WIZZAIR - 45

• 46 414
  • 782
  •   1
Отговори
# 120
Нали е сигурно, че не трябва оригинала на акта за раждане, когато има декларация за пътуване на детето с единия родител. Само копие дали ще ми свърши работа.

# 121
На летището не нося акт за раждане поне от 2 години насам. Трябва декларация в оригинал и копие за служителя.

# 122
Здравейте, чекираме се успешно, но под всички бордни карти има реклами. Като ги разпечатам ще излязат и рекламите. Това нормално ли е?

# 123
Здравейте, чекираме се успешно, но под всички бордни карти има реклами. Като ги разпечатам ще излязат и рекламите. Това нормално ли е?

Да.

# 124
А каква е цената на надхвърлен багаж. Ако се окаже, че багажът ни е с 2 кг над купения чекиран. На килограм ли се доплаща или как? Има ли кантар, на който можем предварително да го измерим колко тежи-някакъв общ
за летището.

Последна редакция: пн, 07 авг 2023, 23:01 от silvi_7878

# 125
Здравейте, не знам дали вече е задаван подобен въпрос, при резервация на полет в сайта на Уизеър, се искат само личните имена и фамилията на пътуващите, което ме подведе и съответно не въведох бащините ни имена, което не знам дали би било проблем на летището. Още не сме се чекирали. Не мога да се свържа с авиокомпанията нито по чат нито по телефон. Проблем ли е, как може да се добавят бащините имена ако е необходимо, какво ще ни струва и има ли значение, че още не сме чекирани? Също така ако някой е запознат - ще пътуваме с бебе, трябва да вземем едни капки и кремче за него със себе си на борда, за които разбира се имаме рецепта, ще ни бъде ли разрешено? Благодаря.

# 126
  • София
За имената - име и фамилия са достатъчни. Никой няма да ви търси друго.

# 127
Здравейте, освен разрешения безплатен ръчен багаж, имам малка дамска чантичка.В нея освен телефон и документ мога ли да държа за детето бонбони, близалки? Приготвила съм и сандвич, който също май няма да мога да сложа в ръчния багаж, отделно в друга чанта разрешено ли е?

# 128
Всичко може. Забранени са огнестрелни и хладни оръжия и подобни, течности и пюрета са разрешени в бурканчета до 100мл.
Щом имате бебе може и повече, може да ви накарат да ги пробвате на място.
Само две имена са достатъчни, за 200 полета никога не съм слагал повече.

# 129
Детето е на 5години,не е бебе.Но имам бонбони,близалки,сандвичи за него.

# 130
нетечни храни може да носите колкото искате

# 131
Как мога да намеря бордните карти за минал вече полет?

# 132
нетечни храни може да носите колкото искате
А само в ръчния багаж ли трябва да са прибрани?

# 133
  • София
DespinaM, имайте предвид, че ако нямате закупено Priority, на гейта трябва да сте само с една чанта. Понякога не правят проблем за малки чантички тип портмоне, но може и да ви накарат да я приберете в раницата. Така че трябва да си предвидите място.

# 134
DespinaM, имайте предвид, че ако нямате закупено Priority, на гейта трябва да сте само с една чанта. Понякога не правят проблем за малки чантички тип портмоне, но може и да ви накарат да я приберете в раницата. Така че трябва да си предвидите място.
Да,благодаря,дано не ни накарат,че нямаме място Sad

Общи условия

Активация на акаунт