Семейни отношения под завивките

• 20 250
  • 417
  •   1
Отговори
# 210
въобще не ти е най-лесно да си събереш багажа..
тази мисъл те ужасява дори като гледам ..
искаш на всяка цена да спасиш нещо неспасяемо, щото нали иначе трябва да признаеш, че разума ти греши и търпиш гадно, манипулативно и унизително поведение от мъжа..

# 211
Връзката е както правопропорционална, така и обратнопропорционална.
След скандал нормалните двойки се сдобряват със секс.
При липса на секс резултатът са скандали и раздяла.

Авторке, нали и в предната връзка не е бил добър сексът. Млада си още. Вместо да се мотаеш - действай Овреме, че може и никога да не разбереш колко хубави неща в живота изпускаш.
Ако ставаше с разговори, щях да звънна на Брад Пит.
Ако с твоя човек се получи, трябва да патентоваш метод за мотивация на импотентни с разговори. Wink

Психотерапията ми е нужда за много дълъг период от време… ясно е това.
Просто не е импотентен, а може би в мен е някъде проблема това съм си мислила

# 212
И защо си се вкопчила в тази връзка?!
Вероятно, защото си вложила и влагаш много. Така като чета, вероятно обгрижваш като майка, а на него му е добре. Очаква все да влизаш в положение и да се съобразяваш с капризите му.
Не мога да си представя мъж, който обича и се грижи за комфорта и емоциите ти, да е егоист в секса и ласките. Той първо ще се погрижи за теб!
Не си му майка и няма да го превъзпиташ. Режи и си намери читав терапевт за себе си.

# 213
Нормално е да иска да спаси връзката си, но в случая е невъзможно и не е необходимо да прави повече компромиси.
Момиче, без добър секс, връзка и семейство не остават цели. Поне няма намесени деца, защото тогава жертвите са още по- големи.

# 214
въобще не ти е най-лесно да си събереш багажа..
тази мисъл те ужасява дори като гледам ..
искаш на всяка цена да спасиш нещо неспасяемо, щото нали иначе трябва да признаеш, че разума ти греши и търпиш гадно, манипулативно и унизително поведение от мъжа..
[/quote

Ужасява ме, да. Но мога да го направя. Може би вътрешно искам просто да му изневеря. Не искам да слагам секса на първо място. Но не искам и да се лиша от това.
Недай си Боже знаете какво лошо неща се случват, човекът пострадва  и наистина е възпрепятстван свкса. Бихте ли го оставили така с лека ръка?

# 215
  • Далечният изток
Ама ти с кви хипотези си занимаваш мозъка?! Я гледай какво се случва при теб, сега, в този момент, в тази връзка, с този човек...
Направо си като в онзи виц за бг мама... Човекът ако пострадал и няма секс. Глупости. Ще го оправдаваш ли още?!

# 216
  • sofia
Недай си Боже знаете какво лошо неща се случват, човекът пострадва  и наистина е възпрепятстван свкса. Бихте ли го оставили така с лека ръка?

Не, но твоята ситуация е съвсем различна. Ще се трупа огорчение и недоволство с годините и ще избие.
Животът е пред вас, тепърва с деца ще се занимавате...ще е чудо да издържите на напрежението.

# 217
Недай си Боже знаете какво лошо неща се случват, човекът пострадва  и наистина е възпрепятстван свкса. Бихте ли го оставили така с лека ръка?

Не, но твоята ситуация е съвсем различна. Ще се трупа огорчение и недоволство с годините и ще избие.
Така е, права сте, аз не споря. Просто не в главата си му давам някакви нови шансове..

# 218
едно е да ти се наложи, друго е сам да го избереш ..
секса да ти е на първо място и да няма въобще секс в двойка, не са единствените възможни варианти, кое не разбра?
като някое зомби повтаряш едно и също, което този ти е напълнил в главата..
опитай да създадеш собствено мнение за разнообразие..

# 219
  • USA
Ако 4 г влагам във връзката и то влагам само аз а отсреща НИЩО -да бих си тръгнала, трябва да има баланс в отношенията.
Ако нямам деца и ми се вменява вина, че аз не го превличам, аз не ставам, аз искам секс, аз ...аз....аз....все съм му виновна- да бих си тръгнала.
 Според мен ти трябва време да го обмислиш, разбереш , постепено ще започнеш да се отдръпваш и ще се промениш. Сега ти е всичко ново, обвиняваш се сама, чудиш се дали пък той случайно не е прав.
 Повярвай ми ако истински те обичаше, щеше да се опита да те види щастлива, щеше да направи "компромис" за секс ..той не прави НИЩО за теб-какво прави-измил 1 чиния, хвърлил боклука, сгънал си дрехите...ами то това щеше да си го прави и без да е с теб.

# 220
  • София
Ок, не е импотентен. Просто ти не го привличаш, не го възбуждаш, не си негов тип и т.н. Дотолкова не те понасят, че само насила прави секс с теб след много увещания и набързо, а с други жени казва, че е идеален в леглото.
Да, права си, че проблемът е в теб. Проблемът е, че той ти казва, че не те понасят, а ти стоиш и не си тръгваш. Това е проблемът. Че не освобождаваш място за жена, която да го възбужда.
Това е положението.
Опитах тактично, но няма да разбереш.

# 221
Деца няма, брак няма, секс няма, ама има обща ипотека. Що така бе, момиче.
Бий му шута на тоя импотент, омръзнало си му била. Разнообразие искал. Кажи му, че някоя и да му върже, няма да повтори, стегни си багажа и се разберете за ипотеката.

# 222
Изобщо, къде ти е достойнството, като жена?
Не се превръщай в изтривалка на един комплексиран и импотентен манипулатор.

# 223
  • ЯМБОЛ
Да не сте трима във връзката и търси начин да те разкара,но вината за раздялата да е твоя?

# 224
  • sofia
Понеже съм циклила по подобен начин и знам колко е  трудно да се решиш да предприемеш нещо. При мен проблемът не беше секс, близост и пр., но пак засягаше семейния живот, чувствах неудовлетвореност и моите желания бяха изкарвани като "каприз" и съответно не се взимаха под внимание. От това почна да страда и желанието ми за секс и всичко останало. И се изнесох. Кофти преживяване беше (може и още да е) за всички ни, но аз друг изход за себе си не намерих.

Общи условия

Активация на акаунт