НАБОР 2004 - На прага на студентството

• 66 049
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Уау! Възхищавам се на хора с умения като вашите.
   Аз не правя нищо. Но и не тъгувам чак толкова, нашият е близо. Подозирам,че както досега отказвах да шофирам през Петрохан, ще ми се наложи. Направил е график на какви концерти можем да ходим заедно.

# 496
Марулета, така ще може да се вкл. и в някоя от срещите на бг мамите Simple Smile

# 497
Шия гоблен и редя пъзели.
За подарък й правя рецептурник с любими храни и рамка с послание.

# 498
  • Пловдив
А аз в отбора на гобленарките. Разтоварване се с тях, род по под да се получи картинката. Но да плета не мога за жалост.

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 17:25 от vany6a

# 499
  • София
А аз съм в отбора на купонджийките Simple Smile
Червенокоске, много са впечатляващи миниатюрите!

# 500
  • Пловдив
Назад в темата питаше някой за мин. бал при правото.

За жени - 21.95 -право, редовно, държавна поръчка
За жени - 21.61 -право, редовно, платено

# 501
  • тук-там
И двата упоменат мин бала са за жени …

# 502
  • Б
Щерката замина днес за София да изпрати приятелката си. Утре сутрин на самолета лети за Делфт. Сигурно летището утре ще е пълно само със студенти и техни роднини

# 503
  • София
Щерката замина днес за София да изпрати приятелката си. Утре сутрин на самолета лети за Делфт. Сигурно летището утре ще е пълно само със студенти и техни роднини

Да, тази седмица май ще е най-концентрирано откъм отлитащи студенти, специално за Холандско. Последна неучебна седмица за наборите там и от другата се почва. 
Тук наборчетата имат още малко време и септември да се насладят на циганско лято.

# 504
  • София
И ние днес закарахме наборката в Благоевград. Настани се, дано бързо се адаптира.
Цялата първа седмица е ориентационна.

# 505
  • Варна
Нашите започнаха лекции от днес. Получих това на месенджер , това чаках Simple Smile .
Нямам търпение да разказва всичко .

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 17:44 от Деска

# 506
  • Пловдив
И двата упоменат мин бала са за жени …

Да, за жени са. Трето класиране. Държавна поръчка и платено. За мъже нямам  информация.

Деска, чудесно съобщение си получила. Браво на твоето момче.

# 507
За мъже мин.бал Право държавна е 20,76.За платено не знам.Моят почва очни на 4.09 и много се вълнува.🤗

# 508
  • София
По същото време преди 4 години и ние заминахме с щерката, че да видим къде я оставяме... След 3 дни туризъм с усмивки, докато тя караше някакви допълнителни математики, осъзнахме, че няма шанс за общежитие. Няма да ви казвам как я оставих там, сама.
Но се справи с всичко! И наборите ще се справят! Горе главите, мами! Сега с НБУ съм "шапка на тояга"

# 509
Влязох да търся Седмокласната тема, че веч започна да ме тресе, а то виж каква темичка сте заформили. Браво, Санака!
Моята записа ВЕТ Медицина в София, приеха я по първо желание и в Стара Загора и тук и бяхна тръдни дали няма даизбере Стара Загора. От извесно време намеква, че иска да живее сама....но сама избра София.
От 25.09 започват доколкото знам, дотогава ще си работи.
Изпрати гаджето за Нидерландия на 27.08...та се опитвам да разбера как е, но не показва много много, не е като майка си ревла.
Бягам да се запиша и в седми клас, че тази година и там ще се пека,надявам се по леко, но като си гледам детето и че грам не се притеснява, а пропуски много....нямам идея как ще съм към края.

Здраве и късмет на всички студенти!

Общи условия

Активация на акаунт