Афра Сарачоулу&Мерт Рамазан Демир в Рибарче/Yali capkini, както и в живота. Проекти и Колеги/Тема 21

• 45 821
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Момичета понякога немога да ви смогна 😅 Аз все си мисля че стрелбата ще излезе сън но да видим 😊

# 646
Много неизвестни има. Ама ще потърпим още малко и ще разгадаем нещата. Тази сватба също ми е изключително подозрителна, може би няма да е това, което фандома очаква... Thinking

# 647
Никак няма да е справедливо Тарък да стреля по Ферит, почти да го убие и после да си хване самолета и да се изпари с цялото си семейство, барабар със заключеното момиче.
Трябва да има поне минимално възмездие. Или затвор, или някой да го простреля на свой ред- хората на Орхан, които е пратил да следят Ферит, Аби, Хаттуч...Grinning . Без значение.

Все се надявах, че Аби е последвал Ферит, защото въпреки разногласията им в края, той му е предан, точно както Латиф на Халис. Освен, ако идеята на новия сценарии не е да ни го представят в различна светлина в този сезон.

И на мен ми е рано за сватба. Много неща ще се случат, които изискват  акцент, ако няма скок във времето-  развръзката при Пелин ( последно патъваше във водите на Босфора Grinning), Халис, уж умираше Smirk, бягството на Сафетови, идването на Нюкет, спасяването на СейФер, тежка операция..., Суна...
Не ми се иска да претупват прекалено.
Сватбата трябва да е щастливо събитие, нека поне втората не се помрачава от нищо Sunglasses

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 12:52 от Juliya*

# 648
Джули, не знам дали съм казвала и да не се повтарям, но ми е много интересно да те чета Simple Smile
Скок във времето явно няма да има, защото Сейран е със същата рокля и то цялата в кръв. От споделеното от очевидци, всъщност снимат на две места-едните са при Халис, другите със Сейран. Отказали са се от Антеп, защото всички помним, каква истерия беше и какво изтичане на информация. Уж Сейран и Ферит ги снимат с декори, може би ще изглежда, че са в Антеп. Абидин е с брадата от последните епизоди, така че все пак може и да го е последвал.
Казаха, че и Търо, и семейство са в болницата, но реално аз снимки техни не видях, та най-вероятно ги няма.
Съгласна съм с теб, че ще е безумно просто Тарък да избяга в чужбина с цялото семейство, а и малко смешно, при положение, че представят тяхното семейство за изключително богато и с влияние. Уж и Корхан са влиятелни, но една стрелба винаги могат да я покрият, особено пък в турско дизи. Grinning
Като се има предвид обаче безумните пропуски на предишният сценарист и безбройните истории останали незавършени, може тези да продължат традицията. И на мен ми се иска да има някакво възмездие за Тарък, да се разбере, какво се случва с момичето в къщата. На Пелин ще й ядат халвата, то е ясно, а може и да я спасят и да я изпратят с майка й в Лондон.
За сватба ми е безумно още в първи епизод, но може да дадат щастливото събитие и след това ретроспекция, как са минали през болницата, скандали, разправии, Халис се помирява със Сейран и Казъм (това не мога да си го представя, но да видим Grinning )
И аз искам да видя щастлива сватба, а не Ферит бере душа в болницата и идват там на място да ги оженят. А и нали уж в Турция имаше период след развода, в който не може пак за същия мъж да се омъжиш?

Аз малко като черна станция, но имам лошо предчувствие някак.
Все пак още не са се появили мама и син.

Ето го Абидин в болницата

Това не е ли детето на Султан? Ако е то, значи и тя си е в сериала

# 649
Според мен ще останем изненадани !

# 650
  • Яко в Матрицата...
Тръгвам без кошница даже Joy Да видим какво ще направят новите сценаристи.

# 651
Аз допускам Търо да е помогнал да закарат Ферит в болницата
Може пък да го избелят и да реши,че повече няма да прави бели:satisfied:

# 652
За сватба ми е безумно още в първи епизод, но може да дадат щастливото събитие и след това ретроспекция, как са минали през болницата, скандали, разправии

Хм, може и да си права. И на сватбата с гръм и трясък пристигат лондончаните Grinning- нова, вълнуваща страница от живота на Корхан Smirk

Тръгвам без кошница даже Joy Да видим какво ще направят новите сценаристи.

Аз, точно обратното Grinning Не само, че очаквам, но и изисквам от тях Grinning Имат всичко налично, ако го пропилеят ще е голям резил Sunglasses
Новите СЦ имат в ръцете си разработен продукт- отлична история и герои. Сега е момента да блеснат, като я изчистят от грешки и надградят.

# 653
Каквото искайте искайте от мен Абидин ще го вкара на ръце залагам пък общо решение ако загубя каквото искате😂🤷‍♀️

Инглиша ми е 0

Сета в болницата продължава

Ерсин и Мерт били

# 654
Ако искате да гледате behind the scenes от снимките в болницата потърсете @maryashka.cooking в instagram. В highlights има всички сторита от началото на сета. 🌞

# 655
  • София
На снимката с надписа на английски пише, че не е виждала Сейран и не знае дали са в една каравана. Видяла е Ферит да влиза в черната каравана с Абидин.
Рускините са опасни, значи те дебнат там, а не туркини....

# 656
Явно лелята е добре, щом е на сета във болницата с Есме. Аз си бях сигурна, че беше заблуда с нейното прилошаване 😁

Рано е за сватба според мен, не мисля че ще се случи толкова скоро.

# 657
  • Яко в Матрицата...
Доколкото си спомням, нямаме точна дата за сватбата Wink Инфото е, че ще има такава и то от неофициални източници. Бирсен написа само, че Феро си иска Сйеро за жена и не може да диша без нея.

Джули, твърде много пъти ни лъгаха, феновете са злопаметни и още не са простили за чифте байрама на Емурлах. Заради това нямам абсолютно никакви очаквания... Освен едно може би - между СейФер да не влизат трети лица. Това ще обезсмисли целия първи сезон.

# 658
Плажните снимки на Мерт стигнаха 2 милиона like-a. 🌊💦🫠🥵🤩

Краят на Август наближава, лятото си отива...😪

# 659
От фейса:
📍Какво е бъдещето на Суна?
 Предишната публикация със спойлери за втория сезон на "Женкарят" притесни нашите абонати и озадачи бъдещата съдба на Суна, защото Ихсанли ще напусне Турция и по този начин ще бъде отстранен от актьорския състав.  Дотук всичко е много неясно и неточно.  В края на първия сезон активно се разпространяваше слух, че Берил Позам и героинята й Суна ще бъдат премахнати от сериала през втория сезон, но без потвърждение.  Сега в мрежата е изтекла информация от фенове, пристигнали в болницата, които са заснели сцената на Суна и Абидин, които говорят на знанието на болницата, както и последвалата сцена, в която Суна се сбогува с майка си Есме и леля си Хатуч и си тръгват.  Все още не е ясно дали Суна заминава с Ихсанли, защото официално тя е съпруга на Сафет-младши.  Остава само да се надяваме, че в бързината и страха Ихсанли ще решат да спасят само себе си, но все пак ще ни бъде позволено да се насладим на дългоочакваното, трудно извоювано щастие на Суна и Абидин като двойка във втори сезон.  Снимките в болницата ще продължат до вторник, сега в снимките участват Латиф-бей и Казъм-ага.
# yalıçapkını

Общи условия

Активация на акаунт