WIZZAIR - 45

• 45 689
  • 782
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Къде има възможност за чат в сайта? Или телефон неимпулсен?

# 616
В първия пост има всякаква информация, вкл. безплатни телефони. Чата е една иконка ? в долния десен ъгъл на страницата Contact us, с една Амелия. Ама трябва да я убедите да ви свърже с човек.

# 617
При положение, че виждате какви такси са ви начислени преди да платите, защо плащате ако нещо ви съмнява?

Никога не са ми слагали някаква допълнителна такса досега, а съм купила доста билети.

# 618
Коледни билети на промоция в момента Heart Exl
Конкуренцията пък е пуснала още един извънреден коледен полет също на промоционална цена. Simple Smile

# 619
Летище Лутън приема ли цифрови бордни карти? Къде да ги разпечатам, ако мога да направя чекирането само 24 часа преди полета?

amy_nka, може ли линк? Аз виждам само някаква Хелоуин промоция.

# 620
  • София
Летище Лутън приема ли цифрови бордни карти? Къде да ги разпечатам, ако мога да направя чекирането само 24 часа преди полета?
Приема.

# 621
  • Варна
При положение, че виждате какви такси са ви начислени преди да платите, защо плащате ако нещо ви съмнява?

Никога не са ми слагали някаква допълнителна такса досега, а съм купила доста билети.

И на мен никога не са ми слагали някаква допълнителна такса досега, а съм купила доста билети.
Сега трябваше много бързо да купя тези билети, докато говоря с човек в чужбина по телефона, независимо от цената. Та нямах време да презареждам страници, сменям браузъри и т.н. Ще пиша ако успея да се свържа с някого и ми възстановят надплатеното.

# 622
Хелоуинската промоция е до 15 януари, но виждам, че и февруарските цени бая са ги намалили. Само допреди месец билетите до Лутън бяха 250-350 лв за целия февруари, следях ги специално, защото ми трябва да направя една връзка за Норвегия, сега виждам, че са по 29-59 лв на посока. Директно резервирах, имам си флекс за друг полет отпреди и просто го преместих. Тия Уиз как ни разиграват, не е истина...

# 623
Тия Уиз как ни разиграват, не е истина...

Нали? Grinning От колко месеца ги чакам тия коледни цени... Не вярвах, че ще ги намалят и купих билети от конкуренцията. Значи за догодина, ще знам вече, че покрай Хелоуин...
Та, теорията, че цените падат 1 месец преди полета май се оказва вярна.

# 624
То май и за конкуренцията важи, тъкмо вчера гледах, че билети за след 3 седмици са наполовина ма цената, за която ги купих през септември.

# 625
Аз като кажа на някой че всичките ми пътувания с уиз са били за по 40-70лв и не ми вярват.
Вярно че си купувам уиз дискаунт, но рядко пътувам сама и ми е изгодно.

# 626
  • София

А защо купуваш?
Много по-изгодно и удобно е да имаш кредитната карта на Уиз от ДСК.

# 627

А защо купуваш?
Много по-изгодно и удобно е да имаш кредитната карта на Уиз от ДСК.

Защото си имам друга кредитна карта и не ми е необходима още една.
Да не говорим че не е луди пари дискаунта за една година и ми е ок така.

# 628
  • София
В специализиран форум са изброени 51 премахнати маршрута. Сред тях, освен София - Рияд за който вече стана дума, са София - Тирана и Пловдив - Меминген.

# 629
Като си отворите резервацията, Обзор на резервацията и се вижда всичко включено. По спомен на самия билет нямаше отбелязан чекирания багаж.
Ето вижте за предстоящо пътуване с чекиран багаж

Това е от приложението.

И аз си мислех така първия път, че щом го пише в приложението няма проблем, че на самия билет не са показани и двата багажа, но отивам на летището и там ми казват, че трябва да доплатя 65€ за багажа от 20 кг, защото имам само един чекиран багаж.. опитвам се да им обясня, че аз не съм си купила билет с carry on bag + платен багаж. Аз съм си взела приорити с два багажа и раница . Накрая платих .. в декември ме очаква същата разправия очевидно ..

Общи условия

Активация на акаунт