WIZZAIR - 45

• 45 681
  • 782
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Просто гледайте да не е пълна до горе и дано да е мека, така че да се събира в клетката. Не се филмирайте, никой не седи с шивашки сантиметър, но все пак се съобразявайте в разумни граници.

# 586
https://www.dnevnik.bg/biznes/2023/10/24/4543382_uiz_er_spira_po … ichava_gi_po_tri/

Добре че не взехме последния полет до Рияд. Явно е отменен! Мерси им за "алтернативните маршрути" ако ще пътувам 2 дни в посока или връщането има напари, при положение, че вече си платил по 150 долара за виза, кола и хотел...

# 587
# 588
  • София...........
Има ли е-мейл на wizz , където с надеждата да ми отговорят да пусна запитване дали за пролет-лято Ще има полети между София и Абу Даби?

# 589
Не вярвам да ти кажат нещо по-различно от "в момента няма, за в бъдеще не се знае".
Това лято най-вероятно няма да има, а после - божа работа.

# 590
Здравейте. Това е първото ми запитване тук и се надявам някой да ми помогне. За втори път ми се случва да купя билет Wizz Go , в който е включен ръчен багаж, малък багаж до 10 кг на борда, 20 кг чекиран багаж и безплатно място. И всичко това е обозначено до момента на плащане. След като платя билета и се опитам да чекирам, багажа на колелца просто изчезва и го няма обозначен нито на билета, нито във фактурата. Писахме рекламации, опитахме да се свържем с кол център, но никой нищо не обяснява. Въпросът ми е знае ли някой нещо по въпроса, защото това за мен си е чисто обирджийство!

# 591
# 592
Като си отворите резервацията, Обзор на резервацията и се вижда всичко включено. По спомен на самия билет нямаше отбелязан чекирания багаж.
Ето вижте за предстоящо пътуване с чекиран багаж

Това е от приложението.

# 593
Нещо явно съм изтървала. Защо няма полети до Виена?

# 594
От кой град?

# 595
Има ли е-мейл на wizz , където с надеждата да ми отговорят да пусна запитване дали за пролет-лято Ще има полети между София и Абу Даби?
Принципно да знаеш, че имаш и опции с FlyDubai (София-Дубай-София) и SunExpress (София-Дубай, Абу Даби-София, с прекачване, но на една резервация и без отклонения по трасето). Мисля, че СънЕкспрес още не са си заредили лятното разписание, но ФлайДубай са го заредили и си имат полети София-Дубай

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 21:41 от diziler

# 596
Здравейте. Това е първото ми запитване тук и се надявам някой да ми помогне. За втори път ми се случва да купя билет Wizz Go , в който е включен ръчен багаж, малък багаж до 10 кг на борда, 20 кг чекиран багаж и безплатно място. И всичко това е обозначено до момента на плащане. След като платя билета и се опитам да чекирам, багажа на колелца просто изчезва и го няма обозначен нито на билета, нито във фактурата. Писахме рекламации, опитахме да се свържем с кол център, но никой нищо не обяснява. Въпросът ми е знае ли някой нещо по въпроса, защото това за мен си е чисто обирджийство!

Предполагам, че просто не се показва на бордната карта, иначе си го има в системата.

# 597
И от Варна, и от София.

# 598
Ползвате ли застраховката, която се предлага в процеса на онлайн резервацията, или правите застраховка при друг застраховател?
Може ли да резервирам без застраховка и после да я добавя?
Въобще кой от параметрите на резервацията може да се редактира на по-късен етап? Трансфер мога ли да добавя?

# 599
Не правя застраховка към уиз, винаги правя отделна към застрахователна компания.
Всяка една опция може да добавите отделно след закупуване на билетите, но обичайно цената се вдига.

Общи условия

Активация на акаунт