Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 39

• 46 909
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
 Само 4 епизода тук  https://filmi9.com/serial/the-swarm-season-1-royakut-sezon-1-2023, но ще почакам, сега сме на ,,Сладък зъб''.

# 676
Изгледах ги аз и са ми много интересни, ама не мога да открия останалите до еп.8

# 677
Между другото, момченцето, което играе еленчето, участва и в Уан пийс и се справи много добре с ролята си. Играе младата версия на един от главните герои (т.е. детската версия, той си е млад). Екранното му време е малко, но пък е въздействащо.
За в бъдеще ще има още флашбекове, но до тогава той ще порасне. А са повече и по-важни. Чудя се дали ще ги заснемат предварително...

# 678
Захванах Breeders. Умирам от смях Trollface За хората с деца и любов към английския хумор, задължителен!
Има го в HBOMax.

https://www.imdb.com/title/tt8129450/
Това същия филм ли е, който излъчваха по HBO като "Родители"? На мен ми се видя доста сериозен, ако за него става дума.

# 679
И от мен глас за Breeders, много добър сериал за взаимоотношенията родители/деца. Не знам къде са го излъчвали, мисля, че не беше продукция на HBO. Има смях, но има и драма и тъга. Мен лично един от епизодите така ме разчувства, че буквално ме гаврътна на следващия ден, направо ми се доплака, но няма да казвам, че май потребитилката не е стигнала дотам щом още е на смеха Grinning То и аз не съм намерила време да продължа с трети сезон, пропуск определено.

# 680
Първите два епизода на Сутрешното шоу са ок. Разбира се няма как да няма пропаганда, сега подгониха и Илън Мъск (лошият милиардер Пол), щото не е от "нашите" либерални момчета.

# 681
Илън Мъск отдавна трябваше да го погнат. 😁

# 682
  • Sofia
но няма да казвам, че май потребитилката не е стигнала дотам щом още е на смеха Grinning

Ааа, стигна, стигна, даже си и порева Wink Ще го изгледам с кеф, много е английски и е така разтоварващо да няма гей драми и смяна на пола на героите през 3 епизода.....

# 683
Гледам One Piece, защо не казахте че е за пирати!? Много е тинейджърски, но засега не ми е омръзнал, въпреки че ако трябва да го определя с две думи те ще са "не е кой знае какво". Обаче задържа вниманието докато си храносмилаш вечерята, весело е без да те кара да се смееш на глас (много удобно когато гледаш и ядеш) и е красивичко направено, много компютърна графика, дизайнът е супер Smile Едно такова хем интересно хем неангажиращо.

# 684
но няма да казвам, че май потребитилката не е стигнала дотам щом още е на смеха Grinning

Ааа, стигна, стигна, даже си и порева Wink Ще го изгледам с кеф, много е английски и е така разтоварващо да няма гей драми и смяна на пола на героите през 3 епизода.....

Хаха да, точно, вече минава за свежо да са нормални героите Grinning

# 685
Ефибуш, имай предвид, че One piece става по-интересен с времето. В този сезон са обхванали най-вече представянето на персонажите.
За съжаление, на мен по-новите арки не ми харесват чак толкова, но има 5-6 стари, които са много добри и чието екранизиране ще отнеме няколко сезона.
Гледах интервю със Стив Маеда - човекът каза, че не е искал да пропуска нищо и има съкратени персонажи и епизоди само защото не са имали достатъчно пари и време да ги заснемат (бюджетът им е подобен на този на Игра на тронове).

# 686
  • Бургас
Ако искате свеж английски сериал за родителството, най-вече майчинството, препоръчвам Motherland. Има го в HBO. На някои моменти буквално съм се смяла през сълзи. Всъщност се води драма, не е типичната комедия, но знаем британците с тяхното тънко чувство за хумор.

# 687
  • Галифрей
А да знам го, виждала съм клипове смешно е. Имаше една сцена където майката спеше и чистачка идва са чисти и помисли дръжката за колелото за дилдо 🤣

# 688
Ако искате свеж английски сериал за родителството, най-вече майчинството, препоръчвам Motherland. Има го в HBO. На някои моменти буквално съм се смяла през сълзи. Всъщност се води драма, не е типичната комедия, но знаем британците с тяхното тънко чувство за хумор.

И аз го препоръчвам. Страхотен е Simple Smile

# 689
Ами има си го в Замунда, преди седмица или две го свалих и гледах. Интересен сериал е, жалко че бавно му върви превода. Бих го гледал пак след като го преведат изцяло.

Странно, в замунда ми излезе само 1 еп, в зелка дори не излезе при търсене.

Ами явно не гледаш добре, това там не е 1 епизод, а целият 1-ви сезон на куп.

Относно One Pice, загледах го, но определено не е моето. Още в момента в който главният герой започна да става гумен и разтеглив си казах, WTF ... погледах още малко след това, но... това определено е максимум за тийн възрст, децата ще му се радват.

Общи условия

Активация на акаунт