Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 39

• 46 970
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
И на мен Ейдън винаги ми е бил задръстеняк и повлекан, някакво изискващо мрънкало и фейк добро момче.
Някакъв обсебващ, мазен и досаден с изисквания.
Спри цигарите, носи си пръстена…
Дори и сега, в новия сезон. Не искал да влиза в апартамента.
Значи идва в Ню Йорк, смятайки, че след вечеря му е подсигурено спането и чак после се сети, че имало хотели.
Абе, жалък си е като образ.

# 136
Много да , да не говорим , че и стотна от харизмата на Тузаря , но предпочитам да гледам Кари  с него , отколкото като страдаща баба.😄

# 137
За мен ценното в сериала винаги е било женското приятелство и подкрепата, която получаваш от близките си, пред които си себе си и напълно искрен. Затова ми хареса и моментът между Сима и Кари.
Саманта също винаги е била добра приятелка, имаше преди години сцена, в която само тя знаеше за възобновените отношения на Кари и Т, кротко коментира нещо от сорта: няма да те съдя.
Миранда също имаше през сезоните 2/3 супер включвания, които дори преминаха в скандал - когато обсъждаше руснака и заминаването в Париж, също и когато в един магазин за бельо направо се скараха с Кари заради Т.

Много силен момент от страна пък на Шарлот беше, когато в първия филм се опълчи на Тузаря.

В последния епизод Кари беше много мила и толерантна към Сима. Трогна ме. Бих искала и аз такива приятелки.

# 138
И на мен ми допадна много сцената със Сима .🫶🏻

# 139
  • Вестерос
Аз пък харесвах Ейдън и се нервех на Кари, че го подвежда и то два пъти! Но и той много кофти искаше от нея да му плати апартамента, при положение, че знаеше, че няма пари.

# 140
Наранен мъж … бозав ми е на мен , само като се засякоха в Абу Даби ми св видя готин.

# 141
Малко ме безпокои как Ейдън погледна Сима, която влизаше в ресторанта.... ох и нямам търпение да видя Саманта !

# 142
  • Вестерос
Moже Ейдън да е имал нещо със Сима.

Изгледах другите пет епизода на Адвоката. Супер сезон!

# 143
Радвам се за Кари, радвам се че AJLT започна да се връща към SATC, но да отрече Big?
Кари и Тузара са Сексът и градът, той е The One.
Тузара беше голяма грешка?! И да заживее с Ейдън във ферма? Извън Манхатън?

Харесаха ми Миранда и Шарлът отново на работа

# 144
  • София, България
И според мен има нещо нередно между Ейдън и Сима, но може би го пазят за 3-ти сезон.
Това, че накараха Кари да каже, че Тузаря бил грешка, беше супер подло и нелогично, особено след голямата любов, която показаха и целия рев в първи сезон.

# 145
  • София
Дали върви по някоя ТВ:
Chicago P.D.

# 146
Така, изгледах втори сезон на From и ми се потвърди мнението, че сценаристите като че ли нямат ясна идея за сценария, а карат епизод за епизод. Като получат някакъв проблясък на вдъхновение и хоп, снимат епизод. Много тъпо усещане оставя това.
Не отваряй, ако не си гледал втори сезон!!!
Скрит текст:
Иначе Табита като се събуди в болницата, си помислих, че ще е като Alice in Borderland - била е в кома и цялото нещо го е сънувала. Както Арису си беше измислил всичко, докато сърцето му беше спряло под руините. Обаче други персонажи не се появиха пък и има обявен трети сезон, така че явно наистина тая кула ще се окаже изходът навън. Добра вратичка си оставиха за по-нататъчни епизоди.

# 147
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изгледахме първи сезон на Адвоката. 7/10
Харесаха ми финалните разкрития,особено подкупите на журито и кой стои зад този бизнес . Бях шокирана.
Съпруга ми ще гледа втори сезон,не знам дали ще продължа.Евентуално да му правя компания.
Както казах - банално адвокатско сериалче,но има някои моменти на "уау,това не го очаквах".

# 148
Сега съм на Lioness, но не мога да кажа, че ми проковава вниманието и интереса. Фен съм на способностите на създателя му, но тук не ми е убедителна играта на избраните актьори.
Мексиканското маце е ок, но Зоуи Салдана не мога да я понасям от From Scratch - винаги пренавита, винаги преиграваща. Никол Кидман също вече няма силно присъствие.
Стефани Нур многи ми харесва единствено - дъщерята, тя участва и в 1883.

# 149
Манифест 4 сезона ли е и има ли накрая някакво разкритие? .....че втори Lost не искам да си причиня.

Общи условия

Активация на акаунт