Семейни отношения под завивките

• 19 330
  • 417
  •   2
Отговори
# 330
Тя никога не е била с истински любящ и потентен мъж.
Мисли си, че друго няма.

Ами не знам вече и аз какво е потентен мъж точно, но за моя опит разказах. С предни споменах, че беше доста по-разнообразно, но пак имаше моменти в които по 2-3 месеца пасуваме и го имаше бързото свършване и егоизма в секса, за това си помислих че аз ги предразполагам така..
Е, аз я посъветвах да иде за сол при комшията, но ме изтриха, не знам защо Simple Smile
Значи той използва тялото ти за бърза чики@, без да се вълнува от твоето удоволствие. Осъзнава го, казва ти директно, че това иска. Но ти планини ще обръщаш и ще го спасяваш?!
За малко по-продължителен, умрял секс.

Ами така се оказва. Недостатъчна любов към мен самата си е това, зная го. Просто пак казвам много вложени чувства има във връзката, време, обич, а и ако отношението не му беше ОК до сега 100 пъти да съм го оставила, но други проблеми наистина нямаме. Имаме много добра комуникация, подобни интереси, разбирания и отношения, всичко друго без това. Просто аз трябва да реша, кое ми е приоритет
Аааа, не ща да я развеждам. Та тя хем не е женена, хем откровено се кефи на ситуацията, в която (може би) е.
И не става дума за потентни принцове. Най-елементарното и основополагащо условие за съществуването на една връзка е напасването - сексуално и емоционално. Т.е. добър секс и нормално общуване. Все пак един брак се предполага да продължи поне няколко десетилетия. Ако някой го кефи да му се подиграват и да не го уважават (във всякакъв смисъл), но стои, може би е мазохист и му е кеф.

Не се кефя в никакъв случай от ситуацията ми. И това, че не ме уважава във всякакъв смисъл не е вярно. Точно заради това ми е толкова трудно, защото в друго отношение извън секса е най-добрия мъж.
Просто само зареди секса е трудно да оставиш някой, който ти дава останалите неща. Защото в днешно време секс със сигурност по-лесно може да се намери от отношение, нали така?
Arielle, ти нали не си омъжена? Как знаеш какво може и какво не?

Не е задължително да си изпитал всичко на собствен гръб, че да знаеш. Нали?
Достатъчно е да наблюдаваш хората, край себе си. Или аз задължително трябва да повторя и техните грешки, за да се уверя че наистина е така?
Умните се учат от чуждите грешки, не чак толкоз умните задължително ги повтарят, че да се убедят че при тях
ще е различно (a то никога не е).
Ами така е. И сред моите познати и по моите наблюдения виждам, че все едно ще куца. Ако е супер в леглото, много често не става като човек - в такъв случай пак трябва да го оставя. Ако не е добър в леглото ще е добър съпруг - пак трябва да го оставя. Страх ме е от търсене на перфектното да не остана накрая сам сама.
Всеки човек ама всеки има кусури, във всеки мъж липсва нещо важно, най-лесното е дс се остави човека и замени, но въпроса ми е ако мога да спася или пооправя нещата, защо да не пробвам.

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 00:41 от Silvia.Mincheva

# 331
  • Далечният изток
Защо тогава е тази тема?! Каквото и да ти кажат, ти като една навита латерна повтаряш едно и също...

# 332
Защо тогава е тази тема?! Каквото и да ти кажат, ти като една навита латерна повтаряш едно и също...
Темата е полезна, за мен поне беше много, защото проведох последният, но първи  сериозен и откровен разговор. Смятам, че и други жени са в това положение и могат да почерпят опит. Аз взех решение, че нещата няма да продължават така. Това е последния ми опит и това е

# 333
никой не казва, да търсиш “перфектното”.
И аз не съм съгласна с Ариел, моя приятел сега далеч не е перфектен, но е мил, грижовен и мога да разчитам на него + сексът е топ.

