Емииииии то това се очакваше, все пак Ферит е ранен.
Сега тази бена зад Сейран коя в? Това дали е в кадър или извън.
Момичето малко прилича на Суна, ама се съмнявам да е тя, и то да носи тиранти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт