Афра Сарачоулу&Мерт Рамазан Демир в Рибарче/Yali capkini, както и в живота. Проекти и Колеги/Тема 21

• 45 803
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Сина е , това е чанта , а не тиранти.Според мен е зад кадър,  ама ще видим де.

# 676
Това не са тиранти а дръжката на дамската и чанта.
Аз се чудя нещо но ще си замълча от сега съм решила да си мълча,че все права излизах ;д може като мълча да променя нещо... Нещо като тотем ще е този път.

Говориха за тийзър тази вечер из Т да видим дали ще е вярно.Ако имаше нещо такова нямаше ли да знае леля ни Бирса?
Нормално е,че Сейран е изцапана в кръв обаче това въобще не ме шокира тя го беше прегърнала за да не му е студено тази сцена може и да си има и заснето още юни продължение ние не можем да знаем ,но как от Антеп се озовахме в Истанбул? Ще видим...Абидин изчисти си съвестта спаси ни после ще видя дали ще ти прощавам...

# 677
  • София
Много драма се очертава... Дали Кязъм ще влачи Сейран да я извежда от болницата, Корхан ли ще я гонят или и двете едновременно..... И на мен ми е чудно как Сейран с кървавата рокля се озовава в Истанбул.
Той този, дето писа за тийзъра, май беше писал, че ще качи и снимки от четенето на сценария, защото всички пращали. Освен ако не са снимали нещо, когато обявиха, че отлагат снимките.

Сега проверих как са процедирали миналата година:
Мерт и Афра са качил тийзъра миналата година на 11 септември, сериала е започнал на 23-ти, фраг има качен в ютуб на 20-ти, на 16-ти втори тийзър. На 17 септември са качили плаката. По тази логика може и да пуснат нещо тази седмица...

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 09:44 от MysteryG

# 678
  • Дъблин
Е а де. Как се преминава толкова бързо от едно място на друго... машина на времето?

# 679
  • София
Нови снимки с Мерт. Девойката как го гледа Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 680

Ако предположим, че СейФер уж са в Антеп, какво правят другите там? Трудно с частен самолет да го прекарат до Истанбул. Даже и да имаш личен си има технологично време, за да го пуснат да излети, да кацне, а и не качват обикновен пътник, трябва да е медицински. Те реагират по-бързо, но и там си трябва време, до тогава Ферит ще е приключил.

Суна не е зад кадър, защото се вижда как камерите снимат. И пак не мога да разбера какво правят там Есме и Казъм.
То съвсем скоро ще се разбере, кой, в коя болница е и защо другит еса там.

Аз се хващам на бас, че ще видим поне за кратко правата линия на монитора, към който ще е свързан Ферит.
Интересно ми е дали дядката ще умре или и него ще спасят.

# 681
Страшен е сладур Мерт, каката пак добре само гледа . Аз ако го видя туй момче, ще го изпапкам, ще го мачкам...леле...ще ми викнат полиция 😂😂😂
П.п Да не бяха обявявяли началната дата на снимките, сега е нетърпимо..., ако незнаеш, не чакаш.
Нови снимки с Мерт. Девойката как го гледа Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 682
  • Яко в Матрицата...

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿💙🤍🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 683
  • София
Оригиналната снимка с листото Joy

Скрит текст:
И днес снимат в болницата

# 684
Пак излязоха клипчета от снимките. Дядката се появи, в халатчето Grinning Абидин върви като някакъв господар. Латиф е там. Явно ще живее и ще продължи да тормози СейФер.

Мистери, сори, не ми излезе, че вече си писала. Simple Smile Няма да се трия

От Афра, все пак продължават снимките в болницата

Хм, сега пишат, че Нюкхет и Кайя ( как се пишат правилно тези имена?) снимали днес в двора на болницата. Уж от онези източници. Нещо летището го съкратиха или смятат, че в болницата по могат да запазят тайна Grinning но клюкарите дебнат и не спят.

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 16:07 от Бл@гуна

# 685

Ако предположим, че СейФер уж са в Антеп, какво правят другите там? Трудно с частен самолет да го прекарат до Истанбул. Даже и да имаш личен си има технологично време, за да го пуснат да излети, да кацне, а и не качват обикновен пътник, трябва да е медицински. Те реагират по-бързо, но и там си трябва време, до тогава Ферит ще е приключил.

Нали пишеше някъде, че за снимките са затворили етаж от болница. Нищо не пречи да направят един етаж с две визии- Антеп и Истанбул Smirk
Даже няма да е много трудно, защото Феро вероятно ще е в реанимация, за Халис не знам. А, героите да снимат на метри един от друг, но всъщност да не са заедно в сцените.
Сега си фантазираме повечко, а кой знае какво ще излезе, но изобщо не пречи, уж в Антеп само да стабилизират Ферит и после за операцията да го закарат с хеликоптер в Истанбул. Хората си имат медицински хеликоптери Grinning

Уф, да почва вече Grinning

# 686
Да, казаха, че снимали с декор. Понеже прочетох коментари, че с частен самолет са го докарали в Истанбул, та се разписах. Чудно ми беше, какво прави цялата рода в болницата.
Да си дофантазирам, преди да са пуснали някакъв тийзър или инфо Simple Smile
Може, както казваш да са го закрепили, да са го качили на хеликоптера и право в Истанбул. Там ги чакат всички. Лелка е пристигнала с редовните полети Joy Горките Корханови ще се чудят при кой да тичат. Като се появат и новите роднини.... да се чудиш та пък, чий ще дирят в болницата. Сигурно загрижени за здравето на дядото. Аз не разбрах тази дъщеря призната ли е? Май се притесняваха, че ще има претенции за паричките.

# 687
  • Яко в Матрицата...
Какво прави цялата рода в болницата? Каквото правеше в съда … зяпа 🤦

# 688
Според мен са в болницата да се заявят , кой е оцелял под перото на сценаристите и кой  е поел в друга посока. /шега/
Корханови са до двамата критично болни . Кязъм сигурно е хукнал да прибира Сейран. Лелята , тя милата , за кой да се притеснява по-напред - за Халис  или  честта на Сейран. Всеки си е на мястото за мен , само не и Суна. Тя какво прави там !? Не мисля че Сафетови ще бягат без нея. Този образ винаги ми е бил някак неясен , объркващ.Това ми е интересно - как ще завъртят нещата пишещите .

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 18:26 от Kami_J

# 689
Ками, JoyJoyJoy много ми хареса твоето предположение

Общи условия

Активация на акаунт