Семейни отношения под завивките

• 19 327
  • 417
  •   1
Отговори
# 315
Arielle, ти нали не си омъжена? Как знаеш какво може и какво не?

# 316
Arielle, ти нали не си омъжена? Как знаеш какво може и какво не?

Не е задължително да си изпитал всичко на собствен гръб, че да знаеш. Нали?
Достатъчно е да наблюдаваш хората, край себе си. Или аз задължително трябва да повторя и техните грешки, за да се уверя че наистина е така?
Умните се учат от чуждите грешки, не чак толкоз умните задължително ги повтарят, че да се убедят че при тях
ще е различно (a то никога не е).

# 317
Ариел, това не е вярно, сестро. Сори. Това,че на теб не ти се е случило, не означава, че няма.

# 318
Аз сега като жабата от вица - при умните или при красивите да ида....
Хем е възпитан кавалер, хем е любовник, на който не мога да насмогне.....какво правим сега?
А, да, не съм омъжена от края на миналия век, мда..

# 319
  • София
Много е жалко, когато млади жени се примиряват с кофти партньори, защото вярват в някакви клишета,в които няма нищо вярно.

# 320
  • По света и у нас
Бягай докато нямате деца още

# 321
  • София
Аааа, не ща да я развеждам. Та тя хем не е женена, хем откровено се кефи на ситуацията, в която (може би) е.
И не става дума за потентни принцове. Най-елементарното и основополагащо условие за съществуването на една връзка е напасването - сексуално и емоционално. Т.е. добър секс и нормално общуване. Все пак един брак се предполага да продължи поне няколко десетилетия. Ако някой го кефи да му се подиграват и да не го уважават (във всякакъв смисъл), но стои, може би е мазохист и му е кеф.

# 322
  • У дома... някъде
Авторке, ти някога хубав секс през живота си правила ли си? Такъв разтърсващ, страстен, незабравим? Според мен не си, ако беше, тази тема нямаше да я има.
Да прекараш живота си с човек, който още от самото начало не иска и няма желание да изпитате страст, удоволствие, това е пълна лудост. Да те желае, провокира, иска... И си само на 28....

Подкрепям!
Търси си мъж, който е с еднакви нагласи и възприемане за качество и количество секс, както и другите важни принципи за теб.
Ако в една връзка/съжителство/брак ..секса куца...то рано или късно всичко отива в канала безвъзвратно, колкото и да има положителни качества.
Изневяра не вярвам да е опция за теб или отворена връзка.

# 323
Значи той използва тялото ти за бърза чики@, без да се вълнува от твоето удоволствие. Осъзнава го, казва ти директно, че това иска. Но ти планини ще обръщаш и ще го спасяваш?!
За малко по-продължителен, умрял секс.

# 324
Е, аз я посъветвах да иде за сол при комшията, но ме изтриха, не знам защо Simple Smile

# 325
Ариел, този мъж не прави триминутен секс веднъж на три месеца, защото е мил и добър, а защото не е. Ако и ти се влачиш от години с мързелив мъж без либидо не означава, че това е норма. Няма и логика в това, което казваш - всъщност женомразците, мързеливците, алкохолиците често са кофти в леглото. Тези неща водят или до физиологични проблеми, или до комплекси. А един такъв човек или няма възможност да се справи в леглото, или желание. Нещо не си представям завършен егоист да спазва правилото, че свършва втори. Или да прави френска.

# 326
  • София
Тя никога не е била с истински любящ и потентен мъж.
Мисли си, че друго няма.

# 327
Mandy Bo всяка от нас е имала различен опит. И това не прави опита на другата грешен. Всяка е видяла различни неща и това е нормално. Живота е шарен и всеки го живее както намери за добре.

# 328
Да де, ама ти го написа като правило, не като опит. "Такова животно нЕма". Има.

# 329
Да де, ама ти го написа като правило, не като опит. "Такова животно нЕма". Има.

Де да знам, с не една жена съм говорила и тази ваша "теория" е широко оспорвана.
Всеки знае своята си "истина".

Общи условия

Активация на акаунт