Има си други неща, които ме дразнят в него, сигурна съм, че и той се дразни на някои мои черти, но това не са фундаменталните неща, които са нужни, за да си щастлив в една връзка - а именно приятелство, общи възгледи и сексуално привличане ( поне за мен са това)

# 334
Да ви кажа от личен опит с бета-блокерите (пих в продължение на една година заради екстрасистоли), на тях страничният ефект им е, че изведнъж рязко спира да ти пука. Нищо не е в състояние да те трогне.

Преди да прочета това мнение се чудех какво са тия бетаблокери, сега ме обхваща едно съмнение, че правителството ги сипва в питейната вода...
Trollface

# 335
Не можеш да живееш с човек, който не ти допада сексуално. Всъщност можеш, но не сте двойка. Супер тегаво е. И какво значи да е добър съпруг, когато не те задоволява? Добър съквартирант искаш да кажеш или нещо друго?
Аз лично съм го преживяла и прекратих връзката преди да се стигне до заживяване заедно. Има мъже със сексуална дисфункция. За мен сексът е един от фундаментите на връзката. Като го няма или е крайно незадоволителен не е възможно да има развитие. Толкоз!

# 336
  • София
Има разлика между това някой да не е страхотен в леглото и секс почти да няма. Както и между това да не е страхотен в леглото, и да не се старае грам да те задоволи. Да приемем, че три минути му е максът, обаче ако е през ден и включва предварителна игра и френска, ще се чувстваш съвсем различно.

# 337
То ясно, че мъжете на бг-мамите са повече от идеални във всяко едно отношение, но аз също съм забелязал нещо подобно. По-високото сексуално желание и възможности са свързани с по-висок тестостерон, което прави мъжете с по-буен нрав. Ся дали ще успява да се контролира, дали ще е добре възпитан е отделен въпрос, но си е характер. Така че ако се търси кротък и послушен мъж, много вероятно е да не е особено добър в секса.

# 338
А какво и е на мисионерската поза? Може да ти го слага и отпред и отзад в нея? Просто му кажи да те оправи отзад, да добие малко хъс, извърти му една свирка, недей да лежиш като дърво. Докажи му, че сексът не е само за разплод, а може да бъде мръснишко и релаксиращо преживяване!

# 339
  • Пловдив
С този въпросния някоя асексуална жена би се чувствала много добре. Пуска му веднъж месечно за около 3 минути, даже не е нужно да шава много-много, и всичко е шес'!

То ясно, че мъжете на бг-мамите са повече от идеални във всяко едно отношение, но аз също съм забелязал нещо подобно. По-високото сексуално желание и възможности са свързани с по-висок тестостерон, което прави мъжете с по-буен нрав. Ся дали ще успява да се контролира, дали ще е добре възпитан е отделен въпрос, но си е характер. Така че ако се търси кротък и послушен мъж, много вероятно е да не е особено добър в секса.
Има разлика между сексуален бог и 3 минути веднъж на три месеца или веднъж в месеца. Както всяка жена и аз съм имала и имам преживявания за 3 минути - понякога бързаме между всички ангажименти. НО не мога да приема за нормално това да е всичкия секс, който правя с партньора си. Има много варианти между трите минути и секс сутрин, обед и вечер пълна програма по всички направления. Аз си признавам - както не мога с три минути веднъж месечно, така и не мога всеки ден сутрин и вечер. Нямам желание просто. Но между тези два крайни за мен варианта има мнооОоОого други.

# 340
  • София
Ти кое от двете си?

Значи, на мен изобщо не са ми нужни повече от три мин, ако съм докарана до точката на кипене. Кви три, 30 sec to Mars Laughing

# 341
Ти кое от двете си?

Значи, на мен изобщо не са ми нужни повече от три мин, ако съм докарана до точката на кипене. Кви три, 30 sec to Mars Laughing

Лошото след кипене е ако загориш.

# 342
  • София
Има си препарати за всичко Wink

# 343
Има препарати и препарати. По-добре без тях да е Wink

# 344
  • София
За загоряло, дееее. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт