Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 39

• 46 939
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Аз също се включвам с положителни отзиви за crowded room и hijack, също ми хареса много и black bird, и един пак по Apple TV, ама не се сещам за името му в момента, за едно се семейство загубили бебето си и си наемат детегледачка да гледа, кукла вместо бебе и започват едни проблеми…. 😀

# 121
Вчера още в рамките на работния ден започнах втора част на сезон 2 на The Lincoln Lawyer. След киното се върнах предоволна от Барби и не можах да заспя, докато не довърша и сезона. Оправда всички очаквания, всеки малък детайл има място в голямата картина и понеже сериалът е свеж и лек на вид, лесно могат да се пропуснат някои знаци към разгадаването на виновника. Нямам търпение за сезон 3. Засега това за мен е откритието на годината откъм сериали и то благодарение на вашите коментари тук.

Сега остава и аз да се кача на Hijack влака. 😅

# 122
  • Бургас
Аз също се включвам с положителни отзиви за crowded room и hijack, също ми хареса много и black bird, и един пак по Apple TV, ама не се сещам за името му в момента, за едно се семейство загубили бебето си и си наемат детегледачка да гледа, кукла вместо бебе и започват едни проблеми…. 😀

Servant е сериала с бебето-кукла.

# 123
  • Вестерос
Аз не мога да намеря втора част на сезона

# 124
Аз не мога да намеря втора част на сезона
Тиф, гледам директно в Нетфликс, но като гледам, качен е в и замундабананабенд. 😉

# 125
  • Вестерос
Да, днес  е качен вече. Мерси. Нямам търпение да го изгледам. Жалко, че е летен и с 10 епизода. Много ми е свеж и на мен и приятен!

# 126
Спомням си, че имаше няколко потребители, които споделиха, че са чели книгите. Чудя се дали да ги започна.

# 127
8 епизод на AJLT в направо супер (нормален)!!! Браво!

# 128
  • Вестерос
Тази, която съм чела, много ми хареса.

# 129
Да наистина. И аз идвам да напиша това, супер беше епизода.

# 130
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
The Lincoln Lawyer
Изгледах 3 епизода от сезон 1.
Ок е без повече - класически,дори бих казала банален адвокатски сериал с криминални елементи. Няма оригинална история,такива като този сериал ги снимат на килограми.  Ще догледам сезона,но няма да започна втория.
Също големи безумия като например адвокат (който няма ли си семейство?),че предписва бизнес за милиони на някакъв колега,с който дори не са били близки приятели. Това никога няма да се случи в живота.

Кантора,която явно е била много успешна и следователно е имало голям екип зад адвоката(както винаги се случва за големите кантори),но след като го убиват, от тази кантора изведнъж никой служител не остава, за да помага за случаите lulz Това е мега глупост.
Появи се някаква секретарка да си събере багажа и толкова. Между другото като за секретарка в офис на адвокат,нито имаше вид,нито елементарни знания по случаите - поредната нелепост.

И разбира се,любимото на американците - наркотиците,в този случай, пристрастяване с болкоуспокояващи.

# 131
  • Вестерос
Сериалът е по книги, обсъждахме го. Няма как да е друга историята. Писателят е криминален журналист и най-вероятно е наясно със съдебната им система.

# 132
И на мен ми хареса последния епизод от AJLT , не съм фенка на Ейдън , винаги ми в бил ужасно дразнещ , но се радвам , че сериалът е гледаем и не няма да се оплаквам .

# 133
  • София
AJLT наистина изненада с последния епизод... И най накрая наистина Кари да си признае дали Тузаря си струваше? Единствено Сима ми е дразнещ персонаж...

# 134
Никога нв съм симпатизирала на Ейдън , но сериалът става приятен , така че няма да се оплаквам ✌🏼

Общи условия

Активация на акаунт