Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 39

• 47 730
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • Галифрей
Почнах да гледам  Интернатът: Черната лагуна. Брутален и е в същият стил малко като Корабът.
Намерих с бг аудио и субтитри.

# 541
Почнах да гледам  Интернатът: Черната лагуна. Брутален и е в същият стил малко като Корабът.
Кое е оригиналното заглавие на Корабът?

# 542
  • Галифрей
Кое е оригиналното заглавие на Корабът?
Корабът си е на испански El Barco. В три сезона е има го с превод в videoclip.bg

# 543
Изгледах първите 3 епизода от новия сезон на Колелото. Ами...не са особено по книгата. Някои неща са ги направили хубаво. Чакам четвърти епизод.

# 544
Корабът си е на испански El Barco.
Гледах нещо подобно, но май беше щатски сериал, не го догледах. Ще пробвам испанския, мерси Hands Plus1

# 545
  • Галифрей
Корабът си е на испански El Barco.
Гледах нещо подобно, но май беше щатски сериал, не го догледах. Ще пробвам испанския, мерси Hands Plus1

Надявам се да ти хареса. Разказа се група студенти които спечелват стипендия по физика и се качват на корабът “ Полярна звезда” трябва да пътуват 6 месеца. Главният герой Улисес се качва тайно на корабът за да се срещне с  баща си. Обаче настъпва краят на светът след като пускат  ускорителя на частици става авария и цялата Земя е полята с вода. Оцеляват всички на корабът и се превръща в техен дом и почват търсене на земя.

# 546
То напоследък, от години нищо не се прави по книгите, затова и филмите са блудкажи. Сценариите станаха по политкоректни и т.н. Загуби се очарованието да видиш любима книга на филм.

# 547
Изгледах първи сезон на Уан Пийс - може би друг път ще напиша по-подробни впечатления, за сега само споделям, че много ми хареса и е почти съвършена адаптация.
Не знам как щях да го възприема, ако не бях чела оригиналния материал, така че не може да се каже, че съм безпристрастна.
Давам му оценка 9 от 10.
Ще е срамота, ако не бъде подновен.

# 548
  • Burgas, Bulgaria
Търся сериал подобен на Bosch. Моля, дайте ми препоръки. Flowers Hibiscus

# 549
Е, точно като него едва ли , но нещо от рода на Новобранецът,  Полицаите от Чикаго....

# 550
  • Галифрей
Аз все още не съм гледала One Piece. Харесвам  анимето, със смесени чувства съм. Колебая се.

# 551
Ами, основната разлика е, че е посъкратено. Видях статии, според които това е голям недостатък, но аз съм на обратното мнение.
Стилистиката е адски странна - някои неща, които изглеждат правилно като нарисувани, са нелепи в игрален сериал. Но се свиква.
Започва с тръгването на Луфи и приключва с победата над Арлонг (плюс епилог), така че сезонът обхваща доста неща.

# 552
  • Бургас
Гледах първите два епизода на Викторианска готика. Като че ли очаквах повече от сериала. Не че не ми харесва, но сякаш не може да ме грабне, а съм голям фен на викторианската епоха. Събрали са там по-известните приказни герои от тази епоха и са направили някакъв бъркоч. Може би нататък става по-интересно или?

# 553
  • София
Оооо, става, става, но пак последният сезон е леко муден!Първи и втори сезон на Викторианска готика са много добри👍Ева Грийн е толкова талантлива и си личи колко се раздава за ролята си - направо излиза от кожата си (но нея винаги съм я харесвала много, така че съм пристрастна) Останалите от актьорския състав също ми допадат много. Участва и покойната съпруга на Деймиън Луис (Милиарди)  Хелън Макрори - и тя е великолепна актриса, светла и памет. Много ми е въздействащо интрото на сериала - музика, кадри...Сега ме подсеща да си го пусна, че отдавна не съм го гледала👍

# 554
Викторианска готика е хорър, аз също се опитвах да го гледам, но беше прекалено страшен и депресиращо за моя вкус.

Общи условия

Активация на акаунт