Мисли си, че друго няма.
Ами не знам вече и аз какво е потентен мъж точно, но за моя опит разказах. С предни споменах, че беше доста по-разнообразно, но пак имаше моменти в които по 2-3 месеца пасуваме и го имаше бързото свършване и егоизма в секса, за това си помислих че аз ги предразполагам така..

За малко по-продължителен, умрял секс.
Ами така се оказва. Недостатъчна любов към мен самата си е това, зная го. Просто пак казвам много вложени чувства има във връзката, време, обич, а и ако отношението не му беше ОК до сега 100 пъти да съм го оставила, но други проблеми наистина нямаме. Имаме много добра комуникация, подобни интереси, разбирания и отношения, всичко друго без това. Просто аз трябва да реша, кое ми е приоритет
И не става дума за потентни принцове. Най-елементарното и основополагащо условие за съществуването на една връзка е напасването - сексуално и емоционално. Т.е. добър секс и нормално общуване. Все пак един брак се предполага да продължи поне няколко десетилетия. Ако някой го кефи да му се подиграват и да не го уважават (във всякакъв смисъл), но стои, може би е мазохист и му е кеф.
Не се кефя в никакъв случай от ситуацията ми. И това, че не ме уважава във всякакъв смисъл не е вярно. Точно заради това ми е толкова трудно, защото в друго отношение извън секса е най-добрия мъж.
Просто само зареди секса е трудно да оставиш някой, който ти дава останалите неща. Защото в днешно време секс със сигурност по-лесно може да се намери от отношение, нали така?
Не е задължително да си изпитал всичко на собствен гръб, че да знаеш. Нали?
Достатъчно е да наблюдаваш хората, край себе си. Или аз задължително трябва да повторя и техните грешки, за да се уверя че наистина е така?
Умните се учат от чуждите грешки, не чак толкоз умните задължително ги повтарят, че да се убедят че при тях
ще е различно (a то никога не е).
Всеки човек ама всеки има кусури, във всеки мъж липсва нещо важно, най-лесното е дс се остави човека и замени, но въпроса ми е ако мога да спася или пооправя нещата, защо да не пробвам.