Афра Сарачоулу&Мерт Рамазан Демир в Рибарче/Yali capkini, както и в живота. Проекти и Колеги/Тема 21

• 45 846
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
честит рожден ден на Афра Да е жива,здрава и с много успехи

# 406
Афра няма рожден ден. Сейран има😂

# 407
Афра няма рожден ден. Сейран има😂
А как знаем, че и тя има... Joy

# 408
От личната карта, като се жениха 😁

# 409
  • София
Стори от Гьозде, бая фенове има около имението в момента явно

https://twitter.com/enasels90912870/status/1691441612776239107

Рибарчето и тази седмица е най-обсъждан сериал според Adba.tv, явно заради новините за Пелин и сценариста

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 18:24 от MysteryG

# 410
Берилчето:

И един усмивко, който го набедиха за пияница:

# 411
  • Дъблин
Не е 1ви април ама се чувствам като деня на шегата. Това е за “пияницата” от сериала Simple Smile 😎😎🫣😂🤣🤪😜😝🤭😵💫🤡😈

# 412
Аааа Гери без такива, оттегли ли се Мерто сериала е заминал и без това днес мернах няколко мнения , че им е писнало от лигави, посредствени актьорчета в летните сериали и си чакат Рамо да се завърне да се насладят на истинска актьорска игра.

# 413
  • Дъблин
Хахахахахахаха това просто беше върха на планината от днес Simple Smile смях се от сърце! Честно, от няколко дни не се бях смяла така, както катп видях тази “новина” ШОК ШОК ШОК ШОК

В един популярен бг филм се казваше
Еййййй, на маймуни ни направиха Simple Smile

То се знае, че Рамчо тръгне ли ще повлече всичко след себе си. Първо една девойка със сигурност ще го последва, после и други.
Товаааа само показва до какво изтрещяване са стигнали всички.

Аз го сложиш само да се позабвляваме. Невярвам някой от нас да се хване на това Simple Smile

# 414
  • София
Гери, тези профили са един куп едни и същи, само да ги видя и ги блокирам, че не искам да се лишавам от туитър за сега Simple Smile
И аз ги чакам вече да почват, днес сигурно 5-ти сериал за това лято мъча да загледам, не става и не става.
Не знам защо си мисля, че краят на септември е по-добър вариант за стартиране на втори сезон.

# 415
И без това ще почакаме доста, докато се нагласят новите сценаристи, края на септември е оптимистичен вариант Stuck Out Tongue Winking Eye
Разправят, че все пак Рамо е бил днес в ялъто Sunglasses

За разкош

# 416
Актрисата Биннур Кая, която спрягаха за ролята за Нюкет, е приела предложението за участие в сериала.

# 417
  • София
Добро утро!
Освен за Бинур Кая, Бирсен е писала, че в събота ще започват снимки. Явно всяка нощ ще пуска статии за да всява смут.
Днес Афра и Мерт пак щели да са в имението според слуховете в туитър.

# 418
Пробите петък
Снимките последно от 19-ти
Казах за Бинур,че я харесвам не съм я виждала в отрицателна роля мисля и ми е интересно какво ще направи като Нюкхет.Но накрая да не се окаже ,че Орхан гледа сина на сестра си и тя е искала да им изкара мръсотиите като е разбрала и затова да са я прокудили жената.
Въх похарчвам се в БГ честно...

# 419
Бирсен толкова мрази феновете на Чапкъна, че не пише имената на Мерт и Афра, когато прави новини за сериала.

Афра е пуснала снощи един цитат от "Учителят"

„Изобщо не ме изненадва да видя колко са лоши хората, но съм много изненадана да видя, че не се срамуват от това.“

Общи условия

Активация на акаунт