Афра Сарачоулу&Мерт Рамазан Демир в Рибарче/Yali capkini, както и в живота. Проекти и Колеги/Тема 21

• 45 361
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
# 721
  • София
Гьозде няколко дни нон стоп реве. Не ми се мисли и Афра как е с очите, щом излизаше от болницата вчера с тъмни очила.
Открих нещо интересно, може и другите, дето се подвизават из туитър да са го забелязали. Спойлерите от снощи са писани в туитър от един странен акаунт още през юни. Ако излязат верни ще се окаже, че сценариста си е бил сменен още тогава, когато си имаше слухове и изобщо не са закъснели заради това.
Както днес бяха писали - изгониха един куп народ, но не и този, дето разпространява спойлерите. Чудно ми е ако от продукцията го правят нарочно какъв е смисълът?

# 722
Хайде от мен 10 Феритчета преди да ударим гонга на 21-ва тема.

# 723
  • Дубай
Момичета, понеже здравословно не съм добре, ще помоля някой да поеме следващата  тема.Благодаря! Не е важно кой пуска темата, важно е  да има местенце на Сейфер и нас 🤗

# 724
Аз мога Ив ,но утре вечер.Пък и вече е доста късно.Не се тревожи ще се оправим гледай да се оправяш.
Само искам да знам какво е положението на преводите вървят ли ако ли не някой да ги прати другаде или да се измисли нещо по тази тема защото това е основния труд за не разбиращите езика е много важно.

# 725
  • Дъблин
Аз незнам за преводите, но мога да ви гарантирам, че има резервирано място къде да съхраняваме епизодите. Само кажете, че ще има преводи, другото ще го оправим.

# 726
# 727
  • София

Само искам да знам какво е положението на преводите вървят ли ако ли не някой да ги прати другаде или да се измисли нещо по тази тема защото това е основния труд за не разбиращите езика е много важно.

Добро утро! Линкът към вк не работи. Може да сложиш линка към драйва с всички серии, за който иска да гледа първи сезон
https://drive.google.com/drive/folders/1HPNi_gKryx2RGSTxMDvSwX3owxzVxGA5

Добавих тази сутрин и този клип
https://twitter.com/urazbulbeni/status/1696546563252740282

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 09:24 от MysteryG

# 728
  • Яко в Матрицата...

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿💙🤍🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 729
ИВ, бързо да се оправяш!

Диди, ще те чакаме да пуснеш темата тогава.

Нов триъгълник очакват феновете. Новият внук, ако е богат, а и потенициален наследник Корханов, Суна може да се прежали, щото Абидин го заряза, а и той такъв един, никакъв.

# 730
  • София
Аз мисля, че ще е четириъгълник - и Асуман ще участва. Даже може новият наследник да се влюби в нея и майка му да е против, защото не може да има деца.... Иначе и аз мисля, че ще сватосват внука със Суна. Абидин ако не се окаже някой богат наследник няма шанс, но то затова ще ми е интересно как ще им развият историята.

# 731
  • Дъблин
Добро утро!

Хаиде да ни е честито! Внукът - англичанин днес успешно е кацанл на Истанбулското летище Simple Smile
Да приготвим успокоителните чайчета Simple Smile

# 732
Не е харизматичен този Таро.

# 733
Да си кажа  аз . На мен Таро ми е  симпатичен , дано и да играе добре.  Що се отнася до триъгълници , четириъгълници , не ми са интересни , ама изобщо. Щом един от нашите не участва , все ми е едно  дали Асуман  или Суна ще са вътре. Суна - много непостоянна ,страхлива и безхарактерна , не можа да ме спечели въпреки че и съчувствах на моменти. Това момиче за пари  ще се даде само. Асуман пък с 20 реплики цял сезон /много харесвам актрисата и се чудя защо стои там , а не напусна ./И тя като Ифакат остана на хранилката. Сега остава да ни занимават с техните любовни трепети. Не искам да гледам ревността на Аби , който чакаше на Ферит да му оправя нещата и накрая го изпрати в Антеп , сам !!!
Опитвам се да не се настройвам предварително , ама някои спойлери /верни  или неверни/  ме провокират.

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 13:17 от Kami_J

# 734
Както влиза с  "гръм , трясък и фанфари"  Таро не ми се вижда да е нито за Суна , нито за Асуман . Актрисата играеща дъщерта на Халис къде остана ?  Grinning Да бяха сложили и нея на официалната страница на сериала
И на мен Таро ми е симпатичен Да видим как ще е и в роля Мисля , че той ще е основен  дразнител на сезон 2
Сериалът си е комерсиален продукт , та очаквам сблъсъка на Ферит и Кая да е на преден план. Ще развихрят Мерт и Таро Grinning да радват женската аудитория Stuck Out Tongue Winking Eye първите серии Пък после според , зависи ще пренапишат пак сценария
Много ми е интересно как ще се позиционира сериалът в този сезон Голяма конкуренция ще има и в петък

ПП Очаквам и завръщането на Ферит Корхан в целия му блясък Да го понагласят пoразкрасят и т. н Grinning

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 13:49 от KrasiAnna

Общи условия

Активация на акаунт