Семейни отношения под завивките

• 19 562
  • 417
  •   1
Отговори
# 225
Аз недоумявам, наистина ли има толкова задръстени жени?
Колко пъти да ти напишем, че този е импотентен? Изтеглила си късата клечка, спасявай се..

# 226
  • София
Докъде се докара, момиче! Да кандърдисваш мъж да те на*бе и то скапано!

Не е така в семействата, дори и в дългосрочните.
Ако не те натиска из кьошетата, ако не ти пуска ръка лежерно минаващ покрай теб, ако не те гледа с мерак! - не е за тебе.

Трябва да си студена бира в знойно лято за него, а не студена леща на Великден.

# 227
Мани че е импотентен, ами и нагъл. И лъже като дърг циганин. С другите жени как било, при другите хора как било, пък ти си виновна, че на него не му става, ма разнообразие искал ... На 28 години си, не си на 68, че да го търпиш тоя. Както те посъветваха - предложи му тройка, да видиш на живо как издържа с друга жена 2 часа 😂
Бягай далеч, тоя те използва.

# 228

Трябва да си студена бира в знойно лято за него, а не студена леща на Великден.
Много хубаво сравнение, дано авторката успее да го схване. За един ще си студената леща, за друг ще си студената бира в жегата. Проблема не е в теб, избий си го от главата.

# 229
Годеници били, а той искал разнообразие вече 😵Вие сте си просто приятели. Страх те е, че няма да си намериш друг ли? Четири години заедно въобще не са много.

# 230
  • София
Божеееее, момичеееее, БЯГАЙ!!!! Колко хора ти го казаха вече, а ти като кон с капаци! Как така няма да му се занимава със секс? А кога ще му се занимава на 50 ли? Как така не е важен секса? Това всяка стабилна двойка ще ти го каже. Аз ако не правя секс 2-3 дни яко се напрягам, само трябва нещо друго да се е случило за да не правим секс (за протокола сме заедно от 20 години). Първите седем години нямахме ден пропуск, а ти говориш за месеци …. Разделяйте този апартамент по някакъв начин и дим да те няма защото ще те четем след 2 години с тема как да го напусна с бебе!!! Ще дойде някой и така ще те разтърси, че ще се чудиш от къде ти е дошло! Как така може ти да се чувстваш виновна? Аз се опитвам да разбера ама не успявам! И да, с времето секса става по-хубав, знаете си “копчетата” дето се вика Simple Smile Успех и беж да те няма!

# 231
  • Далечният изток
Трябва да си избие това, което господинът ѝ е насадил - че да искаш секс е нещо срамно и пошло, че те прави к*рва и че ще доведе до няколко развода.
Вземи му обясни, че липсата на секс води до развод, а не голямото му количество. И качество!
Или пък я не се занимавай да се обясняваш. Той си има някакъв образец в главата, решил е, че жените са к*рви като майка му, че сексът не се прави за кеф, а само за правене на деца и т.н. Неговата цел и идея да е с теб, е че в теб е видял жената, която може да е майка на децата му. Толкова. Ти не си жена, ти си майката. Различна от неговата. Обаче с тези твои сексуални желания, май лека полека се превръщаш в майка му, тоест като жена като всички други, к*рва. Ако ти не си тръгнеш, въпрос на време е той да ти бие шута и да тръгне да търси непорочна, асексуална, жена, която да прави 2-3 пъти секс колкото да забременее...

