Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 39

• 46 934
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Сигурно е нов, още го няма в нета. На мен също ми е интересно за нея, млада, здрава, около 30-годишна..... Бях гледала но IDX за нея, мисля Разследванията на списание Пийпъл, ама нещо нищо не се разбра...

# 106
Сигурно е нов, още го няма в нета. На мен също ми е интересно за нея, млада, здрава, около 30-годишна..... Бях гледала но IDX за нея, мисля Разследванията на списание Пийпъл, ама нещо нищо не се разбра...

Не е нов, от 2021 година е.
Включва интервюта с майка й, нейни колеги, съпруга й, както и неговите родители.
И смъртта на съпруга й е загадъчна - умира по абсолютно същия начин,
на абсолютно същото място, 5 месеца след Британи.

# 107
  • Варна
Току-що приключих с ,,Отвличане''. Да, добра идея, напрежение и абсолютно съм съгласна : да беше си отворил Сам Нелсън  банковата сметка или каквото там е  и с усмивка да види + няколко милиона... Ама толкоз. Остават за мафиота.
  P.S.

Скрит текст:
[/Реално загинали са ...? Шестима : една пътничка, един похитител/брат, първи пилот, майката на братята похитители и двама роднини, да?spoiler]

Последна редакция: чт, 03 авг 2023, 14:12 от Пеева

# 108
За hijack
Скрит текст:
Плюс диспечъра в Абу Даби и проверяващата със семейството и.Иначе доста по добър край щеше да е да се разбере че са му плащали на Идрис,но пък нямаше да е толкова добър и благороден както го изкараха сега.

Последна редакция: чт, 03 авг 2023, 13:43 от Лещичка 💙💚

# 109
Това не беше ли заради някаква плесен в къщата им? В новия филм друго обяснение има ли?

# 110
Ако искате, може да скриете детайлите по-горе по "Отвличане" в спойлър, момичета, някои не са го гледали все още.

Скрит текст:
ПС: Сам Нелсън е от the good guys, аз не си го представям под едни завивки с престъпниците. Sweat Smile

# 111
Това не беше ли заради някаква плесен в къщата им? В новия филм друго обяснение има ли?

Аз също бях гледал  преди доста години , някакъв документален филм и точно това посочиха като причина.

# 112
Сега си спомням - съпругът й навремето не обвини ли режисьора на Весели крачета - че тя била разочарована от неговото поведение и изпаднала в депресия?

# 113

Да, има.
Обръщат внимание на твърдението на майка й за токсична плесен,
но е научно опровергано.

# 114
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
В пресата се твърдеше,че е заради някакъв мухъл и дори помня как бях шокирана и си казвах  'Е,как може.. в къща за милиони да се случи това?' Също така е имала проблеми със сърцето.
Официално мъжа й е починал от пневмония и анемия (между другото и тя е била с остра анемия..което е толкова лесно за регулиране с медикаменти) в същата къща.
Не знам колко е вярно,но след като Британи умира,мъже й веднага влиза във връзка с майка й и си живеят заедно както преди. Това откровено ме отврати.

Hijack - Какво да ви кажа? Вчера нали писах,че ме заинтригувахте.
Седнахме с мъжа ми да гледаме 1-2 епизода уж и на куп изгледахме всичките снощи. Легнахме си в 3 сутринта. Smiley Имаше големи нелепици честно казано,но като цяло историята държа в напрежение.Oчаквах повече от финала,прекалено геройски ми дойде това величаене на Сам. Също си помислих,че на финала ще получи смс с "добра работа шефе, току що спечелихме 18 милиона от борсата" Щеше да е епично!

# 115
В пресата се твърдеше,че е заради някакъв мухъл и дори помня как бях шокирана и си казвах  'Е,как може.. в къща за милиони да се случи това?' Също така е имала проблеми със сърцето.
Официално мъжа й е починал от пневмония и анемия (между другото и тя е била с остра анемия..което е толкова лесно за регулиране с медикаменти) в същата къща.
Не знам колко е вярно,но след като Британи умира,мъже й веднага влиза във връзка с майка й и си живеят заедно както преди. Това откровено ме отврати.

Той не е имал анемия, само тя.
Скрит текст:
Той е обичал анорексични тела и явно под негово влияние, тя не се е хранила.
След смъртта на Британи се прехвърля на майката,
защото тя получава цялото наследство.
Най-вероятно е упоявал и двете жени, като преди това ги е изолирал от всички.

Последна редакция: чт, 03 авг 2023, 18:16 от 𝐃.𝐮𝐁𝐚 🎬📚🗺️

# 116
  • Галифрей
Търся “ Heartstopper” сезон 2 качили са само първият епизод,чакам за останалите 7. Сериала ми хареса много,гледах пак сезон 1 да си го припомня. Базиран е на комикси, аз не съм ги чела тъй че не знам какво се случва. Сладък е,забавен,романтичен,лек, с реални тийн проблеми, хубав е. Всички играят страхотно и музиката е приятна.

# 117
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Защо му е на упоява жените? Ако е закъсал с парите,точно живи му трябват.
Едната да работи и да носи парите вкъщи,другата я да домакинства,я за друг вид услуги..На мен точно на измамник ,дори психопат ми прилича(макар нали,не е хубаво да се съди за книгата по корицата).

Копиран някакъв текст? Това е официалната версия от патолозите, подписана и приета като достоверна.
И двамата умират от пневмония и двамата са имали сериозен дефицит на желязо.

# 118
За да ги контролира и да им харчи парите.
Всичко е обяснено в сериала от първо лице на разследващите случая,
патолозите, извършили аутопсията, роднини, колеги и близки на Британи и Сайман,
затова няма нужда да го преразказвам.
Който се интересува, нека го гледа.

# 119
Очевидно е крайно токсичен човек, но защо умира и той от същото?

Общи условия

Активация на акаунт