# 232
Трябва да си избие това, което господинът ѝ е насадил - че да искаш секс е нещо срамно и пошло, че те прави к*рва и че ще доведе до няколко развода.
Вземи му обясни, че липсата на секс води до развод, а не голямото му количество. И качество!
Или пък я не се занимавай да се обясняваш. Той си има някакъв образец в главата, решил е, че жените са к*рви като майка му, че сексът не се прави за кеф, а само за правене на деца и т.н. Неговата цел и идея да е с теб, е че в теб е видял жената, която може да е майка на децата му. Толкова. Ти не си жена, ти си майката. Различна от неговата. Обаче с тези твои сексуални желания, май лека полека се превръщаш в майка му, тоест като жена като всички други, к*рва. Ако ти не си тръгнеш, въпрос на време е той да ти бие шута и да тръгне да търси непорочна, асексуална, жена, която да прави 2-3 пъти секс колкото да забременее...
Вярно е това с майката и да искам да съм жена, а не порядъчен инкубатор, приятел
Божеееее, момичеееее, БЯГАЙ!!!! Колко хора ти го казаха вече, а ти като кон с капаци! Как така няма да му се занимава със секс? А кога ще му се занимава на 50 ли? Как така не е важен секса? Това всяка стабилна двойка ще ти го каже. Аз ако не правя секс 2-3 дни яко се напрягам, само трябва нещо друго да се е случило за да не правим секс (за протокола сме заедно от 20 години). Първите седем години нямахме ден пропуск, а ти говориш за месеци …. Разделяйте този апартамент по някакъв начин и дим да те няма защото ще те четем след 2 години с тема как да го напусна с бебе!!! Ще дойде някой и така ще те разтърси, че ще се чудиш от къде ти е дошло! Как така може ти да се чувстваш виновна? Аз се опитвам да разбера ама не успявам! И да, с времето секса става по-хубав, знаете си “копчетата” дето се вика Simple Smile Успех и беж да те няма!
Или пък я не се занимавай да се обясняваш. Той си има някакъв образец в главата, решил е, че жените са к*рви като майка му, че сексът не се прави за кеф, а само за правене на деца и т.н. Неговата цел и идея да е с теб, е че в теб е видял жената, която може да е майка на децата му. Толкова. Ти не си жена, ти си майката. Различна от неговата. Обаче с тези твои сексуални желания, май лека полека се превръщаш в майка му, тоест като жена като всички други, к*рва. Ако ти не си тръгнеш, въпрос на време е той да ти бие шута и да тръгне да търси непорочна, асе
ксуална, жена, която да прави 2-3 пъти секс колкото да забременее...
Точно, че с годините трябва да става уж по-хубаво, а не обратното.  И аз така съм чувала ама той ме оборва, че хората лъжели и били фантазии.

# 233
Виж, то е ясно, че в безсилието си ще отрича фактите, ще те убеждава, че секса е подарък за Коледа и т.н, но реалността в отношенията на хората е съвсем друга.
А, ти ,ако си толкова глупава и наивна му се връзвай още.

# 234
Ама не се мери с хорта, дори никой на света да не прави това което искаш, пак имаш право да си го искаш и да търсиш някой с който да го постигнеш. Пък ти дори не искаш нещо чак толкова специално, просто не си намерила точния човек. Или задоволяваш нуждите по друг начин или с друг мъж, хората така правят, ако толкова държиш да си като някакъв процент от световното население.

# 235
Аз недоумявам, наистина ли има толкова задръстени жени?
Колко пъти да ти напишем, че този е импотентен? Изтеглила си късата клечка, спасявай се..
Ами когато нямаш база са сравнение май е така
С ипотека на двамата

# 236
  • София
Цял форум тук се пита - ти защо му вярваш на брътвежите?

С ипотека ли вие е апартамента? И на двамата ли е?

# 237
Тя каза май, че е с ипотека. Аз въпреки това заради един апартамент не бих си провалила живота или поне да си губя младостта по един льольо, дето не може и да ме оправи качествено…

# 238
Виж, то е ясно, че в безсилието си ще отрича фактите, ще те убеждава, че секса е подарък за Коледа и т.н, но реалността в отношенията на хората е съвсем друга.
А, ти ,ако си толкова глупава и наивна му се връзвай още.
Ами какво да кажа, знам че е така но нали знаете понякога човек прави някакви опити да спаси нещата. Не че сега вече ще ги спасявам
Ама не се мери с хорта, дори никой на света да не прави това което искаш, пак имаш право да си го искаш и да търсиш някой с който да го постигнеш. Пък ти дори не искаш нещо чак толкова специално, просто не си намерила точния човек. Или задоволяваш нуждите по друг начин или с друг мъж, хората така правят, ако толкова държиш да си като някакъв процент от световното население.

Така е, не очаквам да е секс Бог и нищо подобно. Просто да се случва нормално както с храненето, когато огладнееш

# 239
Да де, но ние не разбрахме какво точно спасяваш. То няма нищо за спасяване както го описваш.

Общи условия

Активация на акаунт